Bajden odustao od predsedničke trke

Ko će pobediti na izborima?

• Ukupno glasova
    38
Da, tu je isto dosta djece stradalo, što je jedan od temelja vrednosnog sistema osobe A.
Stradalo je svakako vise nego 99e, a manje nego 91-95 pri opsadi Saraj'va
Pa rekao si da bih ga glasao jer je nužno zlo, pa nisam bio zadovoljan načinom na koji si došao do tačnog odgovora.
Uvidjevši grešku, kao pravi Srbin (lol!) inatom srljaš u još veću, pa sad tvrdiš da ja mogu za bilo kog čovjeka koji smatra da Srbi na Kosovu treba da praktićno nestanu i pomisliti da je najveći ikada.
Nije toliko ni bitno, htedoh reci da se vi pretvarate da bi vam odgovarao neki normalan kandidat, a ne da birate izmedju dva starca, gde ste toboz primorani da odaberete Trampa.
Pa putovanjima se izgrađuje suverenistički stav, jer kako ćeš poštovati tuđe, ako ne poštuješ svoje?
Pa tako sto obidjes pola sveta (zapadnog) i vidis da je svaka kultura superiornija od tvoje.
Ne kažem, ima i beskičmenjaka, kod njih se poštovanje zavređuje i blažom šljagom.
Opet pozivas na sljage, a posle iskaljujes pravijednicki gnijev kad se ljudi pozale na vase nasilnicko ponasanje.
Pa razlika je između toga je li se neko okružio ljudima sličnim sebi, ili se učaurio, pa ove druge ne smatra ni istom vrstom.
Tu već pokazujete svu širinu vaše ksenofobije.
Okruziti - provoditi veci deo vremena. Nije da ne nailazim na osobe slicne vama, naprotiv, zato vas tako dobro i poznajem.
Čuveno istrebljivanje, a nikako da vam zafali i dlaka sa glave.
Kako to.mp3
Zato sto ste 90ih u vise navrata dobili po piconiju kad ste dirali slabije od sebe, pa se sad ipak malo ustrucavate, cekate da se prilike u svijetu promene pa da nas sve pokoljete. Dok eto, u ovim prilikama koje nacelno nama odgovaraju, vama se nista ne desava. Ne kazem da bi trebalo, samo isticem bezgranicnu hristoliku ljubav koju sirimo posvuda, cak i na svoje zabludele oponente.
Pa obično se ne rasipa kuda se stigne, nego sa odabranim životnim partnerom.
Porodica i tako to.
Postoji sansa da se i u porodicnim okvirima napravi sranje, npr da nekom recimo 80% muske dece ima clansku kartu skaljarskog klana. Slicni geni, slican IQ, ponasanje po modelu (najcesce ocu) i eto ga.
A zaista bi bilo tužno da osoba B svoju, tako važnu odluku, bazira na stavovima osobe A.

Šteta što osoba A nije na tom nivou, pa joj je seme presahlo usled pretjeranog razmišljanja o osobi B.
Osoba A klase ne razmislja o osobama B klase.

Nego, to sa A i B dinamikom me podseca na:

Stradalo je svakako vise nego 99e, a manje nego 91-95 pri opsadi Saraj'va

Nije toliko ni bitno, htedoh reci da se vi pretvarate da bi vam odgovarao neki normalan kandidat, a ne da birate izmedju dva starca, gde ste toboz primorani da odaberete Trampa.

Pa tako sto obidjes pola sveta (zapadnog) i vidis da je svaka kultura superiornija od tvoje.

Opet pozivas na sljage, a posle iskaljujes pravijednicki gnijev kad se ljudi pozale na vase nasilnicko ponasanje.

Okruziti - provoditi veci deo vremena. Nije da ne nailazim na osobe slicne vama, naprotiv, zato vas tako dobro i poznajem.

Zato sto ste 90ih u vise navrata dobili po piconiju kad ste dirali slabije od sebe, pa se sad ipak malo ustrucavate, cekate da se prilike u svijetu promene pa da nas sve pokoljete. Dok eto, u ovim prilikama koje nacelno nama odgovaraju, vama se nista ne desava. Ne kazem da bi trebalo, samo isticem bezgranicnu hristoliku ljubav koju sirimo posvuda, cak i na svoje zabludele oponente.

