Karadjordje
Iskusan
- Poruka
- 5.823
naravno da ne.. niko ne treba da bude kao tvoj izdajnik
Pa onda nemoj biti kao "moj" izdajnik

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno da ne.. niko ne treba da bude kao tvoj izdajnik
Vučić je uspeo da svojim delovanjem potpuno obesmisli bilo kakvo dalje zalaganje i borbu za Kosovo
Omogućio je da se temeljito počisti sve što je dole imalo nacionalno obležje Srbije i kroz niz koraka pogurao je Kosovo do pune državnosti.
To što se mi nešto ložimo nema nikakvog osnova u realnosti, to je završena priča
Ovde:ne.. gde to vidiš?
nema ništa do toga da Kosovo opet bude deo Srbije...
izgubiili smo ga 1999 te kada se vojska povukla sa Kosova
ostao je Sever bio gde smo imali sudove, policiju,dokumenta, nešto kao RS ali je Vučić sve to predao Albancima i sada na severu tj na celom Kosovu nemamo ništa!
Znači, odrekao se Vučić, pa i ti u tom pravcu...odreko se tvoj Vučić brt
i nisam brt.. sve je već završenoPa onda nemoj biti kao "moj" izdajnik![]()
Tačno je da je Vučić naneo ogromnu štetu, ali uskoro Vučića više neće biti.Vučić je uspeo da svojim delovanjem potpuno obesmisli bilo kakvo dalje zalaganje i borbu za Kosovo
Omogućio je da se temeljito počisti sve što je dole imalo nacionalno obležje Srbije i kroz niz koraka pogurao je Kosovo do pune državnosti.
To što se mi nešto ložimo nema nikakvog osnova u realnosti, to je završena priča
nije se odrekao..izdao.. prodao.. ja nemam ništa sa timOvde:
Znači, odrekao se Vučić, pa i ti u tom pravcu...
Jesi li ti lud, čoveče? Nama sad treba da bude preče da li Šiptari biti ravnopravni, umesto da vraćamo one svetinje na koje su se nameračili što da ih otmu što da ih poruše...
Jesu li Srbi u ovih 26 godina šiptarske vlasti ravni Albancima na Kosmetu? Je li Srbima pod Albancima na Kosmetu bolje nego Albancima pod Miloševićem?
kog boli k za većinu zemalja sveta kad je Kosovo nezavisno?Tačno je da je Vučić naneo ogromnu štetu, ali uskoro Vučića više neće biti.
Ostaće činjenica da je za većinu zemalja sveta Kosmet i dalje deo Srbije, što daje legitimitet da se tamo i de fakto uspostavi srpska država.
Menjanje prilika u svetu ide tome u prilog.
To je njegov komunizam.Ovde:
Znači, odrekao se Vučić, pa i ti u tom pravcu...
evo ga glavni Ćaci na forumuTo je njegov komunizam.
Znači tamo gde vidimo bilo kakav argument da je Kosovo naše, koga boli k za to...kog boli k za većinu zemalja sveta kad je Kosovo nezavisno?
kako je Kosovo naše kad je tamo 2 % Srba? Hoćeš da ideš da živiš na Kosovo il ćeš iz Bosne da ke njaš: Kosovo je naše?!Znači tamo gde vidimo bilo kakav argument da je Kosovo naše, koga boli k za to...![]()
Evo vidiš koliko zemalja misli da je Kosovo naše, uprkos ""činjenici" da nas je tamo 2%".kako je Kosovo naše kad je tamo 2 % Srba? Hoćeš da ideš da živiš na Kosovo il ćeš iz Bosne da ke njaš: Kosovo je naše?!
Evo vidiš koliko zemalja misli da je Kosovo naše, uprkos ""činjenici" da nas je tamo 2%".
![]()
nebitno skroz...Evo vidiš koliko zemalja misli da je Kosovo naše, uprkos ""činjenici" da nas je tamo 2%".
