Стари пароброд
Сањар луталица
- Poruka
- 6.861
Био је. Пореклом. Само су му преци емигрирали, силом прилика, 1690. или 1740.Sve što napisao je nepotrebno, jer ja nisam tvrdio suprotno. Samo sam rekao da Pupin nije bio iz uže Srbije i to je sve.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Био је. Пореклом. Само су му преци емигрирали, силом прилика, 1690. или 1740.Sve što napisao je nepotrebno, jer ja nisam tvrdio suprotno. Samo sam rekao da Pupin nije bio iz uže Srbije i to je sve.
Znam nas Srbe poprilično iz raznih krajeva, razvijena socijalna telegencija.Al bitno zna da Sremci nekom pomjeraju dupe.

Pupinovi preci su navodno u Banat došli iz Makedonije, preciznije iz Venčana blizu Ohridskog jezera.Био је. Пореклом. Само су му преци емигрирали, силом прилика, 1690. или 1740.![]()
Словеначка емоцинална и социјална интелигенција подразумијева да свако плаћа своје пиће и нема онога:Slovenija je i u Jugoslaviji bila drugi planet u odnosu na ostatak Jugoslavije.
Кад се само сетим какве редове под конац су некада имали Немци, сви као један у општој глупости."Стајање у ред" је одраз дисциплине и самодисциплине (како кад) , а није само по себи пројава интелигенције, поготово у неким различитим примјерима.
Naravno da je u Hrvatskoj nakon 5.8.95.porasto IQ za 9 kad su se u Hrvatsku naselili Hrvati iz BiH, pogotovo iz Posavine i Hercegovine.Ne, Zagrepčani poput Mirele Priselac, nikakav Srbalj. IQ je nakon petom avgusta 1995. porasta za 9.
50.Montenegro98.65 1237 99.15 (1013) -0.5To sam i ja našla al rekoh da ne kvarim atmosferu![]()
Можда људи капирају да си мргуд и шириш негативну енергију, па те заобилазе из здравствених разлога.Ne živim ni u Beogradu. U Beogradu nema ni 10% Šumadinaca. Beograđani su moderni melting pot Srba iz raznih krajeva bivše Jugoslavije. Ne gotovim ni Beograđane.
Духовито, али ипак фула суштину, друштво које је у опасности од биолошког и културног истребљења, нема баш много времена да размишља о финесама бонтона као доконе фрајле између педикира и вечере коју им је припремила слушкиња или робиња.To mi lici na zenu koja spocitava muzu: - Gde bi mi bio kraj da se za tebe nisam udala.
Ти још ниси схватио да је статистика из увода лажна?Inteligencija se razvija upravo kroz sistem vaspitanja i obrazovanja, koji je daleko bolji na zapadu nego u Srbiji.
Mi smo i dalje jako neobrazovani i vaditi se 2025. godine na to sto pre 100 godina nismo imali uslove za obrazovanje kao Austrija, je malo neprimereno, da ne kazem, malo glupo.
I Tesla je uspeo sve sto je uspeo na trulom zapadu, a ne na Balkanu, da je ostao ovde - niko ne bi nikada ni cuo za njega.
Pricu oko ingeligencije ne treba svoditi na genetske budalastine vec na ono sto se moze uraditi kroz drustveni sistem, a ovaj pokazatelj da u Srbiji ljudi imaju nizu inteligenciju od vecine zemalja razvijenog zapadnog sveta, ne znaci da su Srbi genetski glupi, vec je to pokazatelj loseg vaspitno-obrazovnog sistema.
I umesto da se to tako shvati i nesto promeni i unapredi, mi cemo opet da, u skladu sa sopstvenom emocionalnom inteligencijom, kazemo "ma evo vam qratz, mi smo najbolji, mi imamo Teslu i Djokovica, nebeski smo narod a vi ste se bogatili na nas racun, sisajte nam....".
Tipicno samodestruktivno ponasanje, sa kojim mora da se prestane ako zaista ne mislimo da sami sebe unistimo.
.Pravila opstanka su nesto drugo.Prirodna stvar.Духовито, али ипак фула суштину, друштво које је у опасности од биолошког и културног истребљења, нема баш много времена да размишља о финесама бонтона као доконе фрајле између педикира и вечере коју им је припремила слушкиња или робиња.![]()
Emocionalna je elementarna.Ako nemas osecaj, nemas dozivljaj.Analfabetizam.
Са ким је лакше управљати, са оним што више зна и свестранији је или оним што мање зна па самим тим има и већи степен зависности?Džabe ove rasprave, činjenica je da se u celom svetu obrazovanje sve više spusta kriterijume osnovnog znanja. Kao da su neki shvatili da je bolje po elitu da imaju glupe podanike. Nije da se tešim, samo pratim stanje u obrazovanju po svetu..
Ni jedan ,ni drugi.Treba kompletno inteligentan.Pitanje je da li je čovek sa EQ od 200 koji ne može da reši ni sudoku sa 60% postavljenih cifara ili stane na čelo države pa pravi najgluplje moguće poteze, a ne da mu iko deli savete, mnogo bolji od genija sa IQ od 200 koji se nervira, paniči i histeriše pod pritiskom.
Split redovito ima bolje rezultate na PISA testovima od Zagreba, a nerijetko i na državnoj maturi unatoč činjenici da glavni grad nužno ima najveći bazen talenata. Nemaš pojma o čemu pričaš.Da, ali Kroacija im je najbliža, da nema Splita i onih preostalih Srbalja na čelu sa Pupovcem, bili bi kao Slovenci
Nije mi bila namera da primarno uvredim Split nego Pupovca, opuštenoSplit redovito ima bolje rezultate na PISA testovima od Zagreba, a nerijetko i na državnoj maturi unatoč činjenici da glavni grad nužno ima najveći bazen talenata. Nemaš pojma o čemu pričaš.
Idiokratija, pomenuh već negde...Са ким је лакше управљати, са оним што више зна и свестранији је или оним што мање зна па самим тим има и већи степен зависности?
Nisam ni gledao uvod.Ти још ниси схватио да је статистика из увода лажна?
Kako jedna nejasna reč pomuti međuustaške odnose.Nije mi bila namera da primarno uvredim Split nego Pupovca, opušteno
Примети се да ти не треба много да опљунеш по Србији и Србима.Nisam ni gledao uvod.
Znam iz drugih izvora da je prosecan IQ u Srbiji nizak.
Ubi nas neslogaKako jedna nejasna reč pomuti međuustaške odnose.
Lažu, mi imamo prosek IQ od bar 140, inače bi smo do sada bar 500 puta izumrli.Pogledajte prilog 1818987
Ispada da mi imamo najmanji IQ u Evropi, sa cime se ne slažem , osim ako uzorke za testiranje nisu uzimali iz Ćacilenda
Šta mislite o ovom ?
Problematična je i osobna, a kamoli kolektivna inteligencija. Lynn, kog svi napadaju kao rasista, išao je suprotnim putom, krenuo dobro i došao do apsurda.To bih i ja voleo da znam.
Moj lični utisak je da nacija koja je tako birala i tako se ponaša ne može imati u proseku visok ni iq ni eq.