Prosečna plata u EU u Bugarskoj u privatnim firmama 182 evra

Neznam kako da razumu tihi i druge osobe ko on.

Kad srbija ulazi u EU to nece biti isto kao kad Isus opet dolazi na svet. Necu nestati sve muke i problemi.

Ali kad Srbija postane clanica. Dobice pomoc za poluprivredu. Bice lakse privuci strane investore, bice lakse izvoz, lakse i jeftinije uvozi i.t.d.

Ali da se stvarno nesto menja trebamo dobre privrednike, dobro obucenu radnu snagu i.t.d.

I bugarske plate cu da porastu kad bude manjak radne snage. Jer ako nece da placa dobro idem negde dobro. Mozda i bugarska drzava ima vise para za socialnu. Pa se prosecan bugarin misli pre sto radim za 200 evra ostajem kuci.

I onog dana kad nas bugarska stigne u nekim stvarima vec i jeste, manje imaju duga nego srbija onda ce tihi da pravi temu kako je tadic kriv sto smo gori od bugara.

Covece vec rumuni ne dolaze vise da rade u Srbiju. Sta nam to kaze.

Je l' si ti beše onaj što je postavio temu o 5 miliona siromašnih u Srbiji?

Проевропски политичари су то урадили. Испадаш смијешан батко.

Зар не видиш да је за ЕУ потребно да прихватиш њихов морал и њихове вриједности, да промјениш законе да буду онакви какви су у ЕУ, тј. да се одрекнеш традиције. А сад о платама и сличним стварима отом-потом. Шта ти мислиш да су исти они што су нас бомбрадовали сад ту да нам помогну. Ух, па да, јесам и ја глуп, па то је било "хуманитарно бомбардовање". И немој ми причати да је то био НАТО а не ЕУ, исти је то шљам.

Neznam kako da razumu tihi i druge osobe ko on.

Kad srbija ulazi u EU to nece biti isto kao kad Isus opet dolazi na svet. Necu nestati sve muke i problemi.
Тачно
Ali kad Srbija postane clanica. Dobice pomoc za poluprivredu. Bice lakse privuci strane investore, bice lakse izvoz, lakse i jeftinije uvozi i.t.d.
Али кад Србија постане чланица биће више страних инвеститора од којих ћемо потпуно зависити (неоколонијализам), биће лакши (читај јефтинији) извоз наших сировина, а лакши увоз страних готових производа, итд.

Ali da se stvarno nesto menja trebamo dobre privrednike, dobro obucenu radnu snagu i.t.d.
Тачно.
Да се Тадићева политика показала као одлична за Србију. Чудим се што га ови из Строја не воле, па човјек се борим против имиграната, додуше сиромаштвом али ипак...:hahaha:

Зар не видиш да је за ЕУ потребно да прихватиш њихов морал и њихове вриједности, да промјениш законе да буду онакви какви су у ЕУ, тј. да се одрекнеш традиције. А сад о платама и сличним стварима отом-потом. Шта ти мислиш да су исти они што су нас бомбрадовали сад ту да нам помогну. Ух, па да, јесам и ја глуп, па то је било "хуманитарно бомбардовање". И немој ми причати да је то био НАТО а не ЕУ, исти је то шљам.

kako to nikako da shvate grci,nasa pravoslavna braca,pa da lepo istupe iz unije iz protesta,ali ne oni i dalje ostaju u uniji,brisel im gradi autoputeve,sufinansira poljoprivredu,a siromasna srbija treba da stane na branik odbrane od zla zvana eu:hahaha:

...

Не пиши глупости ...

Где ти живиш,
па тврдиш нешто што благе везе са истином нема ...

Тимочка Крајина је пуна Румуна,
што сезонаца,
што целих породица које живе као слуге на сеоским домаћинствима ...

Batko, ako se ti držiš tradicije, svaka tebi čast, ali nisi slep, pa vidiš da oko tebe velika većina ljudi nit poznaje pravu srpsku tradiciju niti ih interesuje. Te priče da će neko nekome da "otme" tradiciju ne piju vodu. Tradiciju mogu da ugase samo oni koji su je stvorili, što se i dešava u Srbiji.
Pa znaš li ti koliko Srba ne ume da se prekrsti kako treba?

