Propaganda SNS-a

Baby Yoda

Contributor
Poruka
21.753
Razumem da svi mi pratimo vrlo važne novosti u vezi COVID-19 međutim svaki mogući trenutak koristi se za politiku. Umesto konkretnih činjenica, prevlači se priča na: Mi, mi , mi. Koga je briga ko? Ljudi žele informacije šta da se preduzme. Na svako pitanje dobija se ogroman monolog sa devijacijama iskorišćenim za politiku.

Koje je vaše mišljenje o pristupu informisanju javnosti?

Razumem da svi mi pratimo vrlo važne novosti u vezi COVID-19 međutim svaki mogući trenutak koristi se za politiku. Umesto konkretnih činjenica, prevlači se priča na: Mi, mi , mi. Koga je briga ko? Ljudi žele informacije šta da se preduzme. Na svako pitanje dobija se ogroman monolog sa devijacijama iskorišćenim za politiku.

Koje je vaše mišljenje o pristupu informisanju javnosti?

Čovek se služi tehnologijama manipulacija, koje sugestativno utiču na ljudsku podsvest.

Još je Gebels govorio da hiljadu puta izgovorena laž, postaje Istina. Zato se ne skida sa malih tv ekrana.
Koliko je narod danas teletabiran, dovoljne su dve konferencije da ga proglase " Bogom"

Čovek se služi tehnologijama manipulacija, koje sugestativno utiču na ljudsku podsvest.

Još je Gebels govorio da hiljadu puta izgovorena laž, postaje Istina. Zato se ne skida sa malih tv ekrana.
Koliko je narod danas teletabiran, dovoljne su dve konferencije da ga proglase " Bogom"
Moji stari drzali su na zidu prvo Titovu pa onda Slobinu sliku kad sam ja odrastao i sazreo i objasnio im neke stvari od tad se drzao samo crkveni kalendar da se vidi kad je praznik.

Još od Miroslavljevog jevanđelja čekam da se kruniše.
Ne, nije zahebancija, uopšte me ne bi iznenadilo. Kreteni bi mu poverovali kad bi rekao da je direktan potomak Nemanjića, iz nikad prekinute muške linije - ne, ne mogu više, upravo sam čula za ovaj imbecilizam za vikend, ne mogu više ni njega ni ove retarde koji ga vole, ne mogu. Gov.njiva motka, ništa drugo, i to dobro utuć. I zasut krečom posle, i probost kocem ko vampira, da ne bi slučajno usto, ne mogu više zlo mi je.

A retarde što ga vole, tek za to nemam reči. Da ne znam da ih je većina od 100 godina, molila bih da se ne razmnožavaju dalje. Ebem ti zemlju i narod glupavi.

Svakakve sam političare slušala. I o titinom koritu u kom se sankao, i o tome kako ga ceo svet voli. I Slobu kad je govorio ne sme niko da vas bije i volim i ja vas (što je, ovo zadnje, urnebesno sarkastična izjava, i čak se i nije trudio da sakrije koliko je sarkastičan, zbog čeg ga maltene cenim - čovek se otvoreno sprdao, a budale se ložile, ej, pa to je bilo bolje nego monti pajton uživo :zcepanje:).
Ovaj Svetomir, Večita Žrtva, za njega nemam reči. Sve je reči ionako sam potrošio bivajući 24/7 na svim mogućim kanalima. Još samo koji bilbord i spomenik, i eto nas Severna Koreja. Dragog Vođu već imamo. Stvarno ne znam više ko je tu lud - znam da on jeste, ali nije blesav, a narod je i lud i blesav. Ovo je neverovatno, neki maloletni mamlazi mi govore kako sam odrasla u komunističkoj diktaturi, a ja za svog veka ovako nešto nisam videla (osim u dokumentarcima o Staljinu, Mau i Severnoj Koreji), niti sam mislila da je moguće da jedan narod koji, bez da se prdačimo glupostima, jeste star, ima svoju tradiciju, kulturu, nasleđe, vekovnu mudrost, mnoge ispite koje je polagao i prošao - može da padne na ovakav jad i patetiku. Iz moje perspektive, to je prosto neverovatno. Ali eto, nije, čim se dešava. Njegovo postojanje srozalo je moje mišljenje o narodu ispod crte od koje počinje narod kao takav. To nije narod, ja ne znam kako se to zove. To su grozote neopisive, to je jad i beda od koje se teško koja nacija može oporaviti ikada. Sramota me što sam delom ovaj narod, sramota. I da nikom ne padne na pamet da mi kaže a što onda nešto ne uradiš. Što TI ne uradiš? Svi ste kur.čeviti po yt i forumima, svi ste hrabri kad vam je ekran štit. Šta je Srbine, us.ro si se? Plašiš se age? Ako, ako, može i ovaj bit na vlasti još 500 godina, valjda će se onda neko okuražit. Još samo 500 godina pa da nas bog vidi.

