PROMISKUITETNI MUSKARCI SU...

Posto sam postavila temu "promiskuitetne zene su..."
Sad postavljam pitanje "promiskuitetni muskarci su.."
Sta vi mislite gde je granica izmedju promiskuitetnog prosecnog i ispod prosecnog muskarca.
Da li je promiskuitetan ona j koji ima 1 devojku nedeljno ili onj koji ima 1 devojku dnevno ili onaj koji ima 2 devojke dnevno?
Prosecni su oni koji imaju 1 devojku 1 godinu i nijednom je ne prevare ili oni koji varaju tu devojkui a ispod proseka su oni koji imaju 1 za ceo zivot ili ...:roll:

а шта ти то значи ''има девојку''? у ком смислу?
знаш ону што пева звонко богдан ''ко те има тај те нема''?

ко те има тај те нема,
ко те нема тај те сања,
ко те сања тај те љуби
а ти о том појма немаш

озбиљно размислите о тексту ове песме.
можда сам требао да отворим нову тему, ал ајд сад...

Cek, sta je smisao teme? Nalazenje definicije promiskuitetnog muskarca? Ili sta svko od nas misli o onima koje smatra promiskuitetnim? Pogubila sam se...

mada ja volim bas one verne:super:..po prirodi sam ljubomorna.:thumbdown:..koja je razlika izmedju ljubomorna i posesivna ?:think::dontunderstand:

Nema razlike, osim sto svaka misli da je ljubomorna, a devojka koju ne voli posesivna budala.
Salim se, ali zaista ljubomorno bolje zvuci od posesivno.

Ili, hajde malo ozbiljno... Ljubomorno se obicno odnosi na ljubavni zivot. Ljubomorna si na druge devojke/zene. Nisi ljubomorna ako on ode kod mame na rucak (i ti znas da je tamo). Nisi ljubomorna ako on gleda TV a ne prica sa tobom non stop. Nisi ljubomorna ako njegov stari ortak dodje kod vas i oni pricaju o dogadjajima iz srednje skole.
A ako JESI ljubomorna na sve ovo, onda si posesivna.

Poslednja izmena:
Cek, sta je smisao teme? Nalazenje definicije promiskuitetnog muskarca? Ili sta svko od nas misli o onima koje smatra promiskuitetnim? Pogubila sam se...

Nema razlike, osim sto svaka misli da je ljubomorna, a devojka koju ne voli posesivna budala.
Salim se, ali zaista ljubomorno bolje zvuci od posesivno.

Ili, hajde malo ozbiljno... Ljubomorno se obicno odnosi na ljubavni zivot. Ljubomorna si na druge devojke/zene. Nisi ljubomorna ako on ode kod mame na rucak (i ti znas da je tamo). Nisi ljubomorna ako on gleda TV a ne prica sa tobom non stop. Nisi ljubomorna ako njegov stari ortak dodje kod vas i oni pricaju o dogadjajima iz srednje skole.
A ako JESI ljubomorna na sve ovo, onda si posesivna.

O.K onda sam samo ljubomorna...:) Nije lose :ok:

:) mnogi bi prodali svoje unutrasnje organe da imaju dve devojke dnevno kao u tvojoj postavci

Stvarno ništa ne bih prodao za ovu opciju!
Promiskuitetni muškarac je za mene onaj koji voli sex ili vodjenje ljubavi, i to može često da upražnjava!
Ako se meri brojem devojaka, onda ja spadam u vrlo lošu kategoriju muškaraca sa potrebom. Ali ako se meri mojim mogućnostima i željom u toku dana, onda se mogu pohvaliti!

Stvarno ništa ne bih prodao za ovu opciju!
Promiskuitetni muškarac je za mene onaj koji voli sex ili vodjenje ljubavi, i to može često da upražnjava!
Ako se meri brojem devojaka, onda ja spadam u vrlo lošu kategoriju muškaraca sa potrebom. Ali ako se meri mojim mogućnostima i željom u toku dana, onda se mogu pohvaliti!

Промискуитет је облик сексуалног понашања код којег је присутна промена сексуалног (или сексуалних) партнера, односно неодрживост задовољења сексуалних потреба у вези са једним сталним партнером. Промискуитет може бити праћен ширењем полно преносивих болести и других урогениталних инфекција.

Извор: Википедија

Просто да знаш дефиницију промискуитета, а хвали се на некој другој теми... :)

Промискуитет је облик сексуалног понашања код којег је присутна промена сексуалног (или сексуалних) партнера, односно неодрживост задовољења сексуалних потреба у вези са једним сталним партнером. Промискуитет може бити праћен ширењем полно преносивих болести и других урогениталних инфекција.

Извор: Википедија

Просто да знаш дефиницију промискуитета, а хвали се на некој другој теми... :)

Budi moja "tema"!

Back