Postoji sansa da se i u porodicnim okvirima napravi sranje, npr da nekom recimo 80% muske dece ima clansku kartu skaljarskog klana. Slicni geni, slican IQ, ponasanje po modelu (najcesce ocu) i eto ga.

Osoba A klase ne razmislja o osobama B klase.

Nego, to sa A i B dinamikom me podseca na:

Kaže se ********** a ne Sarajevo.

Ti i dalje o nekom pretvaranju, nikako da uglaviš da je za mene idealan američki kandidat onaj koji će reći da možda i nije lijepo što Srba na Kosovu skoro da više i nema, tj. onaj kandidat koji ne postoji ni u najluđim maštanjima.
Kapiram da ti teško pada što ti je britva tupa, ali za mene tu nema mnogo koristi, ako ti je neka utjeha, a trebalo bi da jeste, uz onu mrtvu djecu Gaze.

Pa ne pozivam na šljage, mada kapiram zašto si istraumiran još od 1999, nego pokušavam da ti objasnim da ti šljage ne budu glavni vodič za sticanje poštovanja.

Tvoj doživljaj realnosti je tradicionalno odvaljen, pa si zaboravio da, dok su moji jahali, tvoji su uspjeli da stvore državu u državi, procvetaju na svim nivoima, pa kada su onda tvoji i uzjahali, trpali ste u logore i staro i mlado.
Dida ti je sigurno pričao, a posle i ćaća.
Ok, ne stvarni, oni su naši, nego ti imaginarni, što za njima patiš.

Upravo taj nedostatak poimanja okruženja i jeste granica koja nas razdvaja.
Tačno je da ćemo se okružiti ljudima sa kojima imamo slična razmišljanja i interesovanja, ali tu se postavlja pitanje kriterijuma na koji se ta sličnost odnosi.
Tako ja imam kuma koji politički ne može biti dalji od mene (svidio bi ti se, to garantujem), dok ti ni mačku ne bi oprostio da ga pomazi muslimanska ruka (osim ako je ruka majke **********).
Jbg, imaš te neke principe (lolčina), šta da se radi.

Postoji šansa da iz porodičnog okruženja izađe svašta nešto, tako da tu definitivno možete imati prednost, jer iz vašeg okruženja ne može izaći ništa.

Nisam ni rekao da osoba A razmišlja o osobi B, već ponovio tvoje zapažanje da joj samo utiče na to da ne može da formira porodicu.
Nije to sad neka fundamentalna stvar u životu osobe A.

Kaže se ********** a ne Sarajevo.

Ti i dalje o nekom pretvaranju, nikako da uglaviš da je za mene idealan američki kandidat onaj koji će reći da možda i nije lijepo što Srba na Kosovu skoro da više i nema, tj. onaj kandidat koji ne postoji ni u najluđim maštanjima.
Pricam o ovima koji su potencijalno u igri
Kapiram da ti teško pada što ti je britva tupa, ali za mene tu nema mnogo koristi, ako ti je neka utjeha, a trebalo bi da jeste, uz onu mrtvu djecu Gaze.
Ostavi djecu Gaze, tragicno stradale zrtve Hamasa, da pocivaju u miru, malo malo ih dizes iz groba.
Pa ne pozivam na šljage, mada kapiram zašto si istraumiran još od 1999, nego pokušavam da ti objasnim da ti šljage ne budu glavni vodič za sticanje poštovanja.
99. si skoro mogao da spavas na klupi u parku koliko su bombe bile precizne.
Tvoj doživljaj realnosti je tradicionalno odvaljen, pa si zaboravio da, dok su moji jahali, tvoji su uspjeli da stvore državu u državi, procvetaju na svim nivoima, pa kada su onda tvoji i uzjahali, trpali ste u logore i staro i mlado.
Dida ti je sigurno pričao, a posle i ćaća.
Ok, ne stvarni, oni su naši, nego ti imaginarni, što za njima patiš.
Ne znam vise o cemu pricas i na sta tacno repliciras, sledeci put odgovoraj na konkretan citat, ne mozemo se ni svadjat ko ljudi ovako.

