Droid
Legenda
- Poruka
- 50.742
Bolje džabe ležati nego raditi
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam cuo da ce biti 25 000 dinara samo za forumase..
Mislis....mene vlast ne placa nikako , a ni glupaci , po kom osnovu onda da ocekujem uplatu od ove vlasti?Za tebe će biti duplo, možda i više od toga.
Neka, zaslužio si vala.
Ti misliš, napisao si da će forumaši primati 25.000.Mislis....mene vlast ne placa nikako , a ni glupaci , po kom osnovu onda da ocekujem uplatu od ove vlasti?
Naravno da nema logike.Pa to li je logika, ako vise pises vise ce te vlast sa negativnom selekcijom platiti?
u carsiji nemate kod bakira ni za helikopeter sa velikim rezervoarom da ugasite pozar da vam nije te srbije ...
Pocni na vrijeme,imam u Bosni puno prijatelja koji su se kasno sa 50 godina sjetili da bi trebalo nesto za penziju da se ostavi ili izdaji neku nekretninu itd koju ces kasnije prodati.Uglavnom preko zime odem preko zaradim pa raspodelim na ostatak godine. Tokom godine raduckam bilo sta da ne sedim kuci.
To sto mi radni staz ne ide, jos ne razmisljam :/ Valjda cu poceti uplacivati neko osiguranje ili nesto da imam oenziju jednog dana. Zivot muzicara kesa u Srbiji ako ne radis narodnjake
Od rakije loše otišla ti jetra,u carsiji nemate kod bakira ni za helikopeter sa velikim rezervoarom da ugasite pozar da vam nije te srbije ...
manje nargile i vise nos u svoje dvoriste
i humor ti je prso od previse nargileOd rakije loše otišla ti jetra,
KLANJAĆEŠ SE PAPI,
NA TRONU SVETOG PETRA!!!!
Lako je tebi, penzija od Zengi, penzija od Bakira... Milinica...zasluženo i nepošteno.i humor ti je prso od previse nargile
smanji fatihu na 3 put dnevno!
reko bi švabovLako je tebi, penzija od Zengi, penzija od Bakira... Milinica...zasluženo i nepošteno.
Svaka čast, dve penzije BiH i Hr.reko bi švabov
šajze šajze majne taube vajze
ja sam radio na smanjivanju brojcanog stanja bojni kod satnijsko osmanlijske brigade.
dobrom voljom, iz srbije u vojsku rs.
sa velikim zadovoljstvom !
dodatak iz r srpskeSvaka čast, dve penzije BiH i Hr.
To nam je normalno, prirodno.mogu da citam knjigu i pisem post istovremeno.
sama gospodarim svojim vremenom nemam radno vreme i radim vise poslova online.moram da radim vise stvari odjednom da mi mozak ne bi poludeo-mogu da citam knjigu i pisem post istovremeno.
u pravu si. muz me izdrzava!Pa što okolišaš i ne napišeš lepo da te muž izdržava ? : )