Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 81.371
postojale su 2 nepoznate u ovoj jednačiniДобро, гре'ота, али да је слушао и да се није правио паметан, сад не би био у таквој ситуацији.
Каже да је сам затворио боловање, иако му лекари то нису препоручивали. Да је слушао лекаре, ово му се не би десило, већ би примао 65 % од своје плате, као што се боловање прима.
А то правило је негде записано да је боловање 65 % од плате у протекла (Господин Стојков горе написа 3 месеца).
Е, сад... у свим редовним случајевима људи примају 65 % плате од претходна три месеца зараде.
Овај случај Господина Стојоква је баш реткост, да прима боловање 65 % пар месеци, па да почне да ради и први дан га задеси несрећа, па одмах мора поново на боловање, овај пут 65 % од онога што је примао претходних пар месеци (65 %).
mada mi je doktorka opšte prakse rekla da ni ne pomišljam "da raspetljavam vrzino kolo" desio se neočekivan obrt - zvali iz firme da su izgubili doznake!!!???
dakle obračunat sam za dane za koje sam imao papirološko pokriće
a kako vole da se izvlače "niko nije kriv" nego menjaju priču čas ovako čas onako pa se na kraju "setili da nisam doneo" da bi sebe opravdali
aloooo....
tačno vidim šta se odigralo
odneseš doznake zamenici koja ne sme ništa bez glavnog šefa pa ostavi na onaj njihov astal... e onda ti u medjuvremenu udarne velike radnice skoknu da jave šta su primetile da neka druga koleginica radi pa eto da budu korisne i onda vide nečije doznake pa ih živo zanima čije li su i šta piše, koliko god ozbiljno bilo guske to doživljavaju u fazonu "ekstra godišnji odmor" ljubomorno do srži.... pa kad ne vide ništa što bi im dalo ideju a brže bolje ćušnu levo desno jer to pameti nema da vrati na mesto odakle glavni šef ujutru krčmi i bistri... i naravno ko zna gde je taj papir završio...
a to što ćeš ti zbog te njihove tradicionalno narodne kokošje pameti dobiti 2/3 plate jer fali pokriće e to one zaboravile....
oj Srbijo medj požegačom za manastirku...