MOST6
Buduća legenda
- Poruka
- 35.635
Ja sam došao do zaključka da su Srbi zapravo Afrikanci.I hajde molim te objasni do kakvog si ti zaključka došao gledajući ovu kartu?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam došao do zaključka da su Srbi zapravo Afrikanci.I hajde molim te objasni do kakvog si ti zaključka došao gledajući ovu kartu?![]()

То је у СЗ Румунији ћорчо.Kakve su to ljubičaste crte na prostoru Srbije? Nešto ste mutni.![]()
Mihajlo Vojislavljević je Dukljanin, a ne Srbin.То није тачно.
Први српски краљ је био Михаило Вијислављевић, а не Стефан Немањић https://sr.wikipedia.org/wiki/Михајло_Војислављевић
Нису ми јасни они који Србију средњег в. своде само на Рашку. Централни српски етнички простор од раног средњег в. па до 13-ог в. је подручје Дукље, Травуније и Захумља. Никако Рашка која је била источна периферија Србије, к која је било слабо насељена због оштре климе и изолованости. Скадар на Бојани или Требиње су поднебља пуно повољнија за живот него Сјеница, уз то су близу мора а ту се одвијала трговина итд.
Сиве штрафте на Косову (E-V13) су Шиптари.Ja sam došao do zaključka da su Srbi zapravo Afrikanci.![]()
![]()
![]()
To je na prostoru Srbije.То је у СЗ Румунији ћорчо.
Nije samo na Kosovu. Ta boja zauzima preko pola Srbije. Znači da ste i vi Albanci.Сиве штрафте на Косову (E-V13) су Шиптари.

Не, него је био тешка црногорчина.Mihajlo Vojislavljević je Dukljanin, a ne Srbin.

****** ти Албанци матер!Nije samo na Kosovu. Ta boja zauzima preko pola Srbije. Znači da ste i vi Albanci.![]()
Vi i sada imate više nego što vam po povijesti i pravu pripada. To će se morati riješiti ubuduće.Ако Турци пристану да вратимо своје територије пуштићемо их да прођу кроз Србију, и не само то него ћемо заједно шњима јуришати на вас, на Беч итд.![]()

Što histeriziraš, Šiptarčino?! Nisam ti ja kriv što su ti geni albanski.****** ти Албанци матер!
Sramota je biti Srbin. Ne bi to nikome poželio. I ne samo zbog Srebrenice. Popis je predugačak.Aj, patite jos malo sto niste srbi....poredjenja sa srbijom su besmislena, ne moze svaki varvarin i rob da se meri sa slobodnim srpskim narodom....
Sad smo doznali da su Srbi zapravo Albanci.
Nemojte se ljutit, ali spremit ću tu kartu. Planiram je obilato koristit. 
pa ti bi to voleo, ali si na srpskom forumu i poredis babe i zabe, srbiju sa hrvatskom koja je uvek bila rob i krajem 20tog veka se izborila da opet bude rob....ima li sta mizernije?Sramota je biti Srbin. Ne bi to nikome poželio. I ne samo zbog Srebrenice. Popis je predugačak.
tako su i vama rekli ako isterate srbi da ste evropljani, samo vam nisu rekli da vam gase drzavu, koja ce opet nekome da pripadne....samo sada vas necemo vise pod okrilje....a sami ste slabasni i glupi....Hvala onome tko je postavio onu kartu.Sad smo doznali da su Srbi zapravo Albanci.
Nemojte se ljutit, ali spremit ću tu kartu. Planiram je obilato koristit.
![]()

Da je baba muškoDa nije bilo NATO i BND sada biste čumili iza KKV granica
Na Posavini i u Hercegovini vam ni BND nije moga pomoći , tek kada je utčao NATO na Krajini tada ste nešto "postigli" - oteli zemlju koja nije vaša .
Ja razumijem Crnogorce što ne žele biti Srbi. Jednostavno, to nije primamljivo ni poželjno. Više je bruka. Čak se i sami Srbi srame u inozemstvu reći da su Srbi pa je normalno da Crnogorcima ne pada na pamet imati vezu sa Srbima.Jos da nam nije ovih polusrba
pa ti bi to voleo, ali si na srpskom forumu i poredis babe i zabe, srbiju sa hrvatskom koja je uvek bila rob i krajem 20tog veka se izborila da opet bude rob....ima li sta mizernije?
Само ти лај на кујо усташка. Да си нормал не би по ваздан висио и кмечао на српском форуму.Što histeriziraš, Šiptarčino?! Nisam ti ja kriv što su ti geni albanski.
Zajednički bi imali dovoljno snage da zaustave Turke. Naravno, ukoliko Srbi ne bi opet odlučili zabušavat i klanjat se okupatoru.
Ajde Albanac, odmori se malo! Odi čuvat ovce!tako su i vama rekli ako isterate srbi da ste evropljani, samo vam nisu rekli da vam gase drzavu, koja ce opet nekome da pripadne....samo sada vas necemo vise pod okrilje....a sami ste slabasni i glupi....

aj ti kenijac idi pasi malo dok nemci kucaju po tastaturi....Ajde Albanac, odmori se malo! Odi čuvat ovce!![]()
Alo Albanac, pobjeći ti ovce dok se ovdje pjeniš ko Enver Hoxha.Само ти лај на кујо усташка. Да си нормал не би по ваздан висио и кмечао на српском форуму.
Ориђиђи шиптарчина ти ћаћа, из Арбанаса код Задра потомак шиптарских миграната са Проклетија.