Prosečan IQ u evropskim drzavama?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Niko u Evropi nije prešao sa autokratije na demokratiju pa se vratio nazad.

Čak i 89 nam je mnogo.
Па није 89 роле. У уводном су лажни резултати.
Србија има 101. Твоја Америка скромних 99. Пиргави Енглези исто. Исти је то правио.
Кина ти роле има 107, Русија 103.
Доста непријатно.

Danas sigurno najgori uz Beograđane, možda su gori čak i od njih. Najbolji su bili prije 200 godina. Najbolji Srbi današnjice su oni iz RS, sa Kosova i iz Crne Gore.

Кланови нису никакво достигнуће ни једне културе, расе ни једне цивилизације, па тако ни српског народа.

То нам је тег око заједничког врата

Куд сад Симовићу?
Скупила се екипа да ликују над глупим Србима, кад оно право ниоткуда појави се прави Пантелијин тестамент.
Све пиргаво треба помоћ да самостално пређе преко улице.

@Kataphraktoi @38imak @aleksije radicevic @mario80 @Enigma
Što više upoznajem Šumadince sve više uviđam da su Hrvati, Šiptari i Bošnjaci ljudine za njih. Dosta Šumadinaca sam upoznao i sreo u životu, samo njih 4-5 su valjali kao ljudi. Jedan Kragujevčanin se družio sa mnom na prošlom ljetovanju u Turskoj, išao je za mnom kao kuče iako sam nisam došao sam već sa partnerkom. Kad sam mu plaćao piće i ubijao dosadu na plaži i van nje (lik je došao sam) onda sam bio 'drug', 'burazer' i sl. Kad smo se rastali u Srbiji (išli smo autobusom, oko 80 ljudi) nije mi ni mahnuo rukom, a kamoli da mi pruži ruku. Istih takvih ljigavih Šumadinaca sam još sretao u životu.

Ma da, pametniji smo od brita, austrijanaca i nemaca
Vidi se po kvalitetu zivota koliko smo pametni, jedni od najglupljih u evropi
Upravo to
Prosečni IQ se odražava na sve, na izbor političara posebno a na kraju dobrobit društva

Moj stalni utisak generalno je da su ovde ljudi gluplji. Argumente koje izvlače su da ne poveruješ, ništa gluplje da čuješ.

@Kataphraktoi @38imak @aleksije radicevic @mario80 @Enigma
Što više upoznajem Šumadince sve više uviđam da su Hrvati, Šiptari i Bošnjaci ljudine za njih. Dosta Šumadinaca sam upoznao i sreo u životu, samo njih 4-5 su valjali kao ljudi. Jedan Kragujevčanin se družio sa mnom na prošlom ljetovanju u Turskoj, išao je za mnom kao kuče iako sam nisam došao sam već sa partnerkom. Kad sam mu plaćao piće i ubijao dosadu na plaži i van nje (lik je došao sam) onda sam bio 'drug', 'burazer' i sl. Kad smo se rastali u Srbiji (išli smo autobusom, oko 80 ljudi) nije mi ni mahnuo rukom, a kamoli da mi pruži ruku. Istih takvih ljigavih Šumadinaca sam još sretao u životu.

Болестан си, ако ти је усташа, шћипетар и балија већи брат од шумадинца

Ne trebaju vam ankete. U svakoj zemlji gde narod ne ume da stane u red, znaci da nije puno inteligentan.
Gde vlada nered, znak je da narod nije puno sposoban da se organizuje.

Najbolji pokazatelj su zakoni.Gde su zakoni losi ,nije posledica visoke inteligencije.Kad se nestrucno sprovode, stanje je jos gore.

Kad narod bira notornog patoloskog lazova i kleptomana za predsednika, onda su stvari sasvim jasne.

Nekada su Grci bili najpametniji .Sada?Nekada ,u vreme usmene knjizevnosti su Srbi bili medju najpametnijima.Sada u vreme Farme , Parova i Vuciceve TV?
Vremena se menjaju.

Poslednja izmena:

Back