T-Zex
Veoma poznat
- Poruka
- 13.698
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Cisto da se drzimo teme. 
Sta je po vasem misljenju promiskuitet i da li ste bili u vezi sa takvom osobom![]()
Ta rec me asocira na zenturace koje po ceo dan strikaju i blenu u spanske serije i ogovaraju s komsinicama,iskompleksirane ofkors a prevashodno ne znaju sta ce sa sobom...pa tako: ju slatka,si vid'la onu sto je sinoc dovela nekog drugog kuci???C c c,kur*veshtina bre.Ja jesam promiskuitetna osoba u smislu da zelim druge muskarce ali zbog posledica koje bi imala ne praktikujem to ponasanje (linija manjeg otpora verovatno).
Tako da sam, sticajem okolnosti, uvek bila verna mada je bilo situacija kad sam zamalo prevarila partnera, jedva sam se suzdrzala...
eto![]()

Sta je po vasem misljenju promiskuitet i da li ste bili u vezi sa takvom osobom![]()
Promiskuitetna je ona osoba koja ne moze da se smiri sa jednim partnerom, pa ih mijenja kao carape......osoba koja ne bira, vec kada joj se pari, uzima onog koji joj je najblizi, koji je u tom momentu zeli, a to nije njen stalni partner.........promiskuitet je vladao nekada, sada nas ono sto se naziva moralom a i polnim bolestima ogranicava i spitava, pa tezimo monogamiji.........
Ne, nisam imala takvog partnera, druzim se sa finim momcima!

Cek da pljunem u sake pa da zalizem kosu pa da i ja budem fin.![]()
![]()
ahUžasi promiskuiteta!

kakve to sad veze ima sa ovim što sam ja rekla nikada nikome neće biti jasnoZnaci nekupanje i secret 650 nije uzas promiskuiteta![]()

to je kad otac sa cherku i majka sa sina, i majka sa cherku i baba i deda i sin i majka i kad se svi skinu goli i pred majku i pred oca i cherka pred majku i pred brata.....Sta je po vasem misljenju promiskuitet i da li ste bili u vezi sa takvom osobom![]()
ah
najčešće i napogrešnije citirana izjava iz naših fimova svih vremena

ma nisi ti ništaŠta sam pogrešio?
![]()
ma nisi ti ništa
nego si mi dao povoda da iznesem jedno moje razmišljanjce
ne znamUstvari, možda si u pravu. Sad pokušavam da se setim da li tu rečenicu izgovaraju tokom filma i Zoran Cvijanović i Sonja Savić. Ne gleda mi se film samo zbog toga...