Просечна плата у Србији 50 820 динара!

Štedi jetru.Imaš samo jednu.Treba biti umeren i u jelu i u piću. z:lol:

Vidis li ti, dominacijo, mene, "nitkova", u MinKenu... :hahaha:

Naiebah se mame mamine/nanuline USA managementu u 2013oj... 3x su pokusali, do kraya, do yaya, da me otpuste u 2013oj... Nisu uspeli. A ja cekam. 10 miliona jevreja je na liniji fronta. Mogu da ih tuzim... I da dobijem sudski spor. Ali ja cekam, Dominacijo. nisam ja ti. Nisam EGO trip... :zelenko3:

_nobody_

Vidis li ti, dominacijo, mene, "nitkova", u MinKenu... :hahaha:

Naiebah se mame mamine/nanuline USA managementu u 2013oj... 3x su pokusali, do kraya, do yaya, da me otpuste u 2013oj... Nisu uspeli. A ja cekam. 10 miliona jevreja je na liniji fronta. Mogu da ih tuzim... I da dobijem sudski spor. Ali ja cekam, Dominacijo. nisam ja ti. Nisam EGO trip... :zelenko3:

_nobody_

Ima da te karraju za tu kintu.Znaš ti to dobro.U njihovim rukama je lova,za njih rade dobri advokati...i sudovi ako treba.

Ima da te karraju za tu kintu.Znaš ti to dobro.U njihovim rukama je lova,za njih rade dobri advokati...i sudovi ako treba.

Potpuno si u pravu. :ok: :ok: I oni su tako razmisljali... :hahaha:

Dok nisu shvatili... Sve sto kazem, sve sto im saspem surovo u lice, ja i dokazem. Ne mogu da dobiju NE rat, koji vodimo, nego ******* single battle. To ih ponizava... To ih ubija. :zelenko3:

I da... U toj borbi... Ostavili su meni puno prostora, dosta "materijala". Moji advokati imaju 200% dokaza, da ih pobijem. Oni traze dozvolu da ih siebu. Ja kazem: samo polako.... Langsam, aber sicher! :hahaha1:

Nisam ja dominatrix, kao ti! :smeker:

_nobody_

Hahaha ovo je komedija , ko jos u Srbiji ima 50 soma ?
Budalastina.

Znam tu neke ljude koji rade za 15-ak hiljada dinara.

Kad kazemo prosecna plata , tu ja mislim da bi trebalo da se podrazumeva koliko neko moze da zaradi radeci tako neke "obicne" poslove sto radi najveci broj ljudi tipa : prodavci u prodavnicama, medicinske sestre, vozaci u GSP-u, konobari , sankeri.........itd , a da se ne lazemo za tako neki posao nema sanse da neko ima vise od nekih 25-30 hiljada dinara i to jos u Beogradu , a u unutrasnjosti dosta manje i od toga.

Vozači u GSP-u su daleko iznad tog "proseka". Bolesno jake plate imaju.

Hahaha ovo je komedija , ko jos u Srbiji ima 50 soma ?
Budalastina.

Znam tu neke ljude koji rade za 15-ak hiljada dinara.

Kad kazemo prosecna plata , tu ja mislim da bi trebalo da se podrazumeva koliko neko moze da zaradi radeci tako neke "obicne" poslove sto radi najveci broj ljudi tipa : prodavci u prodavnicama, medicinske sestre, vozaci u GSP-u, konobari , sankeri.........itd , a da se ne lazemo za tako neki posao nema sanse da neko ima vise od nekih 25-30 hiljada dinara i to jos u Beogradu , a u unutrasnjosti dosta manje i od toga.

Oni imaju i više od 50 000, to je JKP

:hahaha:
Raspitaj se prvo. Na onoj igrariji "vruce-ladno" si sa gornjom konstatacijom negde oko 'severni pol'.

Za samu opstinu Surcin ti ne treba toliko mnogo ljudi. Na manje od 40 hiljada ljudi (i na mozda 15 hiljada koji rade) su oni kontrolori dovoljno znacajan faktor.
Ти си, изгледа, генерално имао баук од школе. Тема је у вези просечне плате у Републици Србији а не у градској општини Сурчин...

http://www.danas.rs/danasrs/iz_sata...u_decembru_50820_dinara.83.html?news_id=71214

Prosečna plata u decembru 50.820 dinara
AUTOR: FONETBeograd - Prosečna zarada bez poreza i doprinosa isplaćena u decembru 2013. godine iznosila je 50.820 dinara, saopštio je danas Republički zavod za statistiku.- See more at: http://www.danas.rs/danasrs/iz_sata...ra.83.html?news_id=71214#sthash.uizMXXJ8.dpuf.....

То само републички завод Србије може да израчуна!
:hahaha::hahaha:

Уз све бонусе које исплаћују ови губиташи у ЈП, једва смо накрпили у просеку 430 евра. Стварно би требало да извршимо колективно самоубиство.

Ти си, изгледа, генерално имао баук од школе. Тема је у вези просечне плате у Републици Србији а не у градској општини Сурчин...

Sigurno :roll:
Pa sam posle osnovne upisao jednu od tezih srednjih posle cega sam upisao jedan od najtezih faksova... i doduse nisam uspeo ali sam potom zavrsio visu i evo poceo polako da 'slazem' strucne kurseve. Pa ako to tebi znaci da ne volim obuku i skolovanje, samo napred. Da ne bude da nisi obavesten.

Ako neko pomene nesto zanimljivo, a pita, dobice razjasnjenje ako ja to mogu da napravim. Valjda je to svrha foruma?

- - - - - - - - - -

pedeset malo sutra, . . . lazljivu banditsku

Ali nemoj mnogo da se strecas - decembarske plate su uvek prebudzene, sa svim mogucim bonusima, one su jedno 10% vece nego inace.

Sigurno :roll:
Pa sam posle osnovne upisao jednu od tezih srednjih posle cega sam upisao jedan od najtezih faksova... i doduse nisam uspeo ali sam potom zavrsio visu i evo poceo polako da 'slazem' strucne kurseve. Pa ako to tebi znaci da ne volim obuku i skolovanje, samo napred. Da ne bude da nisi obavesten.

Ako neko pomene nesto zanimljivo, a pita, dobice razjasnjenje ako ja to mogu da napravim. Valjda je to svrha foruma?

- - - - - - - - - -

Ali nemoj mnogo da se strecas - decembarske plate su uvek prebudzene, sa svim mogucim bonusima, one su jedno 10% vece nego inace.

Како немају податке за регион Косова и Метохије не могу да схватим.

Како немају податке за регион Косова и Метохије не могу да схватим.

Pa to je najmanji problem, sada su na vlasti velike patriote, oni ce sve da srede, vidis da suskaju da ce posle izbora sami da naprave vladu :roll:

Lenjost prosecnog stanovnika Srbije veruje pohlepi i mitomaniji ove garniture, sve je ok, sto bi se iko bunio? :roll:

Back