- Poruka
- 1.857
Mogao bi da nađeš neku moju konkretnu rečenicu i nešto konkretno u njoj fašističko, pa da diskutujem o tome. Ovako ispada da nemaš tako nešto, nego klevetaš.
Fašistička je tvoja negativna stereotipizacija cele jedne populacije bosanskih Srba. "Bosanki mozak" kako voliš da kažeš.

Koliko pezorativno govoris 0/24 o muslimanima na svim temama, postavljas jednu te istu kartu da pokazes koliko ih je malo preostalo u bosni, mene nazivas i prozivas na svakom mestu da sam musliman, govori sasvim dovoljno o tvojoj balijskoj opsesiji, bas ko o ustaskoj od tvoje forumske jaranice... tako da se dogovorite, ili sam ustasa ili balija.
Inace fasizam je pojam koji i nije toliko pogrdan kao nacizam a koje ljudi cesto mesaju posto je svaka jaka drzava uredjena na nekim normativima fasisticke ideologije.
Posto se ti deklarativno zalazes za jaku srbiju gde ce muslimani imati minorno uporiste ja ti dadoh i politicki kompliment sta si.
Samo cu ti reci, tako oktroisan nikad nes zakoraciti u neko moderno drustvo i medju razvijeni svet, vec ces mozda imati najveci domet da sa tihomirom pijes pivo ispred zadruge i gde cete obojica psovati kako ste opet bili nasamareni od njegosa pa sve do dodika i vucica.
U svet se ide sa kulturom i znanjem, a lokalne prdoklacine koje svi na svetu imaju cuvaju se samo u sebi. Najcrnji anarholiberali su za vas laznjake srpstva gospoda po svemu.
Poslednja izmena: