Prosečan IQ u evropskim drzavama?

KG-Tesla-Fig-1.png
Milutin_Milankovi%C4%87_2.jpg
41ff0e5b859ec20abbeb.jpeg
Taj treći ni po čemu ne može biti jednak ili sličan prvoj dvojici. Radi se o agentu ili saradniku BND-a koga su na vlast u Srbiji instalirali njegovi zapadni gospodari, nakon čega je došlo do propadanja Srbije u svakom smislu. Svetogrđe je Teslu i Milankovića porediti/izjednačavati sa Đinđićem.

Taj treći ni po čemu ne može biti jednak ili sličan prvoj dvojici. Radi se o agentu ili saradniku BND-a koga su na vlast u Srbiji instalirali njegovi zapadni gospodari, nakon čega je došlo do propadanja Srbije u svakom smislu. Svetogrđe je Teslu i Milankovića porediti/izjednačavati sa Đinđićem.
Baćo, batali šešeljizam. Šešelj antisrpska smrdljiva krmača.

Pogledajte prilog 1818987
Ispada da mi imamo najmanji IQ u Evropi, sa cime se ne slažem , osim ako uzorke za testiranje nisu uzimali iz Ćacilenda
Šta mislite o ovom ?
Ова лажна истраживања или она од оног расисте Richard Lynn-a, USAID за Србију преко својих гласила лансира у правилним временским размацима, што је још један вид специјалног рата који Запад води против српског народа. Свеједно што се сваки пут испостави да је реч о ноторним будалаштинама и фалсификатима. Давно је речено да сваka лаж ако се понови довољно пута, постаје истина.

Zoran Đinđić je izjavio 'kome je do morala, neka ide u crkvu.' To govori puno o njemu.
Ne treba mi Šešelj da mi kaže da je Đinđić došao iz Njemačke, to je opšte poznato.
Pa i ja kažem da ko želi da se bavi moralom, neka ide u crkvu. U politici je nemoralno baviti se pitanjima za koje je crkva namenjena. Zato je Đinđieva izava etički vrlo u emeljena. U srpskoj politicu su nemoralni oni koji se ne bave politikom, nego morališu. To je kao da si nastavnik srpskog, a na časovima govoriš o hemijskim jedinjenjima.

Pa i ja kažem da ko želi da se bavi moralom, neka ide u crkvu. U politici je nemoralno baviti se pitanjima za koje je crkva namenjena. Zato je Đinđieva izava etički vrlo u emeljena. U srpskoj politicu su nemoralni oni koji se ne bave politikom, nego morališu. To je kao da si nastavnik srpskog, a na časovima govoriš o hemijskim jedinjenjima.
Zato nemoj puno moralisat iz Čikaga.

Ustvari, sad vidim da je u uvodnom postu postavljeno da su rezultati od World Population Review, što nije tačno jer je prava mapa ona koju sam ja postavio , a evo opet sa njihovim logom

Pogledajte prilog 1819003

Dakle,ona karta iz uvodnog posta je dezinformacija da se naudi Srbiji i Srbima.

Ovde su testirani samo Srbi, bez drugosrbijanaca.

Ustvari, sad vidim da je u uvodnom postu postavljeno da su rezultati od World Population Review, što nije tačno jer je prava mapa ona koju sam ja postavio , a evo opet sa njihovim logom

Pogledajte prilog 1819003

Dakle,ona karta iz uvodnog posta je dezinformacija da se naudi Srbiji i Srbima.
Ето. Нашао човек прави тестамент, тамо где га је Пантелија и оставио.
И шта можемо да видимо?
Кинези, Руси, Иранци и Срби најпаметнији.
Амери глупи.
Драма.
BRICS доминира!

Back