![]()
Koliko vidim, ono što je Vučić učinio sa Kosmetom ti "aminuješ"...evo ga glavni Ćaci na forumu![]()
Pa Srbija je bila suverena na Kosovu do 1999. Videli smo da to može da se promeni. Isto tako i sadašnja situacija sa Kosovom, može da se promeni.nebitno skroz...
i ceo svet da kaže: Kosovo je Srbija to je nebitno zato što je Vučić potpisao:
SRBIJA NEĆE SPREČAVATI NITI BLOKIRATI DRŽAVU KOSOVO DA PRISTUPA MEĐUNARODNIM ORGANIZACIJAMA I INSTTUCIJAMA.
da ti objasnim na prostom primeru: Rusija ne priznaje Kosovo ali se zastava Kosova vijorila usred Rusije na Olimpijadi..
Španija ne priznaje Kosovo ali igra protiv Kosova u kvalifikacijama.
Vučić i njegovi izdajnici su dozvolili da se zastava Kosova vijori usred Beograda na zvaničnom kongresu FIFE 03.04.2025.
itd
to su ipak sve sporedne stvari
Kosovo ima svoju teritoriju, policiju, vojsku, sudstvo, dokumenta, pristupa međunarodnim organizacijama bez blokiranja Srbije itd..
dakle država 100 %
ko im je dozvolio da imaju potpunu kontrolu na celoj teritoriji? Aleksandar Vučić potpisivanjem Briselskog i Vašingtonskog sporazuma kao i usmenog prihvatanja Šolc Makronovog plana..
A tebi i slicnima to bas tesko palo u pm....jedva docekali.
Ujkan post’o “antifa”?kako je Kosovo naše kad je tamo 2 % Srba? Hoćeš da ideš da živiš na Kosovo il ćeš iz Bosne da ke njaš: Kosovo je naše?!
Dabome BRE! Još da se pitaš.Znaš kako, ako nije smetalo ljudima koji žive na KiM zašto bih ja morao da im otvaram oči i ukazujem kuda sve to vodi
Tražili ste, glasali ste, gledajte i kusajte
loše vidiš ĆaciKoliko vidim, ono što je Vučić učinio sa Kosmetom ti "aminuješ"...
A ako neko vidi šansu da može vratiti Kosovo, oćeš li ga podržati? Ili ćeš ga ubeđivati da odustane?Znaš kako, ako nije smetalo ljudima koji žive na KiM zašto bih ja morao da im otvaram oči i ukazujem kuda sve to vodi
Tražili ste, glasali ste, gledajte i kusajte
I 1912. je potpisan mir po kojem je Kosovo u sastavu Srbije.loše vidiš Ćaci
ja Vučića prevashodno mrzim zbog izdaje Kosova zato što mi je tamo dedovina.. poreklo.. kuća koja je zapaljena..selo koje je spaljeno...
dakle izdaju koju je potpiisao ne aminujem ali izdaja je potpisana i šta ćemo sad? kad padne Vučić da uletimo sa vojskom? I šta onda? da pobijemo pola miliona šiptara? I šta onda? da odemo svi i pravimo kuće dole i živimo dole?
teško da će demografska slika da se izmeni pošto im je otvorena granica sa Albanijom i pošto se izdajnik svojski potrudio da i ono malo Srba na severu napusti Kosovo.. ide integracija školstva i zdravstva uskoro.. uskoro će ta preostala deca morati, dakle morati, da uče o teroristima Jašariju, Haradinaiju, Tačiju kao o junacima... kada odgovaraju kada ih nastavnik pita: Ko je bio Jašari? Jašari je bio heroj.... ako odgovori drugačije ide kečina brt, avgust.. pa u avgustu opet: Ko je bio Jašari? Junak.. e tako..aj sad možeš u sledeći razred...I 1912. je potpisan mir po kojem je Kosovo u sastavu Srbije.
Želim da ti kažem da značaj potpisa nije apsolutan. Sve se menja.
Trebalo bi da radimo i da Vučićev izdajnički potpis izgubi značaj, a ne da se iz petnih žila trudimo da bude važan za vjekove vjekova.
Само си заборавио једну"неважну" чињеницу, да је све то урадио ПРОТИВУСТАВНО. Никад га нове власти неће лично осудити за корупцију јер је тешко доказива али на издаји КиМ је пао - нема поправног.i nisam brt.. sve je već završeno
Srbija se neće protiviti da država Kosovo pristupa međunarodinim organizacijama niti institucijama. To je potpisao Vučić..
je treba da se crta šta ovo znači? aj pročitaj pažljivo, polako, ne žuri![]()