p.s. Sad samo čekam, prvo, da me banuju, drugo, da mi bezbednost zalupa na vrata. :mrgreen:

Samo neka nastavi ovako, i 24h policijski čas da uvede, i vrlo je moguće da izgubi izbore.
Volela bih da si u pravu, ali plašim se da bi ljudi i to progutali. Ja prosto više nisam u stanju zamisliti šta treba da se desi da ljudima pukne film. Ne smeta im što žive u zemlji u kakvoj žive, ok. Ne smeta im što im deca sele zauvek za Kanadu, ok. Ne smeta im što rade za 250 evra ili na crno i pri tom ih gazda tuče kanđijom, ok. Ne smeta im što nemaju posla i žive od penzije baba i deda, ok. Ne smeta im što ih se uteruje u lažnu paranoju, što im se na oči krši ustav, ukidaju zakoni, ok. Šta je sledeće? Neće im smetati kad svi spadnu na narodne kuhinje (ako ih bude bilo)? Neće im smetati kad pogube kuće i stanove i završe ko beskućnici u Americi, na kartonu na bulevaru? GDE je granica? DOKLE ovo ide? IMA li uopšte tačke kad će ljudi reći: e vala majstore sad si se zahebao, ovako više nećemo?

Nažalost, izgubila sam veru da ima. Jer, štaviše, masa ljudi PODUPIRE celu tu stvar, čak (neverovatno!) kad od tog nikakve vajde nema. Ljudi su toliko programirani da rade za vođu ČAK i kad nemaju ama baš nikakvu korist, jedino zadovoljstvo što za vođu rade. Još i da razumem one koji to rade zbog posla itd. Ali ni zbog čega? Iz "ljubavi"? Iz kojeg mog??? To je tolika mizerija, to je toliko jadno da mi dođe da se složim sa svakom protuvom koja ovaj narod zove najgrđim imenima po mreži. Ispada da je Srbinu sve bolje što ga bolje neko gu.zi. Neverovatno.

Poslednja izmena:
Lično znam ljude koji rade za bezbednost i znam kako rade, kako sede po kafićima

Volela bih da si u pravu, ali plašim se da bi ljudi i to progutali. Ja prosto više nisam u stanju zamisliti šta treba da se desi da ljudima pukne film. Ne smeta im što žive u zemlji u kakvoj žive, ok. Ne smeta im što im deca sele zauvek za Kanadu, ok. Ne smeta im što rade za 250 evra ili na crno i pri tom ih gazda tuče kanđijom, ok. Ne smeta im što nemaju posla i žive od penzije baba i deda, ok. Ne smeta im što ih se uteruje u lažnu paranoju, što im se na oči krši ustav, ukidaju zakoni, ok. Šta je sledeće? Neće im smetati kad svi spadnu na narodne kuhinje (ako ih bude bilo)? Neće im smetati kad pogube kuće i stanove i završe ko beskućnici u Americi, na kartonu na bulevaru? GDE je granica? DOKLE ovo ide? IMA li uopšte tačke kad će ljudi reći: e vala majstore sad si se zahebao, ovako više nećemo?

Nažalost, izgubila sam veru da ima. Jer, štaviše, masa ljudi PODUPIRE celu tu stvar, čak (neverovatno!) kad od tog nikakve vajde nema. Ljudi su toliko programirani da rade za vođu ČAK i kad nemaju ama baš nikakvu korist, jedino zadovoljstvo što za vođu rade. Još i da razumem one koji to rade zbog posla itd. Ali ni zbog čega? Iz "ljubavi"? Iz kojeg mog??? To je tolika mizerija, to je toliko jadno da mi dođe da se složim sa svakom protuvom koja ovaj narod zove najgrđim imenima po mreži. Ispada da je Srbinu sve bolje što ga bolje neko gu.zi. Neverovatno.
Migranti su tacka loma.
Tu prestaje trpljenje i strah od represije rezima.Tu prestaje strah od hapsenja od policije vojske.Bilo cega.Videćes sta će biti.

Back