Prokletstvo srpskih tvrdjava

1. Kako znas da se to ne cuje duvanje vetra
2. Kako znas da te belkaste senke nije prasina koju je podigao vetar ili dim
3. Kako znas da te neko ne zaje*ava
4. Da li si koristio psihoaktivne supstance?

1. valjda ume da razlikuje vetar,od cudnih zvukova,vetar imamo prilike da cujemo citavog zivota,ovo ne,zato se i primeti
2. prasina i dim ne prave senku,pogotovo ne belkastu...dim se nevidi nocu...a bogami ni prasina
3.ko bi ga zajebavao...organizovani seljani sa maglica,koji hoce da privuku ino turiste za paranormalnim???
4. jel ti ovo inpliciras da je on narkoman???

Onda treba uzeti u obzir i mane tehnike, kao u uslove u kojima je stvar snimljena - prasina, vetar, dim, prljavi objektivi, refleksije, itd...

stoji,ali kako se to ne uzima u obzir kada uzimamo normalne slike??? kako meni nikad nije prljav objektiv,nikad nema dima,prasine,senki itd...a slikam cesto
kako ja nemam takvu fotku...cek da ispipam masnim prstima objektiv za cas:roll:
mislim stvarno.....u svojoj zelji da osporis neke stvari,nekad malo ispadne i smesno to sto pises

1. valjda ume da razlikuje vetar,od cudnih zvukova,vetar imamo prilike da cujemo citavog zivota,ovo ne,zato se i primeti

Postoji nesto sto se zove iluzija.

2. prasina i dim ne prave senku,pogotovo ne belkastu...dim se nevidi nocu...a bogami ni prasina

Postoji i te kako, i vidi se i te kako.
Pogotovo ako imas reflektore kao na slici, koji bacaju svetlost i van tih zidina.

3.ko bi ga zajebavao...organizovani seljani sa maglica,koji hoce da privuku ino turiste za paranormalnim???

Upravo tako.

4. jel ti ovo inpliciras da je on narkoman???

Ovakvo pitanje je sasvim legitimno kada se analiziraju ovakvi slucajevi.

napravih
neke
fotke..
Ghost-San-Antonio.jpg

iiiiiiiiiiides u *****!!!!
:eek:

Back