Prokleti Društvenjaci i njihovo tumačenje napisanog

Da bar imas neke lepe savove , ono od grla do pupka, plus oko desnog ramena....pa ispod desne plecke, skroz od jedne do druge strane....pa bi nesto i zaradio na streamu...
Nisam ti ja za video.
Ni vizuelno ni audio
Ima tako ljudi koji su harzmitačni dok pišu a neki dok pričaju.
Ja kad pričam uživo to ti bude ko Indijski istorijski film.
Jedan drugar me zvao ladno u pola noći kaže "brate, ne mogu da spavam, aj dodji da mi pričaš nešto zaspem ko klada"

Prvi poslodavac mu je firma, drugi RFZO , e sad treba znati da nema goreg poslodavca ni humanitarca od RFZO, tu rehab dobijaju bas retki , a i tu je muljavina...osim , ajd da ne pricam dalje...

RFZO i Pio nije isto iako mnogi mesaju , ali nije isto ....

Cackanje mecke sa RFZO se moze ali kao da igras sah i sa advokatima...nikako ovako....inace se moze desiti da ista osoba izaziva suze kod lekara, a da ga nemilosrdno ebu kao majmuna u RFZO , centrali ili filijali svejedno je...razlika je samo u blizini organa kojim te cukaju po mozgu....

Dovoljno je reci da kao obican gradjanin neces dobiti zdravstveno osiguranje za putovanje cak i kad imas blago povecan pritisak....ali hoces ako si poznanik nekog...onda ide cak i da si urnisan sa zdravljem....pa odes u austriju i onda se lepo ispregledas do daske, ne znam licno , ja sam u prvoj grupi....
Te društvene fakultete pod hitno obložiti dinamitom, plenum ako neće da izadje ne mora o jadu se i školuju..
Prave nesreću narodu, da pomognu ima da se oteliš sa papirima i uverenjima a da ti se useru u život nikakav problem ni overa nije potrebna.
Lako je udarati po sirotim gradjevincima to oči odmah vide....

Nećeš se ti leba najesti od takvog pevanja...
z:mrgreen:

Šlogeericaaaa.....a lepo sam vas upozoravao da ne primate bustera.
Lako tebi u selendri da se sačuvaš - od kapije do vrata kuće 50m
A ja tad nisam radio u magazi nego u auto magacinu, radili ko konji plaćali nas ko magarce
Medjutim posle prve korone nisam mogao više da se vratim unutra jednostavno smetalo
Onda krenem u magazu računam higijenskije je zbog robe, kod auto delova nit te hlade nit te greju, leti da poludiš zimi da se slediš
E ali u oba slučaja je bio problem sa "kašljucavim ljudima"
Dok traje vakcina nije problem ali već petog meseca ko da je nisi ni primio.
Druga preležaba korona je već ostavila posledice koje nisam proveravao.
Pošto sam šištao iz pluća mislio sam da je tu ostavila traga.
Medjutim šištanje iz pluća je i kad leva komora ne može da obradi upumpanu krv koja napuni pluća.
Da nije bilo sad ovog virusa kom se ni ne zna koji je a nailazio sam na silno razumevanje jer su i pojedini lekari imali isto pa se dovijali...

A ti meni pričaš vajber gluposti za zanimaciju žitelja selendre
Biološki rat i testiranja, toliki milioni poumirali a niko na robiju ma ni demonstracije da se organizuju?
Kako "prestade" korona kad je počela Ukrajina?

Lako tebi u selendri da se sačuvaš - od kapije do vrata kuće 50m
A ja tad nisam radio u magazi nego u auto magacinu, radili ko konji plaćali nas ko magarce
Medjutim posle prve korone nisam mogao više da se vratim unutra jednostavno smetalo
Onda krenem u magazu računam higijenskije je zbog robe, kod auto delova nit te hlade nit te greju, leti da poludiš zimi da se slediš
E ali u oba slučaja je bio problem sa "kašljucavim ljudima"
Dok traje vakcina nije problem ali već petog meseca ko da je nisi ni primio.
Druga preležaba korona je već ostavila posledice koje nisam proveravao.
Pošto sam šištao iz pluća mislio sam da je tu ostavila traga.
Medjutim šištanje iz pluća je i kad leva komora ne može da obradi upumpanu krv koja napuni pluća.
Da nije bilo sad ovog virusa kom se ni ne zna koji je a nailazio sam na silno razumevanje jer su i pojedini lekari imali isto pa se dovijali...

A ti meni pričaš vajber gluposti za zanimaciju žitelja selendre
Biološki rat i testiranja, toliki milioni poumirali a niko na robiju ma ni demonstracije da se organizuju?
Kako "prestade" korona kad je počela Ukrajina?
Pa to sam ti sve vreme i govorio.
Svirao u kafani sve vreme.
Rizikovao da me uhvati komunalna policija.
Korona je bila test inteligencije.
Nažalost mnogi ste propali.
Sad me poslušaj i kreni pelinkovac.
Al lično da ga praviš.
Odeš u dućan i kupiš votke i onda natruniš lišća od pelina koji kupiš u nekoj prodavnici zdrave hrane.
I obavezno smilja malko da natruniš.
Onda po jednu čašicu ujutru i uveče po potrebi.

