Prosecna neto plata u Hrvatskoj u maju 875 evra!

zemunski kej

Elita
Poruka
21.876
Prorezimski Telegraf je na moje cudjenje objavio ,doduse malo skrajnuto na odeljku BIZNIS podatak da je prosecna plata u Hrvatskoj 875 evra, Dat je i podatak o medijalnoj plati ,nisam ni znao sta je to ,a to je da vise od polovine zaposlenih prima 755 evra. Znaci vise nego duplo nego u Srbiji gde je prosecna 416 ecra a medijalna 38 394 dinara. I nezadovoljni Hrvati odlaze jer im je malo 875 evra kada mogu da imaju 2000+evra.
Kada procitam ovde sta pisu neki protivnici EU jedino da ih zapitam za koga oni navijaju?https://biznis.telegraf.rs/novcanik/3083849-prosecna-hrvatska-neto-plata-u-maju-875-evra

Mi bi dostigli taj nivo kad bi monopoli hrvatskih kompanija u Srbiji bili ukinuti a njihovo mesto zauzele srpske firme.

Stotine miliona evara svake godine iznose iz Srbije ali to očito nikoga ne uzbuđuje.

Ima se pa možemo i hrvate da izdržavamo. Zadužili su nas.
Ne, unazađeni smo za vreme vladavine aleksandra vučića devedesetih, kao i desetih.

Njihova primitivna turistička ponuda nikada nije ni izašla iz te majčine.

SAM grad Amsterdam recimo zarađuje godišnje 6 puta više novca od celog italijanskog primorja koje je pod okupacijom hrvatske.

Šest puta.

Njihova primitivna turistička ponuda nikada nije ni izašla iz te majčine.

SAM grad Amsterdam recimo zarađuje godišnje 6 puta više novca od celog italijanskog primorja koje je pod okupacijom hrvatske.

Šest puta.

Толико о мору као велеизвору прихода. Да не помињемо Праг, Беч и Будимпешту и земље без по метра истог.

TPek9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWkRFN01EQV8vMzlkNDNmMGVmNjg4NGFhYmM2M2M4NWMzMTNlY2Y1MDkuanBlZ5GTAs0CQgCBAAU
Nisam nasao nista svezije od ove mape iz 2018 godine. Interesantno je da su Rusi chabrilari kao i Belorusi ,mislio sam da su Turci mnogo bolji. Uglavnom ko nije u sistemu zapadne ekonomije taj nema neke plate,

Толико о мору као велеизвору прихода. Да не помињемо Праг, Беч и Будимпешту и земље без по метра истог.
Naravno.

Niko normalan ne želi više da ide tamo.

Pre neki dan su ubili Nemca starog 23 godine jer im se nije dopala njegova frizura.

Back