LePiaf
Domaćin
- Poruka
- 4.858
Podstaknut temom http://forum.krstarica.com/threads/73521
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Shag Ivory:Uglavnom dajem. Invalidima, bakama i dekama...
Pre desetak dana, kad sam se vracala s posla, ispred jedne zdravstvene ustanove me zaustave muskarac i zena, sa dvoje male dece. Pristojno su izgledali i videh da im je prilicno neprijatno dok me je covek ljubazno pitao da li imam 36 dinara, kaze toliko im treba... Mislim... srce mi se steglo.
jbte pa i ja sam im jednom dala pare... ali neshto bedno (sretja :shock: ) jer sam bash iamal knap... a bila je enka fora oko nove godine, tipa doshli su u bg na proslavu, i u andergraundu su mu devojci ukrali 40 evra iz torbe, pa sad nemajus a kojim parama da se vrate... c c c ne mogu da verujem... a ja ima josh i ne bih dala ali bila tu enka drugarica koja je bash htela da ima damo onu bedu shto smo imali da im damo (tipa po 20-30 dinara)IvAnA:):Ima jedan lik shto mi je letos prishao u Knez Mihailovoj i kaze: "Izvini, ja sam iz Novog Sada, ovde sam sa devojkom ali nam ochajnichki trebaju pare da se vratimo za NS poshto smo ih izgubili... pa pogledaj me, zar ti izgledam ko neko ko prosi?!"(a lik je stvarno normalno izgledao)...I tako ja mu dam neshto kad ono posle dva meseca ja sedela sa drushtvom u Holiday-u u Skadarliji i prilazi nam on sa istom prichom...I rekla sam mu u fazonu - pa ti si meni sa istom prichom nedavno prishao u Knezu a on se samo nasmeje, okrene i ode...
A savatavali su me i ti ciganchici na Trgu i ispred Tome i uvek me tako iznerviraju...grrr...