Uglavnom, kada bi ovo boldovano tvoj unuk jednog dana pricao mom, imalo bi smisla, ovako...
Upravo taj nedostatak poimanja okruženja i jeste granica koja nas razdvaja.
Tačno je da ćemo se okružiti ljudima sa kojima imamo slična razmišljanja i interesovanja, ali tu se postavlja pitanje kriterijuma na koji se ta sličnost odnosi.
Tako ja imam kuma koji politički ne može biti dalji od mene (svidio bi ti se, to garantujem), dok ti ni mačku ne bi oprostio da ga pomazi muslimanska ruka (osim ako je ruka majke **********).
Jbg, imaš te neke principe (lolčina), šta da se radi.
A ti si tako darezljiv prema muslimanima koji su na 2k km od tebe, docim si prema ovima iz komsiluka krvolocno nastrojen. Dakle, pao si realan test tolerancije, a 'polozio' samo ovaj apstraktni. Toliko o principima. Kao Srbin koji se bori protiv deep state-a vasingtonskog, ali se plasi satrapa na vlasti u njegovoj opcini.
Postoji šansa da iz porodičnog okruženja izađe svašta nešto, tako da tu definitivno možete imati prednost, jer iz vašeg okruženja ne može izaći ništa.
Sansa teoretska postoji, sto znaci da ce se u 1 od 100 slucajeva roditi normalna osoba u okruzenju B tipa. To je otprilike broj iranskih raketa koje padnu na Izrailj, od ukupnog broj ispaljenih. Nije bas isplativ ni jedan ni drugi projekat, morat ces se sloziti.
Nisam ni rekao da osoba A razmišlja o osobi B, već ponovio tvoje zapažanje da joj samo utiče na to da ne može da formira porodicu.
Nije to sad neka fundamentalna stvar u životu osobe A.
NIje.

Можда је хтео да дигне у ваздух своју школу, рецимо, па му се Трамп наместио као још бољи циљ.
I pored svih "slučajniosti" potrefio je baš i dan kad "slučajno" službe nisu odradile svoj posao kako treba. Ne znam kako mu pored toliko sreće sa "slučajnostima" zafalilo sreće da mu ne prospu mozak?
Mnogo me zabavlja ovo tvoje nasumično izmišljanje level "lonče niz stepenice".

Za Kamalu znam samo da postoji i da je potpredsednica...Ako nije populistički klovn, biće ok kandidat.

Šta ti misliš, da li Kanala populistički klovn kao Tramp?
Svaki političar pokušava da bude populista. Ona je u gostovanju kod onoga što sebe naziva Bog (Šarlamen ili kako već) ponosno pričala kako je duvala travu na koledžu i slušala Snupa i Tupaka (oni nisu ni počeli da se bave muzikom kad je ona bila na koledžu), a ona je kao državni tužilac Kalifornije strpala u zatvor gomilu crnaca zbog malo trave, nekima i pored svih ispunjenih uslova nije odobravala raniji izlazak, da bi bili jeftina radna snaga... Taj "Štatijaznambog" je isti onaj kome je Bajden rekao "Ako ne znaš da li ćeš glasati za Trampa ili mene, nisi crnac".
Hilari Klinton je isto tako u jednom gostovanju isto kod nekih crnaca, da bi im se uvukla u ... rekla kako stalno nosi ljuti sos u tašni (iz nekog razloga izgleda da crnci vole piletinu sa ljutim sosom). Mo'š misliti da jedna Hilari Klinton nosi u tašni ljuti sos?

Tradicionalna američka dnevna soba:
Screenshot 2024-07-23 100654.jpg

I pored svih "slučajniosti" potrefio je baš i dan kad "slučajno" službe nisu odradile svoj posao kako treba. Ne znam kako mu pored toliko sreće sa "slučajnostima" zafalilo sreće da mu ne prospu mozak?