Sad me poslušaj i kreni Pelinkovac.

Poslednja izmena:
Drage kolege forumasi,

Molim vas nemojte temu da pretvorite u antivakserska blebetanja.

Hvala unapred.
Lako njemu, njegov budjelar pun za ovaj mesec.

Malo olakšanje našao sam avatar greškom obrisan zbog jednog razgovra bez rezultata...

Sad je sve lepše
Pa i Ben je kuburio sa kešom dok nije postao baja...

benselfie.webp

Al lično da ga praviš.
Odeš u dućan i kupiš votke i onda natruniš lišća od pelina koji kupiš u nekoj prodavnici zdrave hrane.

A pazi ti ovo...
Ovaj avatar i tvoj savet... sve se nekako uklapa da je rešenje pred nosom
Engleski naučnici su se malo zezali i ispitivali narodne običaje šitom Evrope pa došli i do nas.
Tu su se zaprepastili koliko je naš narod bio u pravu čak kad nije bilo ni škola a ne ovih fakulteta gde sve naopako nešto uče i ne znaju ništa kad ih završe.
Naime, dokazali su biohemijski da jedna čašica prepečenice stvarno pomaže u prevenciji kardiovaskularnih bolesti i čisti arterije.
Napomenuli su da to može samo rakija od šljive u dozi čašica ujutru i čašica uveče.
Takodje su utvrdili da preko toga ne da nema efekta nego je i štetno jer onda dolazi do zadebljanja arterija...

Nego ima jedan problem...
Sad će i alkosom da me prozovu mada sam u pravim godinama da počnem sa narodnim običajem, pa nismo mi tikva bez korena.
Malo mi što me zovu bot ili Krstin asistent a pre toga svašta bilo i da sam gej i LDP-ovac ma nema šta nisam otkrio ovde da sam.
A sve je počelo još na početku kad su me zvali jazavac pa su prestali kada sam im objasnio da jazavac uopšte nije naivan.
Neki su i bez yaya ostali dok su ga hvatali...
To mu taj neki Special Move

1738885264642.jpeg

A nema većih jazavaca od ovih sa Društvenog... ceo narod ostao bez... para...
Prave klanove i smrde u jazbini... a kad izadju to samo štetu naprave...

@Alter_Ego_

Ajde ti si iskusni kancelarijski pacov... Šta piše ovde?
Jel ima da je 1 dan problem?
https://www.zso.gov.rs/pravo-na-naknadu-zarade.htm

A vidiš postoji varijanta, mada sam odneo doznake, da iste nisu obradjene?
Kad nisam imao pojma da te doznake treba da se donesu na kraju meseca bez obzira što si odneo potvrdu o sprečenosti isto bio karambol...
Ali su ga naknadno ispravili, a ovo nemam pojma nisam se raspitivao u firmi.
Možda zaboravili?

Al lično da ga praviš.

Sto votka, kazi mu da kupi cisti alkohol, 270din litar...

Nego ima jedan problem...
Sad će i alkosom da me prozovu mada sam u pravim godinama da počnem sa narodnim običajem, pa nismo mi tikva bez korena.
Malo mi što me zovu bot ili Krstin asistent a pre toga svašta bilo i da sam gej i LDP-ovac ma nema šta nisam otkrio ovde da sam.
A sve je počelo još na početku kad su me zvali jazavac pa su prestali kada sam im objasnio da jazavac uopšte nije naivan.
Neki su i bez yaya ostali dok su ga hvatali...
To mu taj neki Special Move

Pogledajte prilog 1681928

A nema većih jazavaca od ovih sa Društvenog... ceo narod ostao bez... para...
Prave klanove i smrde u jazbini... a kad izadju to samo štetu naprave...
ono štampaju se pare,pa se dele:rotf:
isto i ja kažem:zcepanje::hahaha:

@Alter_Ego_

Ajde ti si iskusni kancelarijski pacov... Šta piše ovde?
Jel ima da je 1 dan problem?
https://www.zso.gov.rs/pravo-na-naknadu-zarade.htm

A vidiš postoji varijanta, mada sam odneo doznake, da iste nisu obradjene?
Kad nisam imao pojma da te doznake treba da se donesu na kraju meseca bez obzira što si odneo potvrdu o sprečenosti isto bio karambol...
Ali su ga naknadno ispravili, a ovo nemam pojma nisam se raspitivao u firmi.
Možda zaboravili?
Pusti to.
Vrane kleveću i grakću.
Orlovi rano lete.

Kad te mrze, prilepe ti da si alkos.
A to samo iz razloga prevencije nekih najčešćih uzročnika obolevanja.
Kako može alkos, a da pije samo dve tri ljute na dan?
Ajde realno?

Back