Prokleti Društvenjaci i njihovo tumačenje napisanog

Stojkov Menidjer

Stara legenda
Poruka
78.798
Mada me jedni optužuju da sam bot a drugi da nameštam tezgu Krsti namernim trolovanjem ipak ni od jednih ni od drugih ne dobijam ništa
A valjalo bi

Da dobijam sad ne bih kukavac neutešni pisao i jadao se najiskrenije i najopširnije moguće.
Jer jedino se muka iskreno deli sa svima.
A opet, dobro što sam ovo doživeo pa da i drugi znaju šta može da im se desi.

Tako recimo u Americi ne valja da kao penzioner dobiješ na LOTO-u jer ti idobitak isplaćuju mesečno na rate pa se to onda administacijski (Prokleti Društvenjaci) vodi kao mesečno primanje a ne dobitak, pa ostaneš bez mirovine a kad ti isplate poslednju ratu onda imaš problem da re-aktiviraš mirovinu jer tad administracija ima posla preko glave (Prokleti Društvenjaci imaju prioritet da je gašenje hitno a prijavljivanje na leru)

E a ni ovde kod nas nije bolje.
Kad je tako naopako u Americi kod nas može da bude samo gluplje jer su naši Društvenjaci od skorijeg datuma, prva diploma iz nepsimene familije ponos i dika.
Šta se desilo koj moj pa ja sad ovo ovako ko kiša oko Kragujevca?

Evo ja nisam američki penzioner ali sam dobio životni LOTO - uspešno pobegao sa lopate posle virusnog udara na srce sa nekim tu tako posledicama sa kojima će se živeti pa kad lepo kad lepše.
A najlepše dolazi od RFZO preko kog kao primam tu neka primanja dok sam na lekarskoj komisiji.
I sad šta se desilo?
Po slovu zakona piše kako treba da dobijam 65% od poslednja tri meseca dok sam išao na posao kao osnovicu.
I ok nije nešto al može ako se skupiš.

Medjutim mene kad hoće - hoće.
Prekinem ja bolovanje, krenem na posao, prvi dan mi pozli aj u hitnu.
I opet na komisiju posle jednog jedinog dana.

A oni meni sad sračunali (Prokleti Društvenjaci) valjda primanja preko RFZO u poslednja tri meseca a ne prema primanju iz firme pre bolovanja?
Ako se vode "presekom" koji je nastao zbog tog jednog dana e onda i ja podržavam studente.
Ma idem lično da blokiram Lion, ne treba mi niko, ima da legnem na džadu.

Poslednja izmena:
Добијаш 65 % од 65 %?

Извини, али морам да се насмејем. :rotf:

Него, ти си својевољно прекинуо боловање или је лекар проценио да си оздравио?
Svojevoljno, kao "bolje mi je" i smučili mi se lekari i kuća i kao da krenem ponovo da prihodujem normalno.
Kad izadje mi na nos - to što sam imao subjektivan osećaj nije odgovralo realnom stanju koje još rovito.

Prokleta birokratija i lopovluk, mito.....

Добро, гре'ота, али да је слушао и да се није правио паметан, сад не би био у таквој ситуацији.

Каже да је сам затворио боловање, иако му лекари то нису препоручивали. Да је слушао лекаре, ово му се не би десило, већ би примао 65 % од своје плате, као што се боловање прима.

А то правило је негде записано да је боловање 65 % од плате у протекла (Господин Стојков горе написа 3 месеца).

Е, сад... у свим редовним случајевима људи примају 65 % плате од претходна три месеца зараде.

Овај случај Господина Стојоква је баш реткост, да прима боловање 65 % пар месеци, па да почне да ради и први дан га задеси несрећа, па одмах мора поново на боловање, овај пут 65 % од онога што је примао претходних пар месеци (65 %).

Добро, гре'ота, али да је слушао и да се није правио паметан, сад не би био у таквој ситуацији.

Каже да је сам затворио боловање, иако му лекари то нису препоручивали. Да је слушао лекаре, ово му се не би десило, већ би примао 65 % од своје плате, као што се боловање прима.

А то правило је негде записано да је боловање 65 % од плате у протекла (Господин Стојков горе написа 3 месеца).

Е, сад... у свим редовним случајевима људи примају 65 % плате од претходна три месеца зараде.

Овај случај Господина Стојоква је баш реткост, да прима боловање 65 % пар месеци, па да почне да ради и први дан га задеси несрећа, па одмах мора поново на боловање, овај пут 65 % од онога што је примао претходних пар месеци (65 %).
Procitao sam posle njegov uvodni post i video o cemu se radi.

Šut protiv rogatog ne može
Sustem je Sistem i dobro je da sam u Sistemu

Radio Stole i kod novokomponovanih "privatnika" pa kad diobiješ grip a on ti ništa ne plati jer nemate Ugovor.
Tad se prave pametni "nisi radEo" a ono glavno zaobidju - da zakidaju državu.

Tako da sad šta je tu je, nismo očekivali. :D
A lepo je kad si mlad pa misliš da ćeš baš ti da promeniš pokvaren svet. :kafa:

Ako se vode "presekom" koji je nastao zbog tog jednog dana e onda i ja podržavam studente.
Ma idem lično da blokiram Lion, ne treba mi niko, ima da legnem na džadu.
Nisi jedini koga je ova vlast ojadila.
Ozdravi ti nama, za pare ćemo lako, uskoro postajemo ekonomski tigar i sve će biti dosta lakše.

Prvi poslodavac mu je firma, drugi RFZO , e sad treba znati da nema goreg poslodavca ni humanitarca od RFZO, tu rehab dobijaju bas retki , a i tu je muljavina...osim , ajd da ne pricam dalje...

RFZO i Pio nije isto iako mnogi mesaju , ali nije isto ....

Cackanje mecke sa RFZO se moze ali kao da igras sah i sa advokatima...nikako ovako....inace se moze desiti da ista osoba izaziva suze kod lekara, a da ga nemilosrdno ebu kao majmuna u RFZO , centrali ili filijali svejedno je...razlika je samo u blizini organa kojim te cukaju po mozgu....

Dovoljno je reci da kao obican gradjanin neces dobiti zdravstveno osiguranje za putovanje cak i kad imas blago povecan pritisak....ali hoces ako si poznanik nekog...onda ide cak i da si urnisan sa zdravljem....pa odes u austriju i onda se lepo ispregledas do daske, ne znam licno , ja sam u prvoj grupi....

Back