Propast kao usud

Moram do grada, odgovoricu ti popodne glede tvog iskustva jer sam i ja na slicana nacin stradao. Ovako bezazlen i drag, kao i ti ili Marlon i x drugih koji trpe teror :heart:
:malav:
pa, ja ne trpim teror :confused:
doduse, natrenirala sam mse da samo i iskljucivo osecam sexualni teror, a posto se on nada mnom ne vrsi na ovome forumu od kada sam ubola 4 banke, onda se ne osecam ni terorisano

a vi svi u kompletu nastupate sa pristojnim i uobicajenim stanjem duha u prisustvu take moci... niko se nikada nije zapitao citajuci prepisku napr. admina i moda zasto je odnos poslodavac radnik nekad tako ljigav i vestacki :roll:

Zasto se desava da u nasoj naciji vlast uglavnom imaju nepismeni, neobrazovani, sumnjivog morala i karaktera..? Zasto je sistem kroz celu svoju strukturu prozet samodestrukcijom, inatom i neznanjem. Zasto ne znamo da izaberemo ili nam je sve nametnuto? Zbog cega se desava da cak i zene koje po difoltu trebaju drugacije posmatrati svet, na funkcijama upravljanja evoluiraju u gore muskarce od muskaraca? Cini se da i u pitanjima vlasti i upravljanja nema razlike u m/z prirodi (sa drugog aspekta smo o tome raspravljali prethodnih dana):)
Mozda odgovor nije komplikovan kao sto izgleda:heart:

Obrazovanje je sada svima dostupno tako da oni poluobrazovani daju sebi za pravo da se sa potcenjivanjem ophode prema onima koji su u svakom pogledu bolji od njih. Tome je doprinela dostupnost podataka i znanja, tako da polupismeni imaju obrazovnu nadgradnju putem TV-a, tabloida i interneta. Oni izriču fraze političara kao najveće mudrosti, citiraju rečenice, doskočice i mudrosti sa fejzbuka, tako da vremenom umisle da su intelektualci i da kao takvi imaju i pravo da zauzmu pozicije u društvu. Gledaju komšiju koji je laktanjem ili dodvorništvom došao na političku funkciju i razmišljaju : kako je mogao Pera, Žika, mogu i ja.

Back