Просидба...

U njegovom slucaju napravila bih izuzetak...
Увек постоји изузетак...:lol:
У свему...:lol::lol::lol:
Desilo mi se da me zaprose tako neki sporedni likovi u mom zivotu, od kojih sa nekima nisam nista ni imala...
Nego, meni nije jasno zasto bi taj tvoj drugar prihvatio prosidbu da je bila ozbiljna?!

Мислим да му се озбиљно свиђа.
Знаш оно кад сретнеш некога за кога осетиш да би могао с њим цео живот. И који дан дуже... Али вас увек неке околности спрече да то добије такав смер...

jes, nesto slicno....imala sam druga iz zabavista...nikad nismo bili previse bliski...ali, on me je voleo od detinjstva i kad smo dospeli na studije poceo je da razmislja o nama iako nije imao realne osnove...i rekao je mojoj drugarici da bi me zenio ukoliko bih se krstila....ja sam se samo nasmejala....posle mi je i plakao i molio me da budemo zajedno....a kad sam rekla mojima sta se desilo otac je bio jako za to da se spandjamo....i dan danas mi prebacuje ponekad sto se nisam uda za njega....jes da bih zivela na salasu ali bila bih voljena i sigurna u crstoj zajednici....;)

Прича ми друг пре неки дан како му се десило да га запроси девојка коју зна из виђења.
Добро, није баш из виђења... Разговарали су неколико пута, једном изашли, а могло би се рећи и да припадају истом друштву... Или, боље, да имају заједничке пријатеље...
И ја га упитах како је схватио ту просидбу и шта планира да ради, а он ми рече да би прихватио да је био сигуран да је озбиљна...
Да ли вам се десило некад нешто слично?
И шта бисте урадили?

nije me prosio niko ko me zna iz vidjenja
prosili su me oni koji su me poznavali dobro
i, drago mi je sto je tako, jer ako su me znali, a prosili, onda su valjda i mislili da stvarno zele sa mnom da budu

Back