Al' nebitno... Mi smo navikli da živimo u uverenju da nam je uvek neko drugi kriv i da uvek hoće nešto da nam otme iz duše, a da u svoju dušu slabo zavirujemo i ne interesuje nas šta ima tamo, niti šta bismo mogli da promenimo.

kako to nikako da shvate grci,nasa pravoslavna braca,pa da lepo istupe iz unije iz protesta,ali ne oni i dalje ostaju u uniji,brisel im gradi autoputeve,sufinansira poljoprivredu,a siromasna srbija treba da stane na branik odbrane od zla zvana eu:hahaha:

:hahaha: Ma salju im zlato u vagonima....Brisel im gradi ?!!!
Pa vi teletabisi ste stvarno gori fanatici i od oniih talibana.....kad i mi udjemo u EU 2020.;),onda ce EU sav svoj kapital usmeriti prema nama,onako iz inata da nam dokaze da joj je vise stalo do nas nego li do nje same ... radnici u EU morace da izdvajaju za samodoprinos Srbiji ko sto se radilo u vreme najveceg sina nasih naroda i narodnosti :lol:

pa nije al su im upumpavali gomile para i pre ulaska , recimo auto-put koji ide celom duzinom zemlje od Sofije do mora i dalje ka Turskoj im je EU napravila jos pre 2007. na svakih 50 kilometara stoji tabla sa tim podacima , za metro su takodje dobili poklon donaciju od nekih 500 miliona evra davno pre ulaska u EU
tacno je da tamo nije sjajno bas naprotiv al opet je orgoman napredak ostvaren u odnosu na socijalisticko vreme i to ne zahvaljujuci radu , postenju i vrednoci samih Bugara vec zahvaljuci stranoj pomoci , kombinovanoj sa pritiscima da se koliko toliko dovedu u red ,a naravno da moze uvek bolje ...
ja bi licno bio zadovoljan da i nama daju pre ulaska makar pola od onoga sto su dali Rumunima i Bugarima pa ne moramo ni da postemo clanica

Pa ti debili,kad je EU sprcala toliko para na njih,bi trebali da budu 200 god. ispred nas!

Mi imali ratove,sankcije,od EU para samo na kasicici,pa opet smo tu negde!

Da su EU fasisti,umesto sto su bombardovali i mrcvarili ovu zemlju,dali pola ovih para,ona bi danas bila daleko ispred jedne Spanije ili Portugalije!

Ali zna to EU bagra,ne odgovara im!!!

reci nam kakve su plate u Belorusiji i Moldaviji te Južnoj Osetiji i ostalim ruskim gubernijama kojima teži "tvoja ekipa" da Srbiju stavi u njihov rang!? :per:

kad odgovoriš na ovo pitanje...možemo dalje da smisleno diskutiramo

do tada diskusija nije odmakla od pdf Tinejdžeri:rtfm:

toliko :bye:

Колего,
а знаш ли како се зове тема
или си само бупнуо са pdf Tinejdžeri
па ко велиш ајд да попуниш данашњу норму ????

Колего,
а знаш ли како се зове тема
или си само бупнуо са pdf Tinejdžeri
па ко велиш ајд да попуниш данашњу норму ????

dakle moje pitanje je
da ponovim
koja je prosečna plata u Belorusiji, Moldaviji, južnosetiji kojima teže rusofili Srbije da se umesto EUa tamo priklone!? :think:

imaš odgovor il nemaš? :rtfm:
ako nemaš zaobiđi u diskutiranju mojih postova :P
:bye:

dakle moje pitanje je
da ponovim
koja je prosečna plata u Belorusiji, Moldaviji, južnosetiji kojima teže rusofili Srbije da se umesto EUa tamo priklone!? :think:

A sto se ti to brines za nas?Zar vi nemate dovoljno problema u vasoj banani,a ti ovamo da nas prosvetlis....:hvala:,hvala,ali gledaj prvo svoju drzavicu a za nas se ne sekiraj

