Kolko ste homogeni najbolje govore baš tvoji vlastiti upisi...
Kad ti ja u prilog homogenosti postavim sliku neke ultra-patriotske srpske organizacije, tipa "srbska čast" ti počneš hržat, kunut i proklinjat i najradije bi me upucao iz pištolja, tvrdeći da to nisu Srbi, iako je riječ o deklariranim tvrdim Srbima...
Promatrajmo sada reakciju Krišna koji gore kaže da su Srbi homogeni. Pitanje za Krišnu - jel ova slika pokazuje da su Srbi homogeni narod kako ti tvrdiš ili pokazuje da ste ipak multi-kulti, i to teški stupanj ? Ako kažeš da ste homogeni onda govoriš su svi Srbi ovakvi, a ako je moguće da su čak najpoznatije patriotske organizacije u Srbiji sastavljene od nepravih Srba onda ste multi kulti, a ne homogeni. Što će bit ?
Pogledajte prilog 956884
Dakle, ti za deklarirane Srbe tvrdiš da nisu Srbi jer ti se ne sviđaju ili ti nisu dovoljno dobri, a istodobno za najobičnije Hrvate izmišljaš da su Srbi jer bi ti tako htio, jučer si Hrvate iz Paganije pokušao prisvojit lažnim upisima, iz svega se vidi da si jeftin ko Grčka. Ti sjediš doma za kompom i kucaš izmišljotine kojih si sam autor. Možda da se ovom drugom slikom konačno suočiš sa povijesnom činjenicom koja pokazuje prostor na koji je išla prva velika migracija Srba iz Srbije - išla je u Ugarsku 1690. a ne u Hrvatsku - nekoliko desetaka tisuća Srba bilo je u toj migraciji i
nisu uopće otišli u Hrvatsku. Prema tome nije se u Hrvatskoj tko imao pokatoličit osim pravoslavnih vlaha uvezenih iz Rumunjske, ali oni su se propašću Osmanlija koji su ih doveli ovdje posrbili po pravoslavnoj liniji, a ne pokatoličili, i to su ti postali ti famozni hrvatski Srbi (izuzev građanskih Srba koji su u Hrvatsku došli s Jugoslavijama...)
Pogledajte prilog 956885