jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 34.972
To i jeste problem,sto su na vlasti,oni loji nisu osetili nikakvog posla sem politike.To je vazda bilo, nego danas niko seljaka ne ferma
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To i jeste problem,sto su na vlasti,oni loji nisu osetili nikakvog posla sem politike.To je vazda bilo, nego danas niko seljaka ne ferma
Za poslednjih 10-ak dana od tebe sam pročitao da ne valjaju Šumadinci, ne valjaju južnjaci, Pupin je Banaćanin/Vojvodjanin i to kad Banat nije bio deo Srbije (čitaj sve je samo ne Srbin). Moj zaključak je da ti mrziš Srbe iz Srbije, a od ranije znamo da ti ni Crnogorci nisu dragi. mislim šta da ti kažem manje toksikomanije, više dobrih misli.Nisam odavno čuo veću glupost od te tvoje tvrdnje da ja mrzim Srbiju.
I čvarakaSumadinci mrze sve osim masne gibanice

Ali je pravo pitanje ko je glasao za njih 2012To i jeste problem,sto su na vlasti,oni loji nisu osetili nikakvog posla sem politike.
Znali smo mi to i bez ove zez teme...Šta se ima pogađati...

Zato sto nije isto individualna inteligencija i socijalna inteligencija.Kina, Mongolija, Sev. Koreja, Rusija, Ukrajina, Belorusija... sve visok IQ a drzave horor.
Šta te sprečava? Tip koji je svuda redom po Srbiji živeo, upoznao cirka jednog Šumadinca i daje sebi za pravo da pljuje celu oblast. Pa ne da smo glupi, nego merna jedinica još nije izmišljena..
To bih i ja voleo da znam.И? Ко је израчунао просјек, на основу коликог узорка, по којим мјерилима је утврђено да су тестиране исте категорије у истом односу, итд.
Proveri dobro rodoslov u tom slučaju, i nikome ne pominji ako ti je neki predak Šumadinac, inače si etiketiranaČvarke volim i ja![]()
Ако употребимо логику на ове тврдње, добијемо да су ови што варају глупе интелигентни.Meri se. Glupost je direktno vezana za iq
Glupe ljude je lako prevariti nekom pričom, jednostavmo čak i ne kapiraju da ih lažu
Još uvjek ne moram birati između Šumadije i Albanije, nadam se da će tako ostati.
A jes mi pradeda bio četnik, garant je toProveri dobro rodoslov u tom slučaju, i nikome ne pominji ako ti je neki predak Šumadinac, inače si etiketirana![]()
Ovaj nije bahat vidiš da nije oterao dosadnog Šumadinca koji mu se prikačio kad je hteo da se mazi sa devojčicom, reklo bi se da je preterano uvidjavan tip.Бахато,
Као њихови кланови по Србији!
Паризити
Pa najveci broj penzionera i mrtvih glasaca.Jer kod nas ima mnoho vise penzionera,nego zaposlenih.Na zalost veliki broj ne izlazi na glasanje i zato ispada da ovi dobijaju ogromnu vecinu,a nije izlazilo vise od 50% naroda.Medjutim oni se najvise zale da im nije dobro i mi koji smo protiv vlasti.jesam penzioner,ali nikada ne bih dao glas ovom olosu.Ali je pravo pitanje ko je glasao za njih 2012
Opet, neki polažu računa na to pa recimoDa li znas da moras placati godisnju clanarinu da bi bio clan mense?
Dakle iako si testiran, imas IQ 160, a nisi platio clanarinu: nema te na njihovom spisku. Tako da ni to nije relevantno.
Пренебрегаваш неколико "ситница", да је рецимо та Србија у протеклих више од пола миленијума константно девастирана од разноразних завојевача, да су њени прваци и најумнији људи убијани или су морали побјећи негдје да не буду убијени, да су управо у читавом 20-ом вијеку ти "емоционално и социјално интелигентнији" европљани са вишим стандардом на све могуће начине уништавали Србију, убијали по њој и кочили њен развој.Ne zanimaju me njihova merenja.Govorim o realnosti koja je jos gora.Merenja su tek u nivou prosecnog a Srbija je na dnu Evrope Po skoro svim standardima.
Na ovom forumu pogotovo na Politici kolo vode Hrvati, muslimani i drugosrbijanci, da ih ne tagujem sad ima ih puno pa ću nekog propustiti. Eto koliko je forum srpski.Онда напусти Српски форум или добијаш од нас социопатску дијагнозу као Симо што је добио
Покушаваш спиновањем и навођењем тривијалних ствари прикрити суштину. Наравно да је постојање квалитетног образовног система предуслов за свеобухватни развој једног друштва, само што те морам подсетити да је оно у контекст наше преписке ушло као предуслов за постојање већег броја нобеловаца. Односно, управо си навођењем већег нобеловаца у Аусгтрији, него ли у Србији, покушао да оправдаш њихове генетске предиспозиције за већим степеном интелигенције. Као што видимо и надам се да смо се разумели, неупоредиво већи број аустријских нобеловаца нема везе са њиховом супериорном интелигенцијом наспрам Срба, већ са развијеним системом образовања. Не можеш његов изостанак у Србији, користити да би оправдао своје предрасуде према сопственом народу.Inteligencija se razvija upravo kroz sistem vaspitanja i obrazovanja, koji je daleko bolji na zapadu nego u Srbiji.
Mi smo i dalje jako neobrazovani i vaditi se 2025. godine na to sto pre 100 godina nismo imali uslove za obrazovanje kao Austrija, je malo neprimereno, da ne kazem, malo glupo.
I Tesla je uspeo sve sto je uspeo na trulom zapadu, a ne na Balkanu, da je ostao ovde - niko ne bi nikada ni cuo za njega.
Pricu oko ingeligencije ne treba svoditi na genetske budalastine vec na ono sto se moze uraditi kroz drustveni sistem, a ovaj pokazatelj da u Srbiji ljudi imaju nizu inteligenciju od vecine zemalja razvijenog zapadnog sveta, ne znaci da su Srbi genetski glupi, vec je to pokazatelj loseg vaspitno-obrazovnog sistema.
I umesto da se to tako shvati i nesto promeni i unapredi, mi cemo opet da, u skladu sa sopstvenom emocionalnom inteligencijom, kazemo "ma evo vam qratz, mi smo najbolji, mi imamo Teslu i Djokovica, nebeski smo narod a vi ste se bogatili na nas racun, sisajte nam....".
Tipicno samodestruktivno ponasanje, sa kojim mora da se prestane ako zaista ne mislimo da sami sebe unistimo.
ArI,, LNe, pred spavanje gledam bushcraft videe
Oni preostali zagrebački Srbalji vade Hrvatsku iz gliba, intelektualom, ponašanjem i fizionomijom.Da, ali Kroacija im je najbliža, da nema Splita i onih preostalih Srbalja na čelu sa Pupovcem, bili bi kao Slovenci
Svi su oni po tebi bolji ljudi od Šumadinaca.Na ovom forumu pogotovo na Politici kolo vode Hrvati, muslimani i drugosrbijanci, da ih ne tagujem sad ima ih puno pa ću nekog propustiti. Eto koliko je forum srpski.
Kad smo se rastali u Srbiji (išli smo autobusom, oko 80 ljudi) nije mi ni mahnuo rukom, a kamoli da mi pruži ruku.