A sto se ti to brines za nas?Zar vi nemate dovoljno problema u vasoj banani,a ti ovamo da nas prosvetlis....:hvala:,hvala,ali gledaj prvo svoju drzavicu a za nas se ne sekiraj

malo zabolelo,a?:per: pa se okrenula dobro znana ploča "gledaj svoja posla" kad si u pravu za tuđa, jel?:mrgreen::hahaha:

no dobro:mrgreen: dobro:mrgreen:...neću vam kvariti ruskofilsko-patriotsku idilu više:mrgreen:

nastavite po EU da loopate:roll:...sigurno ćete od toga imati velikih koristi:dash:...možda koja rublja stigne do Beograda...:cool:

samo se bojim dok EU prišarafi ventil investicija onda ćete drugu pesmu da pevate...:rotf:

toliko od mene

malo zabolelo,a?:per: pa se okrenula dobro znana ploča "gledaj svoja posla" kad si u pravu za tuđa, jel?:mrgreen::hahaha:

no dobro:mrgreen: dobro:mrgreen:...neću vam kvariti ruskofilsko-patriotsku idilu više:mrgreen:

nastavite po EU da loopate:roll:...sigurno ćete od toga imati velikih koristi:dash:...možda koja rublja stigne do Beograda...:cool:

samo se bojim dok EU prišarafi ventil investicija onda ćete drugu pesmu da pevate...:rotf:

toliko od mene

:hahaha: Ok,tim bolje....imaces vise razloga da uzivas.....:mrgreen::bye:

eto još samo da postavim još jedno (drugo) pitanje:arrow:
ok ne želite u EU...koja je alternativa?:think:

PS molim da mi se svejedno i na ono prvo pitanje odgovori....mislim ako imate mooda za to:per:

Дакле,
одакле теби идеја да ruskofilsko-patriotski оријентисани чланови Крстарице не желе у ЕУ ????

Свака сарадња на равноправним основама,
свако партнерство (осим НАТО пакта) је сасвим пожељно ...
Али улазак у ЕУ, под условима који нам се намећу
је за сваког нормалног апсолутно неприхватљиво ...
Значи развијени добросуседски односи уз узајамно поштовање, уважавање и немешање у унутрашњу проблематику је оно што би било сасвим прихватљиво,
а рецимо диктирање односа према КиМ, Рашкој области, Војводини као прдуслов за било какве "интеграције" је оно што никада нико не сме да прихвати ...
На даље, Уставом је забрањено испоручивање наших држављана другим земљама, а ова Жута Власт то кршење Устава истиче као своју најсветлију тековину ...
Па чак и она глупост која се назива "једнострана примена ССП", а све у нади да ће нам то неко узети као олакшавајућу околност је апсурд над апсурдима,
али то и није толико важно, јел ...
Битно је к'о мува без главе улетети у глобализам, па шта кошта нека кошта,
а на примеру Бугарске, Румуније то јако лепо видимо ...

Ако мало боље размислиш, чак ћеш се и ти сложити самном ...
:bye::bye::bye:
П.С. А што се тиче просечних плата у Belorusiji, Moldaviji, južnosetiji - па имаш Гооогле, па тражи
и кад смо већ код тога, колика је плата у Парагвају, Тогоу, Сенегалу, Уједињеним Арапским Емиратима ... Итд, итд ...

:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

dakle moje pitanje je
da ponovim

Kojoj bre Moldaviji??? Pa tamo je valjda isto neki zuti,narandzasti,rozi.....ili koje vec boje rezim. Jel su isli fasisti iz Otpora i tamo da sprovode "demokratiju"?

Kojoj bre Moldaviji??? Pa tamo je valjda isto neki zuti,narandzasti,rozi.....ili koje vec boje rezim. Jel su isli fasisti iz Otpora i tamo da sprovode "demokratiju"?

ok priznajem za Moldaviju sam se malo zaxebo to iz razloga što imaju prorusku pokrajnu isto ko i Gruzijci kojima je Rusija isto ko i nekim u Srbiji..."iznad svega" pa ko onomad ...dođu i sve sa slikama dočekuju onog Putinovog lutka na koncima Medveda i mašući mu ruskim zastavicama u sred Beograda...:roll:

ma bitno je da si ti shvatio poentu...ovaj mali lapsus u nabrajalici je sasvim nebitan...trivijalan:idea:

dakle koja je plata?:think::think:

mislim ja znam koja je prosečna plata u Belorusiji, ruskoj pokrajni u Moldaviji i Gruziji

al nekako mi želja da mi to ove partiote ukucaju "CIFRU"...nekako mi slađe tako:mrgreen:
:hahaha::hahaha::hahaha:

Back