Promocija oficira, formula 1, europrajd, porodicna šetnja u Beogradu

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
383.539
U subotu 17.9 2022 g. 4 velika skupa održace se u Beogradu..

Neverovatno da su sve ovo sabili u taj jedan dan
Za to vreme vec dva dana avioni prelecu u niskom letu Beograd...Kažu da to vežbaju za sutrašnju promociju oficira..

Prvi događaj počinje već u 10 časova, formula je od 13 časova, dok su poslednja dva skupakoji ce se održati i pored zabrane policije u 17 h
najkritičnija zbog navodnih indicija da bi moglo doći do velikih međusobnih sukoba učesnika dve šetnje.

Sutra ko ne mora neka izbegava kretanje po centru grada a aviopni su atak na uši

Ne mogu a da se ne pitam: Kakvi su to piloti kada im treba dva dana da vežbaju prelet iznad grada i uznemiravaju gradjane

Ne mogu a da se ne pitam: Kakvi su to piloti kada im treba dva dana da vežbaju prelet iznad grada i uznemiravaju gradjane
Господар неба, земље и подземног света воли да грађане држи у страху и покорности, зато је наложио да авиони лете ниско изнад града.

Мени авиони не сметају, нека лете сваки дан (док год смо у мирнодопском стању). Не пробијају звучни зид, све је ок.

Официре би могли да поставе и у Булевар Николе Тесле (такорећи иза СИВа), где има места за шта хоћеш, али шта је ту је.

Не знам где се ово са формулама одржава - живо сумњам да ће их неко возити... То не би требало да смета другим стварима.

Парадери и ови што би да их преваспитају и тиме докажу да смо дивљаци, баш као што неки покушавају да нас представе... Против сам било каквог парадирања али нећу узети мотку у руке да вијам било кога. Ако мањине имају право да преживе, имам и ја право да останем већина. Ја никоме не солим памет, нити ће неко мени. Боље да уопште не проба.
Сматрам да је требало даноноћно протестовати против најаве да ћемо имати ову премијерку, ако је већ требало против нечег конкретног да се протествује. Овако... парадери сметају а премијерка је ок... То нису исти стандарди, стога се тиме не бавим.

Обавестио сам се да ће формуле бити вожене од Славије до Студентског парка... Не знам само како, улице су нам (читај: Улица краља Милана) у никаквом стању, прекоцкавање је... знате и сами... И преко тог урнебеса треба да буду вожене формуле које су се некада такмичиле у најбржем циркусу? Па, можда ако буду ишли 30 на сат, довољно времена да ухватиш селфи са формулом.

promocija oficira moze i na batajnickom aerodromu na primer...može na ušcu..ispred palate srbija...zasto to mora u centru grada ?
da nadlecu avioni i da se obustavlja saobracaj
Батајнички аеродром није баш у центру, а идеја је да обичан народ може масовно да испрати... Лакше је у Булевару Николе Тесле - то не прави такав урнебес са превозом а авиони не би летели баш толико над самим центром.

Ипак, нису нас питали, то је сасвим сигурно.

od jutros sve po planu osim kliše
na tv sam cula od jednog gosta u jednoj emisiji da je sve ovo danas Vučićev cirkus
pa to smo svi mi misleci gradjani i pretpostavljali....
inace, ja sam pocela da se divim tom coveku...on je genijalan...tako dugo vlada kako hoce, sve mu prolazi sto zamisli....upravlja narodom kao marionetama....fascinirana sam. Ozbiljno.

od jutros sve po planu osim kliše
na tv sam cula od jednog gosta u jednoj emisiji da je sve ovo danas Vučićev cirkus
Pa to svi znaju. Koga normalnog briga za pedere i litije i oficire ako im nije neko od familije tu. Ljudi žive svoj svakodnevni život i nijena od tih tema ih ič ne pogađa. Zato se veštački spinuje, preuveličava problematika, stvara tenzija(gejevi,navijači i popovi) i pravi neki spektakl od diplomiranja vojnika i sl. i/ili stvaraju konflikti od kojih ovaj "živi" i sa kojima zataškava i odvlači pažnju od stvari koje nam znače itekako u svakodnevnom životu.

pa to smo svi mi misleci gradjani i pretpostavljali....
inace, ja sam pocela da se divim tom coveku...on je genijalan...tako dugo vlada kako hoce, sve mu prolazi sto zamisli....upravlja narodom kao marionetama....fascinirana sam. Ozbiljno.
i nije problem on koliko narod koji mu veruje..kao da je narodu ispran mozak ..ustvarii i jeste..ovakvim cirkusima koje pravi vec deset godina koliko je na vlasti

Back