Promocija antipatriotskih ciljeva na talasu ustanka protiv Vučića!

Ево да не кажете да нико из из Српске не подржава Србију у њеној тренутној борби, ја подржавам све ове тачке и надам се да ћете их чим прије остварити у потпуности, неке су већ скоро реализоване, само напријед, пуна подршка из Српске.😉
Pomenute tacke su narativne besmislice koje ne znace nista.

Ali hvala u tvojoj podrsci da se resimo besmislicarskih narativa :ok: :ceka:

znači najbolje rešenje je ne skidati Vučića :D
Stole, nema situacije u kojoj skidanje ava nije najbolje rešenje.
Studentska pobuna i njena politika je trenutno najbolje rešenje, čak i sa ovim antisrpskim krpeljima koje sam naveo u uvodnom postu, ali naravno pre ili kasnije rešićemo se i njih. :cool:

Pomenute tacke su narativne besmislice koje ne znace nista.

Ali hvala u tvojoj podrsci da se resimo besmislicarskih narativa :ok: :ceka:
Kako se uklapate, kako ste kompatibilni, jedan s jedne, a jedan s druge strane Drine doprinosite međusrpskim podelama. :mrgreen:

Stvari koje praktično sprovodiš
- Uspostaviti neprijateljstvo sa Srpskom,
- Uništiti bratstvo sa Rusijom,
- Promovisati evropederluk.
- Promovisati titoizam.
- Promovisati pro-nato politiku,
- Odustanak od Kosmeta.
kao narativ su ti besmislene...
Dosetljivo, dosetljivo... :per:

Па није ни била намјера да буде духовито, већ реално, што се тиче прве тачке, од постојећег анимозитета преко опробаног рецепта клевете и ширења омразе је кратак пут до нескривеног непријатељства, по питању друге, већини грађана Србије су ближе неке вриједности које нуди запад, него ли блискост са Русима, а остало које је добрим дијелом већ у пракси ће бити у потпуности реализовано чим друга испђива на површину.
Зато и кажем срећно, имате пуну подршку.😉

Па није ни била намјера да буде духовито, већ реално, што се тиче прве тачке, од постојећег анимозитета преко опробаног рецепта клевете и ширења омразе је кратак пут до нескривеног непријатељства, по питању друге, већини грађана Србије су ближе неке вриједности које нуди запад, него ли блискост са Русима, а остало које је добрим дијелом већ у пракси ће бити у потпуности реализовано чим друга испђива на површину.
Зато и кажем срећно, имате пуну подршку.😉
Mogu zapadne vrednosti da budu poželjnije, ali vrednosti su jedno a politika drugo. Politika Rusije je Srbima prijemčivija.
A način na koji govoriš o većini, nije bitno različit od načina na koji neprijatelji jedinstva iz Srbije govore o većini iz RS koja podržava Vučića.

Rušenje Vučića i prozivka onih koji ove ciljeve:
- Promovisati titoizam.
- Odustanak od Kosmeta.

guraju u studentsku pobunu, služe upravo tome da ti ciljevi ne budu ispunjeni.

Mogu zapadne vrednosti da budu poželjnije, ali vrednosti su jedno a politika drugo. Politika Rusije je Srbima prijemčivija.
A način na koji govoriš o većini, nije bitno različit od načina na koji neprijatelji jedinstva iz Srbije govore o većini iz RS koja podržava Vučića.

Rušenje Vučića i prozivka onih koji ove ciljeve:
- Promovisati titoizam.
- Odustanak od Kosmeta.

guraju u studentsku pobunu, služe upravo tome da ti ciljevi ne budu ispunjeni.
Наравно јер пишем очигледно о већини у Србији.
Врати се годину уназад па види шта
сам писао, не би се разликовало много од овог твога, у међувремену су ми "браћа" указала на моју заблуду, па сам схватио да смо ми само комшије силом прилика, па ја из добросусједских односа подржавам циљеве комшија.😉

Врати се годину уназад па види шта сам писао, не би се разликовало много од овог твога, у међувремену су ми "браћа" указала на моју заблуду, па сам схватио да смо ми само комшије силом прилика, па ја из добросусједских односа подржавам циљеве комшија.😉
Ti si izabrao da ti "braća koja ukazuju na zabludu" budu oni koji se zalažu za ovo:
- Promovisati titoizam.
- Odustanak od Kosmeta.
I njih si proglasio Srbijom! A realno nemaju jednu jedinu javnu ličnost da se otvoreno zalaže za ono što oni lupetaju na forumu. Egzistiraju samo na forumu, a dao si im težinu najjače srpske sile. To je suludo.

