- Poruka
- 36.308
Koliko vas zamaraju stvari koje ucestalo radite? I koliko osecate potrebu za promenama, za necim novim i drugacijim?
Kad sam tu gde jesam, dobro mi je, ali kad god imam priliku da nešto promenim, ja promenim...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko vas zamaraju stvari koje ucestalo radite? I koliko osecate potrebu za promenama, za necim novim i drugacijim?
sve na kraju dosadi i coveku ponestanu ideje
zamaraju me...Koliko vas zamaraju stvari koje ucestalo radite? I koliko osecate potrebu za promenama, za necim novim i drugacijim?
mene zamori da budem s nekim u vezi duže od dve nedelje
pa ga se onda otresem na najgori mogući način,i onda ljudi kažu da sam zla,a ja dobra,samo malo nezrela...![]()
i ja chinim isto, s tom razlikom sto se ja istresem na najbolji moguci nacin..mada, ja nisam bas u godinama kad si mogu priustiti nezrelost
![]()
Ne volim promene i ne želim da menjam nešto što je dobro.
e nisu bash swe-ljubaw menja swet-swe shto radish s ljubawlju i ne dosadjuje znash???
Posebno mrzim podebljani deo.Čak ni ako tako možda dobiješ nešto bolje?