Antisrpska propaganda

usput dok sam ja studirao , devojke su se ljutile ako ih ne zovem uvece da svrate na sokic i muzikicu...one ponesu nesto za grickanje, ja nesto za lickanje i mickanje....tako se uci...cak i kad sam bio sam na crvenom krstu van svih studentskih tokova, su mi dolazile na vrata, kao bile do kragujevca pa svratile...
Jeste bas je crveni krst na putanji kragujevac knez mihajlova..

nego ste vidli frku oko srbina milosa iz bosne sta dileja pravi od sebe kao amaterski glumac?

pa frku oko one celave dileje iz visegrada koga majka ucila da svaku zenu koji bi da obali prvo gadja farbom?

el ima neki iz bosne ovde u srbiji koji je ok i u granicama normale?

ovom karadjordju vim ne valjaju ne samo srbi iz srbije i bosnjaci iz sarajeva, vec sad mu smetaju i rvati :hahaha:

pa se posle pitaju neki glupaci sto su bili ratovi u jugi...fuj

al najbolje se nas karadjordje snalazi sa dezerterima preko bare sto jes jes...srpska posla sto bi rekli ameri, ko brat pravog karadjordja marinko sto je bio ljudina pa silovao devojcicu...sve jaki srbi ko crna zemlja...bratoubice i oceubice :roll:

ovom karadjordju vim ne valjaju ne samo srbi iz srbije i bosnjaci iz sarajeva, vec sad mu smetaju i rvati :hahaha:

pa se posle pitaju neki glupaci sto su bili ratovi u jugi...fuj

al najbolje se nas karadjordje snalazi sa dezerterima preko bare sto jes jes...srpska posla sto bi rekli ameri, ko brat pravog karadjordja marinko sto je bio ljudina pa silovao devojcicu...sve jaki srbi ko crna zemlja...bratoubice i oceubice :roll:

Jesi se to napio care?

Back