Promiskuitet

Sta je po vasem misljenju promiskuitet i da li ste bili u vezi sa takvom osobom:?:

:think: Ta rec me asocira na zenturace koje po ceo dan strikaju i blenu u spanske serije i ogovaraju s komsinicama,iskompleksirane ofkors a prevashodno ne znaju sta ce sa sobom...pa tako: ju slatka,si vid'la onu sto je sinoc dovela nekog drugog kuci???C c c,kur*veshtina bre.

Nikad ne koristim tu rec i ne razmisljam na taj nacin.Nadam se da i nikad necu.

Ja jesam promiskuitetna osoba u smislu da zelim druge muskarce ali zbog posledica koje bi imala ne praktikujem to ponasanje (linija manjeg otpora verovatno).

Tako da sam, sticajem okolnosti, uvek bila verna mada je bilo situacija kad sam zamalo prevarila partnera, jedva sam se suzdrzala...

eto ;)

Ja jesam promiskuitetna osoba u smislu da zelim druge muskarce ali zbog posledica koje bi imala ne praktikujem to ponasanje (linija manjeg otpora verovatno).

Tako da sam, sticajem okolnosti, uvek bila verna mada je bilo situacija kad sam zamalo prevarila partnera, jedva sam se suzdrzala...

eto ;)

lepo..odolevas iskusenju i postujes partnera :)

Sta je po vasem misljenju promiskuitet i da li ste bili u vezi sa takvom osobom:?:

Promiskuitetna je ona osoba koja ne moze da se smiri sa jednim partnerom, pa ih mijenja kao carape......osoba koja ne bira, vec kada joj se pari, uzima onog koji joj je najblizi, koji je u tom momentu zeli, a to nije njen stalni partner.........promiskuitet je vladao nekada, sada nas ono sto se naziva moralom a i polnim bolestima ogranicava i spitava, pa tezimo monogamiji.........

Ne, nisam imala takvog partnera, druzim se sa finim momcima!

Promiskuitetna je ona osoba koja ne moze da se smiri sa jednim partnerom, pa ih mijenja kao carape......osoba koja ne bira, vec kada joj se pari, uzima onog koji joj je najblizi, koji je u tom momentu zeli, a to nije njen stalni partner.........promiskuitet je vladao nekada, sada nas ono sto se naziva moralom a i polnim bolestima ogranicava i spitava, pa tezimo monogamiji.........

Ne, nisam imala takvog partnera, druzim se sa finim momcima!

Cek da pljunem u sake pa da zalizem kosu pa da i ja budem fin. :lol: :rotf:

Ustvari, možda si u pravu. Sad pokušavam da se setim da li tu rečenicu izgovaraju tokom filma i Zoran Cvijanović i Sonja Savić. Ne gleda mi se film samo zbog toga...
ne znam
ali znam da su sve kul i mnoge manje kul face iz moje srednje škole
koristile ovu sentencu kad god se nad nečim zaprepaste
a to je bilo često. joj kako je često bilo..

i mogu da se kladim da od svih tih bilmeza nije bilo ni dvoje koji su naslućivali
šta bi reč promiskuitet mogla da znači

e tad mi se smučilo

Back