Proizvodnja električne energije prilikom vođenja ljubavi, sexa

Moj jedan prijatelj inaće inovator i naućnik rodom od Użica napravio ureďaj za proizvodnju elektrićne energija prilikom sexa
Znaći ,kad se popne na żenu prikopća kablove na odreďene organe i kad poćne na żeni drndat proizvodi struju iliti energiju el.
Kolićina struje i njena snaga zavisi od brzine i frekvencije drndanja i vremenskih okvira ,proizvedenu energiju pohranjuje u akumulator i koristi za manje potrebe.
Htjeo je da zaśtiti patent ali su mu u Beograd rekli da se to ne uklapa u ekonomski oporavak Srbije
Svaśta...

Čitala sam o ovome u jednoj knjizi od Nikole Tesle koju je svojeručno napisao- sve je tačno!

Moj jedan prijatelj inaće inovator i naućnik rodom od Użica napravio ureďaj za proizvodnju elektrićne energija prilikom sexa
Znaći ,kad se popne na żenu prikopća kablove na odreďene organe i kad poćne na żeni drndat proizvodi struju iliti energiju el.
Kolićina struje i njena snaga zavisi od brzine i frekvencije drndanja i vremenskih okvira ,proizvedenu energiju pohranjuje u akumulator i koristi za manje potrebe.
Htjeo je da zaśtiti patent ali su mu u Beograd rekli da se to ne uklapa u ekonomski oporavak Srbije
Svaśta...
Занимљиво....како ће то бити романтично...мала ајд ти завршимо рачун за струју....
Уместо ветрењача за струју куплераји и легална проституција!
Ја сам за!

Javilo se par żena , mojh prijateljica ,każu ,ih koliko smo mi mogli proizvest struje nakon dugih godina drndanja,jedna veli da bi to bila mnogo jaka struja ,
A vala ja kakav sam smotan struja bi bila skroz tanka.
Ćuo sam da neki ministri iz nerazvijenih krajeva potajno traże skicu uređaja,
U uputama za koriśtenje ureďaja je preporuka da je struja u jutarnjim satima veoma dobra ,jer se uklope okolnosti ,imam informaciju da se i neka sveśtena lica interesuju ,i da se pomogne novćano u razvoju istoga..

Back