Bajden odustao od predsedničke trke

Ko će pobediti na izborima?

• Ukupno glasova
    38
Teško da ti ja mogu biti otac, što se godina tiče. Verovatno si stariji od mene. Drugo, u pitanju je bio sarkazam. Moja je greška što ti to nisam naglasio ili još bolje nacrtao.
Pošto nije prošao netraženi savet pa daj onda da pokušam sarkazmom objasnim svoj post. Da vidimo šta na temi objašnjenja i vađenja kaže legendarni Paja Vuisić na simpatično pitanje Aljoše Vučković.

Pa dobro, poznato je da su "obojeni" ponekada temperamentiji (nesto kao Vitni Hjuston i njen smeh), ali to kako se ona smeje, ne bi trebalo da bude neki argument, a kamoli jak.

Vazno je sta ona govori i za sta se zalaze.
Ovo što ti pišeš je čist rasizam, to što je neko crnac ne znači da nije sposoban da se ponaša kako priliči svojoj funkciji i da mora da se cereka kao retardiran, niti da psuje kao neki primitivac. Kamala ima manire klošarke na kreku, a budući da kažu da je stalno naduvana i da je do funkcije došla preko kreveta, nije ni čudo.

Ovo što ti pišeš je čist rasizam, to što je neko crnac ne znači da nije sposoban da se ponaša kako priliči svojoj funkciji i da mora da se cereka kao retardiran, niti da psuje kao neki primitivac. Kamala ima manire klošarke na kreku, a budući da kažu da je stalno naduvana i da je do funkcije došla preko kreveta, nije ni čudo.
Ne kazem da tu osobinu nemaju ni "beli" kandidati i politicari, samo da su "obojeni" vise skloni tome jer su veselijeg i otvorenijeg duha, zivahnijeg.

Nema to nikave veze sa rasizmom, vec sa po(r)ukom da nije prava kritika kritika necijeg smeha, vec reci i dela.

Ne kazem da tu osobinu nemaju ni "beli" kandidati i politicari, samo da su "obojeni" vise skloni tome jer su veselijeg i otvorenijeg duha, zivahnijeg.

Nema to nikave veze sa rasizmom, vec sa po(r)ukom da nije prava kritika kritika necijeg smeha, vec reci i dela.
Žena je potpredsednik 3 ipo godine i koji su to njeni rezultati za to vreme? Na osnovu čega da je ljudi procene, kad je sve što je uradila maloumno cerekanje i govori u kojima permituje reči u besmislenim rečenicama da bi delovalo da je rekla nešto pametno. Ostatak vremena sedi negde u kancelariji kao fikus.
Evo, ako ti znaš nešto značajno što je ona uspela da uradi u svom mandatu kao potpredsednik Amerike, slobodno napiši.

Žena je potpredsednik 3 ipo godine i koji su to njeni rezultati za to vreme? Na osnovu čega da je ljudi procene, kad je sve što je uradila maloumno cerekanje i govori u kojima permituje reči u besmislenim rečenicama da bi delovalo da je rekla nešto pametno. Ostatak vremena sedi negde u kancelariji kao fikus.
Evo, ako ti znaš nešto značajno što je ona uspela da uradi u svom mandatu kao potpredsednik Amerike, slobodno napiši.
Ne znam, ali pretpostavljam da je ucestvovala u donosenju nekih vaznih odluka, pa i toj da se Izraelu ukine pomoc u oruzju.

Mozda, a mozda i ne, nisam pratila njen rad, ali svakako ne bih ni njen smeh.

Ajd ne lupaj.
Koji su rezultati Michael Richard Penca kao potpredsjednika dok je Trump bio predsjednik?

Trampoidi su jer su kriminalci.

Referencing her work as a prosecutor, Harris said she took on predators who abused women, fraudsters who ripped off consumers and cheaters who broke the rules for their own gain.

"I know Donald Trump's type," she said.
To je onda nesto drugo, ali generalizaovati sve kriminalce u "tip Trampa" ni to nije u redu niti zdravo. Izgleda da je pomalo ostrascena.

Normalno da je ostrašćena I normalno da govori o "tipu Trampa".
Znaš zašto? Zato jer je to kampanja za izbore, a ona je predsjednički kandidat.
Pa to je ipak pomalo preterano, tako se ne radi i ne izruguje, zato mislim iako ne zelim, da ce pobediti Tramp.

Naravno, ne volim ni izrugivace i generalizatore, ma koliko ovaj na suprotnoj strani bio los.

Ali mene niko i ne pita, tako da nema svrhe govoriti, uglavnom rekla sam da u ovoj situaciji ne navijam ni za koga od njih dvoje.

Pa to je ipak pomalo preterano, tako se ne radi i ne izruguje, zato mislim iako ne zelim, da ce pobediti Tramp.

Naravno, ne volim ni izrugivace i generalizatore, ma koliko ovaj na suprotnoj strani bio los.

Ali mene niko i ne pita, tako da nema svrhe govoriti, uglavnom rekla sam da u ovoj situaciji ne navijam ni za koga od njih dvoje.
Trump je redovito oslovljavao Bidena sa "Pokvareni Joe", što ne samo da je izrugivanje nego i nedostatak osnovnog kućnog odgoja. U kontekstu toga, Harris je oštra, ali se bar ne želi valjati u Trumpovom blatu.

Back