Appel
Iskusan
- Poruka
- 5.689
OVA TEMA ĆE BITI ZAKLJUČANA!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dakle da ponovim na dobrovoljnom pokusnom kunicu appelu-
Nikada vise psiho efekata,koji su i dana danas ostavili poremecaje kod dosta ljudi.
I jos........
I opet.....jak je onaj covek koji je u stanju da prizna da je gresio(ondosi se iskljucivo na dosmanlije),ali ta sorta je toliko sujetna da ce nas ta sujeta odvuci tamo gde je presednik i rekao.
Sujeta,sujeta i samo sujeta![]()
Drugare, meni su svi isti... Tu se razlikujemo. Ja priznajem grešku (mada i nisam pozvan za to) i jednih i drugih. Ti govoriš samo o grešci drugih. Ko je tu onda sujetan?
Ti,al si na putu da se izlecis.
Stavise pre bih rekao da si skoro izlecen
Na tebe se odnosi samo ovo-
Nikada vise psiho efekata,koji su i dana danas ostavili poremecaje kod dosta ljudi.
Znaci samo fleshbekovi........procice![]()
kako je tebi dobrooooo......
Pa onako... Malo me muči livpro, inače, ok sam.
Pa onako... Malo me muči livpro, inače, ok sam.
Ma ne satanizujem ja Slobu, bre... Samo tvrdim da je vodio veoma rizičnu i tvrdoglavu politiku. Ne ulazim u njegove namere, jer su nebitne... Znaš onu "Put do pakla može biti popločan dobrim namerama"?
Sloba je zasrau stvari, loše procene je napravio; i danas ovima koji nas vode nije teško da završe njegov rad, samo treba da okreče ono što je on izgradio (ili da očiste ono što je srušio, bolje tako)...
Moderacijo, nemoj se svađamo!!!![]()
@Apell
A jel znaš ti da računaš?![]()
Ma kakve Sloba ima veze sa tvojim viziJonarskim (ne)sposobnostima
Nemo da spamujes sopstvenu temu
p.s-da dodam,lupas gluposti naravno.
I?sta bi sa vizijama.............eeeeeeee![]()
Brate, stvarno me muči livpro, ne dolivaj "ulje na vatru"![]()