Prosečan standard forumaša?

Znas sta sam ja navikao .....?
Navikao sam stigne mi ponuda od provajdera, da mogu da uzmem povoljnije neku tarifu , ja pomislim stvarno , kad ono ispadne mogu , ali ne mogu da koristim pogodnosti te tarife...nego samo tarifu ali sa zvezdicom..

Imao sam profana na faxu , odradim sve, naucio do daske, on mi da 7 , 4 zadatka, 10 10 10 2 sa zvezdicom...
Ja pitam sto ova 2 sa zvezdicom, kaze ja mislim da si prepisivao....ja ga gledam sto mislite tako , kaze pa koristili ste R R1 i R2 kao sto je u knjizi , pa sta, , jok nije logicno da ukupno R bude R a R1 i R2 oni koji su redno vezani...

Vidim ja ovaj od onih lujki , ali pitam a sto 7 kad je 32 zbir, a on kaze, e pa tu dolazi do izrazaja ova zvezdica, 8 smanji na 7...

Ja ga gledam , sledeci rok ce biti 10...on kaze ne znam ja, ja kazem znam ja...

Kako je kidao zivce studentima tim neopravdanim optuzbama...placu ljudi...
E zato u Srbiji nekad treba da budes kao luda braca krimosi....
Ja da napisem samo sta se desavalo tokom mog studiranja, vi bi videli koliko je BU vasariste i luda kuca kao na happy....to nema veze sa univerzitetom, vasariste...
A munje su sitne kakvi su zapleti , ali istiniti kod mene bili...
Ali nekog hoce potera ga tako , ceo zivot neke situacije slinave...ali bude i lepih trenutaka, susreti sa izuzetnim ljudima, kad neko kaze kako ja nisam video a stalno sam sa tobom..

Screenshot_20241009_162313_Reddit.jpg

Uglavnom preko zime odem preko zaradim pa raspodelim na ostatak godine. Tokom godine raduckam bilo sta da ne sedim kuci.
To sto mi radni staz ne ide, jos ne razmisljam :/ Valjda cu poceti uplacivati neko osiguranje ili nesto da imam oenziju jednog dana. Zivot muzicara :( kesa u Srbiji ako ne radis narodnjake
Pocni na vrijeme,imam u Bosni puno prijatelja koji su se kasno sa 50 godina sjetili da bi trebalo nesto za penziju da se ostavi ili izdaji neku nekretninu itd koju ces kasnije prodati.

Pa ono lagao bi sad kad bi rekao da imam koliko mi treba ali ono dovijamo se nekako i nekako se nadje za te neke relativno skromne potrebe, ono malo raduckam, malo ne, gura se nekako, sad kapiram daleko je to od nekog "standarda" ili onog kako bi možda moglo ili "trebalo" da bude ali gura se nekako, takodje sigurno da mi olakšava i to što živim sa roditeljima pa ne plaćam kiriju, režije i šta ti ja znam, a ono neki sitan novac za neke moje skromne potrebe uspevam tu i tamo da zaradim, ono ajde da kazemo ima se za neki skroman adolescentski život (u evo već skoro 40 godina). :D

Back