paramax
Zainteresovan član
- Poruka
- 254
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel zna neko, koliko viza mesečno odobravaju u zadnjih par godina. Jel ova cifra od 1000 viza mnogo, malo ili normalna cifra?

To je normalna cifra, ja sam bio u krivu kad sam rekao 1500: http://news.visato.com/australia/australia-will-accept-5000-more-immigrants-in-2012-2013/20120514/ .

.Zar prag nije vec na 60 poena?
Odlicno si ovo skratio...pick.,

U pravu si, ja mislio pošto ovu temu svi iščitavamo trenutno da ovde postavimo.
Kad DIAC proverava dali je uplaćivan staž i dali je svaki mesec uplaćivana plata jel onda zove ovlašćene službe, banku, državu...Kako radi to, zna neko? Ja bio do banke i oni mi dali izvod da sam svaki mesec primao na račun određeni iznos u zadnjih godinu dana ali onaj papir mi deluje nekako bezveze, ne piše ni ko je uplaćivao samo da je uplaćivano kao zarada i nema ni pečata...A što se tiče uplaćivanja radnog staža kako to proveravaju, jel opet samo na osnovu naših papira ili zovu neku našu službu?
Kad DIAC proverava dali je uplaćivan staž i dali je svaki mesec uplaćivana plata jel onda zove ovlašćene službe, banku, državu...Kako radi to, zna neko? Ja bio do banke i oni mi dali izvod da sam svaki mesec primao na račun određeni iznos u zadnjih godinu dana ali onaj papir mi deluje nekako bezveze, ne piše ni ko je uplaćivao samo da je uplaćivano kao zarada i nema ni pečata...A što se tiče uplaćivanja radnog staža kako to proveravaju, jel opet samo na osnovu naših papira ili zovu neku našu službu?
kratko pitanjce - da li iko zna sta podrazumeva syllabus description i ko to treba da uradi (opise predmet po predmet kako sam ja to shvatila) kada se podnose diploma i ostala dokumenta za skill assesment? u stvari, sta sve obicno traze? hvala unapred. (ako ima negde napisano, izvinjavam se, kasno je i buljim u komp vec satima).