Rođen u Banatu koji u tom trenutku nije bio u Srbiji. Pupin rođen 1854, a Banat pripao Srbiji 1918. Kad je Pupin rođen i tokom najvećeg djela njegovog života Banaćani su smatrani Srbima Prečanima, isto kao i Sremci i Bačvani. U novije doba se pojam Prečani počeo upotrebljavati za Srbe iz BiH i HR.
Непалци вам мало поправили просјек, иначе мрка капа.Lako za Četničad što ima 89, već što -U-stašija ima 90, poput Balinluka.
Ovu kartu je crtao Kroatofob.
Da se razumijemo, Hrvatskoj i Hrvatima želim sve najgore, ali čak i moja mržnja poznaje neke granice, nije red da se Zagreb izjednači sa Splitom, Sarajevom, Banja Lukom, Mostarom (nadopuniti po potrebi), plus što nije baš da su Hrvati poput Nepalaca.
Meni je isto najveća želja da sam rođen u Varaždinu ili Subotici, ali nažalost, to nije tako.
To mi lici na zenu koja spocitava muzu: - Gde bi mi bio kraj da se za tebe nisam udala.Пренебрегаваш неколико "ситница", да је рецимо та Србија у протеклих више од пола миленијума константно девастирана од разноразних завојевача, да су њени прваци и најумнији људи убијани или су морали побјећи негдје да не буду убијени, да су управо у читавом 20-ом вијеку ти "емоционално и социјално интелигентнији" европљани са вишим стандардом на све могуће начине уништавали Србију, убијали по њој и кочили њен развој.