Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
na drugom forumu gde sam , takoreći isti ko Krsta , dozvoljena je promena juzera samo u jedan slučaj , i to , zahtev da bude dostavljen na novu godinu i to u 00:05 h , ni manje ni više
samo malo
менување на корисничко име се прави во првите пет минути од новата година тогаш ако побараш, ќе ти биде сменето
или првата минута беше само?
promena korisničkog imena se pravi u prvoj minuti nove godine
Ќе ми искочи опцијата во поставки за профилот некаде или?
Не. На 01.01.2023 од 00:00 до 00:05 пиши тука дека сакаш да си го смениш името и пиши го новото име и Acid ќе ти го смени, ако не е зафатено, секако.
na 01.01.2023 od 00:00 do 00:05 napiši ovde da očeš da menjaš , ako nije već zauzeto , itd.
koma od zez pravila )))
Ne bih ja na tvom mestu ništa menjao, osim ako ne želiš da budeš poznat van forumskih okvira.
Ja sam recimo nekoliko puta menjao forumsko ime baš zato što mi se činilo da postajem poznat van foruma(a ja to ne želim). I ovo "Šmeker " sam hteo da promenim. Čak sam se konsultovao sa jednom mojom prijateljicom oko novog imena. Od svih njenih predloga(svoje ideje nisam imao) zaključio sam da je ipak ovo Šmeker najmanje loše bar do daljnjeg uz određene izmene u pogledu tema na kojima pišem
sve dok traje diskrecija identiteta , neki simboli prepoznatljivosti i nije loša , kod mene su dva , avatar i zarezi , i nemam nikakvu nameru da ih menjam