Micimacko
Poznat
- Poruka
- 9.771
malo odšetali od teme...radi se o prolaznicima,koji te spopadnu na ulici i sole ti pamet o tvom detetu...meni se desilo da mi je sin spavao u kolicima,išli ulicom,negde u martu,kada je još bilo hladno a i on je bio tada malo bolešljiv,ali je doktorka savetovala da na 30 minuta izađemo u šetnju...ja spustila krov skroz dole i zbog vetra i zbog izolacije zvuka da bi mogao da odspava bar malo...kada iz vedra neba presretne me neka žena sa 5o godina i počne da mi soli pamet da tako dete ne dobija vazduh,da treba da je na suncu i tome slično...ja njoj pokazujem da smanji ton,pošto dete spava i neću da se probudi...pokušavam da eskiviram sa blagim osmehom i da krenem dalje,a ona uhvati kolica i ne da...mislim rekla sam svašta...e o ovakvim ljudima je ova tema...a ne o rođacima koji dođu i odu,i ne o dobronamernim i nimalo agresivnim nastupima i savetima iz okoline...savet ako je dat u pravi čas i na pravi način je uvek dobrodošao...ali ovde pričamo o ovakvim incidentima koji se i meni desio...