Promocija antipatriotskih ciljeva na talasu ustanka protiv Vučića!

Udružuje se s antisrbima da bi srušio Vučića i onda proziva mene i tebe da smo antidržavni element.
Ne shvata da mu ne prijeti opasnost od nas,nego od tih s kim se udružio.

Odrašće on već i videti da sve što leti se i ne...jede :malav:

A ovako i nije loš kad isključiš pogrešnu mu ideologiju al' osvestićemo ga mi, mudri i pametni :flert:

Još (ako) mu ispričam neke finese o krunskom savetu koje znam iz prve ruke, ihaaaj, preć'e on u naše redove k'o bela lala :D

Odrašće on već i videti da sve što leti se i ne...jede :malav:

A ovako i nije loš kad isključiš pogrešnu mu ideologiju al' osvestićemo ga mi, mudri i pametni :flert:

Još (ako) mu ispričam neke finese o krunskom savetu koje znam iz prve ruke, ihaaaj, preć'e on u naše redove k'o bela lala :D
Jesi vidjela moju novu sliku u avataru?
Samo promatram ko će te napast da zarežim. :mrgreen:

Pa sto se ne obracunaju? Sta cute na antisrpske stavove? Sta cekaju?
Све што ова сласт и опозиција раде је антисрпско.
И једнима и другима су обећали крај каријере.
До сад нисмо имали српскију фракцију од данашњих студената.

Колега не мисли на студенте.
Већ на оне који изигравају опозицију деценијама.
Студенти су паметни, млади људи који нису део ни губитника, ни победника осме седнице.
И као паметни схватају да са обе фракције морају да се обрачунају ако желе да од ове земље остане нешто.
Recimo da su Mila Pajić i grupa Stav takođe studenti.

Pa ko odustaje od kosova i promovise pederluk vise od sns-a? --- NIKO
Zbog toga treba srušiti Vučića ali ne da na vlast dođe neki novi Vučić .
Braca sa rusima --- NISMO
Jesmo ,jedini sem Kine u Savetu bezbednosti koji nas podržava u vezi KiM-a
Zar sns ne salje oruzje ukrajini?
Da ali nam ne treba neki novi Vućič ili još gore neko koji to otvoreno radi.
Sve pokvareno rade pa optuzuju druge za to
Tačno ali to ne znači da buduća vlast treba da preda Kosovo optužujući Vučića kako je to več uradio

Posle izbora, tj. rušenja ava, ide otkačinjanje njih. Sad nemamo luksuz time da se bavimo.
Zahebaće kao i onda: guraju se zato što znaju da bi im posedovanje NVO i partijske infrastrukture posle izbora omogućilo da za sebe zadrže baš sve što bi dobili vašim glasovima. U pitaju je infrastruktura koju tvoja grupa (na čije glasove računaju) nema.

Zbog toga treba srušiti Vučića ali ne da na vlast dođe neki novi Vučić .

Jesmo ,jedini sem Kine u Savetu bezbednosti koji nas podržava u vezi Kima

Da ali nam ne treba neki novi Vućič koji

Tačno ali to ne znači da buduća vlast treba da preda Kosovo optužujući Vučića kako je to več uradio
Već viđeno 2006-2008, ono čuveno “to je izgibio Milošević, ne mi”.

Zahebaće kao i onda: guraju se zato što znaju da bi im posedovanje NVO i partijske infrastrukture posle izbora omogućilo da za sebe zadrže baš sve što bi dobili vašim glasovima. U pitaju je infrastruktura koju tvoja grupa (na čije glasove računaju) nema.
Moja grupa je narod, koji razmilja kao ja, dakle skoro svi. A sa novim Donijevim mandatom, era nvoova je prošla.

Back