PS. Naravno, ako se uopšte radi o Srbima, a ne o muslimansko-hrvatskim klovnovima.

Kako se uklapate, kako ste kompatibilni, jedan s jedne, a jedan s druge strane Drine doprinosite međusrpskim podelama. :mrgreen:

Stvari koje praktično sprovodiš
- Promovisati titoizam.
- Odustanak od Kosmeta.
kao narativ su ti besmislene...
Dosetljivo, dosetljivo... :per:

Ko od pobrojanih promoviše titoizam?

Od mene ima lajk sledećih mesec dana na neviđeno ma kakvu glupost ovde plasirao :ceka:

Ti si izabrao da ti "braća koja ukazuju na zabludu" budu oni koji se zalažu za ovo:
- Promovisati titoizam.
- Odustanak od Kosmeta.
I njih si proglasio Srbijom! A realno nemaju jednu jedinu javnu ličnost da se otvoreno zalaže za ono što oni lupetaju na forumu. Egzistiraju samo na forumu, a dao si im težinu najjače srpske sile. To je suludo.

PS. Naravno, ako se uopšte radi o Srbima, a ne o muslimansko-hrvatskim klovnovima.
Не бирам их ја, нити се братимим са њима већ ти. Сам си се увјерио иако си веома горљив у наративу против Вучића да будеш етикетиран као ћаци само зато што се не слажеш са пројекцијама по питању народа из Српске.🤣
Нећеш да прихватиш истину већ покушаваш оправдати тиме да су то већином лажнопредстављајући Бошњаци и Хрвати, али ствар је у томе што нису, него напротив већином су Срби, само мали дио се слаже са тобом, више је оних који се не слажу са твојим ставом, а највише оних које је баш брига што ти и сами кажу, али ти ће увијек одабрати да остану у зони комфора, односно приклониће се овој другој опцији. Тако је било у прошлости, сад може бити само израженије.

Не бирам их ја, нити се братимим са њима већ ти. Сам си се увјерио иако си веома горљив у наративу против Вучића да будеш етикетиран као ћаци само зато што се не слажеш са пројекцијама по питању народа из Српске.🤣
Нећеш да прихватиш истину већ покушаваш оправдати тиме да су то већином лажнопредстављајући Бошњаци и Хрвати, али ствар је у томе што нису, него напротив већином су Срби, само мали дио се слаже са тобом, више је оних који се не слажу са твојим ставом, а највише оних које је баш брига што ти и сами кажу, али ти ће увијек одабрати да остану у зони комфора, односно приклониће се овој другој опцији. Тако је било у прошлости, сад може бити само израженије.

Ево испрати коментаре новоукључених берекина и башкао, шта мислип јесу ли неко други или ипак Срби?
Napredovao si od tvrdnje da se niko ne slaže sa mnom, do stava da se manjina slaže sa mnom.
Aja bih se referisao na one koji su lajkovali moj uvodni upis na temu. Osim dve tri dileje koje su stavile kreveljeće smajliće, mnogi su odobrili. Nisu miloni ljudi, ali podforum politka ionako nema mnogo učesnika.

Napredovao si od tvrdnje da se niko ne slaže sa mnom, do stava da se manjina slaže sa mnom.
Aja bih se referisao na one koji su lajkovali moj uvodni upis na temu. Osim dve tri dileje koje su stavile kreveljeće smajliće, mnogi su odobrili. Nisu miloni ljudi, ali podforum politka ionako nema mnogo učesnika.
Зар ти није занимљиво да су те кревељеће смајлије ударили управо твоји саборци?🤣
Сем тога испрати колико се тих који су те подржали укључило у тему и ријечима изразило подршку твојим ставовима, једно или двоје, а колико је оних који нису оставили реакцију на твој уводни пост, али су се укључили у тему са другачијим ставовима, нећеш добацити ни до трећине са истомишљеницима из Србије.😉

Back