- Poruka
- 11.192
Apsolutno je tacno da smo mi najgluplji u Evropi, i prosek od 89 je previse.
Niko u Evropi nije prešao sa autokratije na demokratiju pa se vratio nazad.
Čak i 89 nam je mnogo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Apsolutno je tacno da smo mi najgluplji u Evropi, i prosek od 89 je previse.
Шумадинци су можда најбољи део српског народа.Šumadinci teško da imaju i 80 prosječan IQ.
I vojvođani su fantazijaШумадинци су можда најбољи део српског народа.
Па није 89 роле. У уводном су лажни резултати.Niko u Evropi nije prešao sa autokratije na demokratiju pa se vratio nazad.
Čak i 89 nam je mnogo.
Bio bi vam 68 u proseku.Da nije vas, naš IQ bi bio daleko veći.
Danas sigurno najgori uz Beograđane, možda su gori čak i od njih. Najbolji su bili prije 200 godina. Najbolji Srbi današnjice su oni iz RS, sa Kosova i iz Crne Gore.Шумадинци су можда најбољи део српског народа.
Шумадинци су можда најбољи део српског народа.
Danas sigurno najgori uz Beograđane, možda su gori čak i od njih. Najbolji su bili prije 200 godina. Najbolji Srbi današnjice su oni iz RS, sa Kosova i iz Crne Gore.

Danas sigurno najgori uz Beograđane, možda su gori čak i od njih. Najbolji su bili prije 200 godina. Najbolji Srbi današnjice su oni iz RS, sa Kosova i iz Crne Gore.
Kako da ne. Tesla i Milanković oba Prekodrinci, a Pupin Vojvođanin/Banaćanin (kad je on rođen Banat nije bio u Srbiji). Daj nekog Srbijanca da je bio bitan na svjetskom nivou kruva ti? Takvog nećeš naći.
Mislim da se to poklapa sa mojim utiskomPogledajte prilog 1818987
Ispada da mi imamo najmanji IQ u Evropi, sa cime se ne slažem , osim ako uzorke za testiranje nisu uzimali iz Ćacilenda
Šta mislite o ovom ?
To jednostavno nije tacno..niti treba verovati ovim belosvetskim istraživanjima..Naravno da imamo najmanji IQ, koga to jos iznenadjuje?
Primila si se na FAKE NEWS.Neverovatno otkriće za nebeski narod pogotovu u Zlatnom dobu.
Tugica, poražavajuće, ali i primerom iz dana u dan dokazujemo tačnost ove tvrdnje.
Relevantna je socijalna i emocionalna inteligencija.

Ко то ми?Neverovatno otkriće za nebeski narod pogotovu u Zlatnom dobu.
Tugica, poražavajuće, ali i primerom iz dana u dan dokazujemo tačnost ove tvrdnje.

Primila si se na FAKE NEWS.
Upravo toMa da, pametniji smo od brita, austrijanaca i nemaca
Vidi se po kvalitetu zivota koliko smo pametni, jedni od najglupljih u evropi
@Kataphraktoi @38imak @aleksije radicevic @mario80 @Enigma
Što više upoznajem Šumadince sve više uviđam da su Hrvati, Šiptari i Bošnjaci ljudine za njih. Dosta Šumadinaca sam upoznao i sreo u životu, samo njih 4-5 su valjali kao ljudi. Jedan Kragujevčanin se družio sa mnom na prošlom ljetovanju u Turskoj, išao je za mnom kao kuče iako sam nisam došao sam već sa partnerkom. Kad sam mu plaćao piće i ubijao dosadu na plaži i van nje (lik je došao sam) onda sam bio 'drug', 'burazer' i sl. Kad smo se rastali u Srbiji (išli smo autobusom, oko 80 ljudi) nije mi ni mahnuo rukom, a kamoli da mi pruži ruku. Istih takvih ljigavih Šumadinaca sam još sretao u životu.
Strpan si sa popisom stanovništva. Nema izlaza.Ко то ми?
Можда Ви доказујете да сте глупи али немојте мене у то трпати....![]()