Dobro situirani gospodin
Veoma poznat
- Poruka
- 14.064
Najveci broj forumasa ne ide na posao, uglavnom zive od dividendi, kamata, kirija, autorskih prava, honorara....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne žalim se. Nisam bogat, ali nisam ni gladan. Imam koliko mi treba.
Najveci broj forumasa ne ide na posao, uglavnom zive oddividendi, kamata,kirija,autorskih prava, honorara....
Evo danas, penzije, ne mogu da prodjem u mojoj vukojebini od penzosa, okupirali sve prodavnice.
A kamoli u Bg-u.
Subotom sve vukojebine po Srbiji prepune trosadzija, ne moze na ulici da se prodje od njih.
Za vikend uvece, pa to je bahanalija od trosenja.
Druzim se sa ambicioznim ljudima. Pri tome mislim na neke normalne ambicije.
Razlog zasto svaki drugi Nemac nema svoju nekretninu je to sto su podstanari zasticeni kao beli medvedi, tako da i ne moraju da se cimaju da kupuju, sto drzava ima takve socijalne programe da nece svoje penzionere da ostavi na cedilu, pa i ako odu u penziju a da nisu zaradili svoju nekretninu, ne sekiraju se - bice zbrinuti.
Mistice, osecam da danas kada si primio penziju, obidjes 15 prodavnica, i pravis onako zastoj na kasi da ne mogu ljudi da prolaze.шта се троши ?
300гр паризера, 2 јаја, мајонез,... ?!??
Ja idem na posao i imam prihode od dividendi, i jare i pare. Imam dovoljno novca da izdržavam svoju buduću ženu i decu. Zainteresovane žene bez dece neka se jave u inboxNajveci broj forumasa ne ide na posao, uglavnom zive od dividendi, kamata, kirija, autorskih prava, honorara....
Ali ti je zato forumski ucinak tanak, samo 210 poruka Koja ce da te primeti tako...Ja idem na posao i imam prihode od dividendi, i jare i pare. Imam dovoljno novca da izdržavam svoju buduću ženu i decu. Zainteresovane žene bez dece neka se jave u inbox
cim ides na posao ti si radnicka klasaJa idem na posao i imam prihode od dividendi, i jare i pare. Imam dovoljno novca da izdržavam svoju buduću ženu i decu. Zainteresovane žene bez dece neka se jave u inbox
Mistice, osecam da danas kada si primio penziju, obidjes 15 prodavnica, i pravis onako zastoj na kasi da ne mogu ljudi da prolaze.
cim ides na posao ti si radnicka klasa
proleter
On se udao, batali priču.Što ne znači da nije istina to što si napisao, samo se izvodi zaključak da se družiš sa ljudima koji su po tom pitanju iznad proseka u društvu.
cim ti imas obavezu da se pojavis negde i radis neke radnje fizicke ili psihicke da bi dobio nagradu u obliku para - ti si radnikА, Менаџери и Шер-холдери не иду на посао !
што кењаш кваке ?!?
Na neki način. Mada, ja uglavnom sa posla ulazim na forum. Po mojoj proceni, trebalo bi da oko 2031. moji prihodi od dividendi premaše moje prihode od platecim ides na posao ti si radnicka klasa
proleter
Pola ovog foruma zarađuje od agende koju ovde propagira
Pola ovog foruma zarađuje od agende koju ovde propagira
os man dati 30 000 eura?Čitajući ovaj i druge forume stiče se utisak da je materijalno stanje učesnika izuzetno loše, iako je poznato da krezubi i nepismeni ostatak srpskog naroda uživa u blagostanju zlatnog doba Zašto je to tako?
Moguća objašnjenja
- forumaši imaju mnogo slobodnog vremena za forumašenje ali malo onog koje troše na posao i samim tim bez šanse su da dostignu ostatak populacije. duhovne vrednosti su im iznad materijalnih.
- forumaši su visoko obrazovani i to mahom u oblasti humanističkih nauka, od kojih je poznato da nema hleba
- na forumima pretežno pišu zastupnici određene političke agende, nemoćni da dođu do izražaja u realnom zivotu i medijima.
Vaše tumačenje?
jbt,pa ja ispadoh jedina buranija ovde
Nema ovde investitora, nego su ili preduzimaci ili stekeri...os man dati 30 000 eura?
moraf nadjem da idem u japan zkzung fu japanke?
ne laziPresipam iz šupljeg u prazno, radim online. 80% srba nema nivo svesti za internet i forum.