Svaki političar pokušava da bude populista. Ona je u gostovanju kod onoga što sebe naziva Bog (Šarlamen ili kako već) ponosno pričala kako je duvala travu na koledžu i slušala Snupa i Tupaka (oni nisu ni počeli da se bave muzikom kad je ona bila na koledžu), a ona je kao državni tužilac Kalifornije strpala u zatvor gomilu crnaca zbog malo trave, nekima i pored svih ispunjenih uslova nije odobravala raniji izlazak, da bi bili jeftina radna snaga... Taj "Štatijaznambog" je isti onaj kome je Bajden rekao "Ako ne znaš da li ćeš glasati za Trampa ili mene, nisi crnac".
Hilari Klinton je isto tako u jednom gostovanju isto kod nekih crnaca, da bi im se uvukla u ... rekla kako stalno nosi ljuti sos u tašni (iz nekog razloga izgleda da crnci vole piletinu sa ljutim sosom). Mo'š misliti da jedna Hilari Klinton nosi u tašni ljuti sos?
Ne znam kako ove trivije imaju veze sa bilo čim.

Svako od nas ponekad napravi gaf. Seti se Černomirdina.

Pričamo o ljudima koji se podanički vežu za kralja, cara, vođu, gospodara. Ličnost, populistu, klovna.

Amerika je više nego jedan čovek. I najjača je na svetu nesumnjivo. Kad Zimbabve bude najjači, poštovaću Zimbabve.
Koliko su kod tebe jaki kompleksi niže vrednosti, a garantujem da isto tako misliš i da vrediš manje od Nemaca, Francuza, Engleza... Tužno je gledati vas drugosrbijance.

Koliko su kod tebe jaki kompleksi niže vrednosti, a garantujem da isto tako misliš i da vrediš manje od Nemaca, Francuza, Engleza... Tužno je gledati vas drugosrbijance.
Opet lonče niz stepenice.

Čovek vredi onoliko koliko vredi. To da li je rođen u Srbiji, Japanu ili na Madagaskaru ne menja ništa.

Ima li još neka glupost u koju veruješ, da se smejemo malo. Nemoj sad da prestaneš kad ti je dobro krenulo.

Opet lonče niz stepenice.

Čovek vredi onoliko koliko vredi. To da li je rođen u Srbiji, Japanu ili na Madagaskaru ne menja ništa.

Ima li još neka glupost u koju veruješ, da se smejemo malo. Nemoj sad da prestaneš kad ti je dobro krenulo.
Nisi mi više zanimljiv, kao ni ostatak drugosbijanskih nesrećnika. Ostavljam te da mrziš sebe, svoju naciju, državu, poreklo, idem da tražim nekog sagovornika koji ima da kaže nešto pametno.

Nisi mi više zanimljiv, kao ni ostatak drugosbijanskih nesrećnika. Ostavljam te da mrziš sebe, svoju naciju, državu, poreklo, idem da tražim nekog sagovornika koji ima da kaže nešto pametno.
Misliš ako neko ne misli da mesto rođenja određuje vrednost čoveka on automatski mrzi svoje poreklo. Zaniljiva konstatacija u toku kotrljanja niz stepenice.

Pa da, takvima kao ti je namenjen populista Tramp. Idi kupi neki MAGA kačketić da budeš skroz u fazonu.

Misliš ako neko ne misli da mesto rođenja određuje vrednost čoveka on automatski mrzi svoje poreklo. Zaniljiva konstatacija u toku kotrljanja niz stepenice.

Pa da, takvima kao ti je namenjen populista Tramp. Idi kupi neki MAGA kačketić da budeš skroz u fazonu.
znas kako kaze mudrost...nije ti drzava ona u kojoj se rodis, vec ona u kojoj ostavis kosti.

ne bi se slozio da je tramp samo populista jer i on i bajden su manje vise isti q u rukama onih iz senke. ali sa trampom necemo imati ovo liberalno proseravanje i unistavanje mentaliteta ljudi na celom svetu sa gender debilnom ideologijomkoja je na milione porodica zavila u crno manipulisuci im decom u najosetljivijem dobu.

malo li je?

Šteta što se povukao a ja upravo prešo da navijam za njega :mrgreen:
Sa njim je Amerika u sigurnim rukama.
Ovako s obzirom da je Kamela neka meleskinja i da je je žena (ako u međuvremenu ne bude nešto drugo) šanse da pobedi dominantnog alfa belog mužjaka svedene su na mali procenat.
Drugosrbijanska tuga je pregolema.

Back