Prosečan standard forumaša?

У капитализму сви раде, јер нема сталежа, само класе.

Сад одјеби, јер си приглуп... :manikir:
U Evropi je kapitalizam daleko blizi komunizumu nego u bilo kojoj komunistickoj zemlji ili kod nas .Kad sam dosao u Holandiju ljudi mi dali stan,novac za namjestaj,primanja,skolovanje i to strancu koji nikakve veze nema sa Holandijom ,to mi je bilo nestvarno prvih godina boravka u Holandiji.

Ne znam zašto je ova tema u ptf-u "Politika"?

Takođe ne znam zašto neko želi da zna za moj finansijski, životni standard?

Mogu da napišem da imam penthaus u elitnom delu grada, ili da imam običan stan u jednom naselju, mogla bih i da kukam jer živim u neuslovnoj kući..

Nemam ni penthaus i ne živim u neuslovnoj kući.

Pripadam nekoj srednjoj klasi, ako ona još postoji. Nisam u popunosti zadovoljna a nisam ni nezadovoljna. 🙂

Čitajući ovaj i druge forume stiče se utisak da je materijalno stanje učesnika izuzetno loše, iako je poznato da krezubi i nepismeni ostatak srpskog naroda uživa u blagostanju zlatnog doba Zašto je to tako?
Moguća objašnjenja
- forumaši imaju mnogo slobodnog vremena za forumašenje ali malo onog koje troše na posao i samim tim bez šanse su da dostignu ostatak populacije. duhovne vrednosti su im iznad materijalnih.
- forumaši su visoko obrazovani i to mahom u oblasti humanističkih nauka, od kojih je poznato da nema hleba
- na forumima pretežno pišu zastupnici određene političke agende, nemoćni da dođu do izražaja u realnom zivotu i medijima.

Vaše tumačenje?
To je zbog pojeftinjenja mlatimudije.
Sad se kači sirotinja.

Tamo 90-ih ko je imao modem 4800 bauda ili 9600 taj je bio....

Sad delimo brz internet sa nepismenom ali alavom sirotinjom

Nije ti lako!
Ale aleee

Čitajući ovaj i druge forume stiče se utisak da je materijalno stanje učesnika izuzetno loše, iako je poznato da krezubi i nepismeni ostatak srpskog naroda uživa u blagostanju zlatnog doba Zašto je to tako?
Moguća objašnjenja
- forumaši imaju mnogo slobodnog vremena za forumašenje ali malo onog koje troše na posao i samim tim bez šanse su da dostignu ostatak populacije. duhovne vrednosti su im iznad materijalnih.
- forumaši su visoko obrazovani i to mahom u oblasti humanističkih nauka, od kojih je poznato da nema hleba
- na forumima pretežno pišu zastupnici određene političke agende, nemoćni da dođu do izražaja u realnom zivotu i medijima.

Vaše tumačenje?
Analiza ti i nije tako losa, medjutim mnogo stavljas akcenat na "hlebu"
zato ne cudi sto si toliko ugojen da nekazemo debeo.
:D

Mogu da napišem da imam penthaus u elitnom delu grada, ili da imam običan stan u jednom naselju, mogla bih i da kukam jer živim u neuslovnoj kući..

Pripadam nekoj srednjoj klasi, ako ona još postoji. Nisam u popunosti zadovoljna a nisam ni nezadovoljna. 🙂

Pa treba da napišeš da živiš u penthausu čisto ono da ne kvariš prosek, pošto znaš da inače da na internetu (izmedju ostalog i ovde) nema onih kojima bilo šta slabije ide i da su svi uspešni, puni para, žive neke filmske živote, da su smrt za žene, da su proputovali barem pola sveta, da voze besna kola i da prosto nema tog kome ne ide sve od ruke, ko nije ostvaren u svakom pogledu, koga Bog nije dao za sve i čiji život nije onakav kakav se samo poželeti mogao. ;)

Zamisli da je ovo tema o mentalnom, duhovnom , dushevnom statusu forumasha..

To je tek zalost i sramota.....
Bolje sto biraju o cemu ce da pisu , pare su manja sramota , a nekima nisu uopste sramota , nego zid iza kojeg nema sramote....nestaje....

Moguća objašnjenja

Vaše tumačenje?
Odi na forum.hr , tamo malo tko ima ispod 2500€ mjesečno! 😁😂
https://www.forum.hr/showthread.php?t=1323627&page=222

Odi na forum.hr , tamo malo tko ima ispod 2500€ mjesečno! 😁😂
https://www.forum.hr/showthread.php?t=1323627&page=222

Tema ima 222 strane? I jedan forumaš piše kako nije IT stručnjak ali ipak radi u IT sektoru.😳 Spominju se i plate od 800 evra.

Pa treba da napišeš da živiš u penthausu čisto ono da ne kvariš prosek, pošto znaš da inače da na internetu (izmedju ostalog i ovde) nema onih kojima bilo šta slabije ide i da su svi uspešni, puni para, žive neke filmske živote, da su smrt za žene, da su proputovali barem pola sveta, da voze besna kola i da prosto nema tog kome ne ide sve od ruke, ko nije ostvaren u svakom pogledu, koga Bog nije dao za sve i čiji život nije onakav kakav se samo poželeti mogao. ;)

Da, u pravu si. Ali..ja ne znam da lažem, to je izgleda mana u poslednje vreme.

Nema mesta za parking.
Voze se terenci, džipovi, troše 20L.
Gužva u Šiš-u.
Rade dostave,burger dva zalogaja soma din.
Pun kafići i restorani.
Gužva na bankomatima.
Koncerti, dešavanja, clubbing, festivali, sve radi.

Dobro narod živi, hvala precedniku, da poživi 100 god.

Tema ima 222 strane? I jedan forumaš piše kako nije IT stručnjak ali ipak radi u IT sektoru.😳 Spominju se i plate od 800 evra.

Da, u pravu si. Ali..ja ne znam da lažem, to je izgleda mana u poslednje vreme.
Zasad ima 222 strane, uskoro više. 😁
Pa spominju se plaće od 800€, ali u stilu da nitko ne radi za te novce i takve priče.
A ako si čitala malo više, mogla si pročitati da malo tko ima manje od 2500€. Rijetko tko. Naravno ili lažu ili rade po EU. Ali 2500€ nije ni tamo baš malo.

Back