- Poruka
- 14.564
m da, tacno za 73.9% (...) korisnikaNikakva propaganda. Cloud im je odličan, Windows 10 kida...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
m da, tacno za 73.9% (...) korisnikaNikakva propaganda. Cloud im je odličan, Windows 10 kida...
Nikakva propaganda. Cloud im je odličan, Windows 10 kida...
To bas i nije za neku pohvalu. Isto je tolko trebalo mom drugu koji je samouk, al zato sto je invalid, gluv, a vecinomLik koji je posle godinu dana nasao posao, ucio je, u proseku, 8 sati dnevno, 25 dana u mesecu. Ajde da vidim koliko njih to moze.
Moja zena je Windows korisnik, oduvek me nervira sto na Linux-u zatvara prozor kad zavrsi posaodanas sednem za w10 na laptopu da nesto cackam dok slusam sta se prica na sastanku, i vec posle 10tak otvorenih prozora shvatim zasto radije radim na linuxu.![]()

Deluje mi kao reklama, premotaj na to sta kaze

Nema, on prica kako se prijavio, a onda ide reklama, koju nemam nameru da gledam...na pocetku imas
ovde jeNema, on prica kako se prijavio, a onda ide reklama, koju nemam nameru da gledam...
Ma daj bootcampovde je
1:21:00
nije pocetak sori, gledala sam premijeru, od tog momenta

Sta je problem?Ma daj bootcamp
Za JS. Zaradjuju ljudi lovu, pa se reklamiraju![]()
Cuj, da naucis JS, treba ti maks 6 meseci. Cemu onda studije od nekoliko godina?Sta je problem?
Ne verujes da smo mi filoloskinje mozgovi?

Cuj, covek je rekao svoje.Cuj, da naucis JS, treba ti maks 6 meseci. Cemu onda studije od nekoliko godina?
Programiranje ne moze da se nauci za toliko, ali JS nije zahtevan za web, tj
te poslove koji se traze. Naravno, sam JS za sebe moze mnogo vise, ali
za taj nivo ti ne treba![]()
Pa navlaci musterije... ej sve su nasle posaoCuj, covek je rekao svoje.
![]()

Sve to mozes sam da naucis, ne treba ti boot camp da platis 4000 evra za nekoliko meseci, a verovatno i vise...A sta moze covek da radi sa vanilla JS? Jel ima stvarno poslova sa time?
Ja sam mislio da moras da znas i neke frejmworke da bi mogao da se zaposlis bilo gde.
Kao neko ko ovo pegla jos od septembra jos sam imao osnovu iz srednje skole i malo sam i pre ovoga ucio Python, mogu da kazem da JS uopste nije lagan jezik. Sto vise ucis imas utisak da sve manje znas, toliko je to siroko polje da ne znam kako cu sve nauciti. Taman kad nesto naucim, ako ne koristim to intenzivno brzo i zaboravim.
Ima teskih koncepata za razumeti kad se susreces prvi put sa njima. Pa da razumes data strukture, sve metode, OOP, funkcionalno programiranje, algoritme, frejmworci, big o notation... Daj boze da to moze i da se ispegla za 6 meseci. Do duse, ja sam mnogo spor, jer mi je tesko da se nateram da ucim, ali volim da resavam mozgalice.
I da sve to naucis, dzabe, opet ti je sve beskorisno bez znanja baza podataka, css i html. Ne verujem da sve moze da se nauci i da si spreman za posao i za godinu dana.

Vise mi se svidja i lezi node.js stil programiranja od ovog klasicnog. Sto kaze jedan moj poznanik, koji ce mi JS, imam sve sto mi treba od JS u bootstrapu, a ako ti nesto treba za forme, nadje se skripta na netu.Sve to mozes sam da naucis, ne treba ti boot camp da platis 4000 evra za nekoliko meseci, a verovatno i vise...
Ne znam samo kako uklapas sve te koncepte u skriptu koja ide u web stranicu
css i html moras znati svakako..
Node su napravili kada je neko dosao na ideju, da ima mnogo JS programera, pa da iskoriste za aplikativno programiranje...Vise mi se svidja i lezi node.js stil programiranja od ovog klasicnog. Sto kaze jedan moj poznanik, koji ce mi JS, imam sve sto mi treba od JS u bootstrapu, a ako ti nesto treba za forme, nadje se skripta na netu.
Za staticke sajtove ne treba puno, ali za dinamicke kao sto je ovaj forum treba i baza podataka i backend jezik.
Code je radjen u typescriptu, a teams je ocajna aplikacija. Znam da je uradjena u JS kad sam video gresku na svakom racunaru gde je prikazao deo koda.Node su napravili kada je neko dosao na ideju, da ima mnogo JS programera, pa da iskoriste za aplikativno programiranje...
Evo ti ms teams, vs code, sve u JS radjeno...
edit: i dobar deo Gnome Linux desktopa...
Meni dolaze u firmu diplomci sa ETF-a, i uče posao od početka, isto kao i svi drugi.Значи хипотетички неко уништи свој живот на ЕТФ-у у Београду и почне као јуниор? Логика пропо.![]()
Code je radjen u typescriptu, a teams je ocajna aplikacija. Znam da je uradjena u JS kad sam video gresku na svakom racunaru gde je prikazao deo koda.
Ja ne znam tacno u cemu je problem sa tom aplikacijom u mojoj firmi, ali izgleda da je sama aplikacija gomno. Azurira se jako cesto, a ne moze sama da se nadogradi, vec moras da odes na njihov sajt da skines od pocetka installer i da reinstaliras aplikaciju svake nedelje. Ljudi koji imaju aplikaciju, cesto im se samo od sebe zatvore sastanci, lista sastanaka skupi u hidden items pa ne znaju da udju i kad udjes u sastanak nikad nema tona, sve rucno moras da im podesis da se izaberu speakers. Laki klijent im takodje samo radi za google chrome. Ako nemas najnoviju verziju teamsa, ne mozes da se prikljucis sastanku, moras da skines instalaciju i instaliras sve iz pocetka.
Kad dodje utorak i 12h dodje mi da ih sve oteram u p materinu, uvek nesto baguje i ne radi. Sad da li je to do administratora u sedistu ili je do aplikacije ne znam, ali rekao bih da je aplikacija uzas.
Cuo sam da se zale da potrosi laptop bateriju za sat vremenaJa koristim Teams vec 3 godine i nemam nijedan problem (ni te koje si naveo), radi peefektno.![]()

Zavisi od oblasti u kojoj rade. Ako je oblast recimo procesiranje signala, i dodju na DSP programiranje,Meni dolaze u firmu diplomci sa ETF-a, i uče posao od početka, isto kao i svi drugi.
Jedina stvar oko koje mogu biti siguran, to je da će ga oni pre naučiti nego nego ko nikad ništa nije kompletirao u životu.
Мислим оно завршиш најјачи факултетет у Србији поред фармацеутског и на крају ништа... DIY посао.Meni dolaze u firmu diplomci sa ETF-a, i uče posao od početka, isto kao i svi drugi.
Jedina stvar oko koje mogu biti siguran, to je da će ga oni pre naučiti nego nego ko nikad ništa nije kompletirao u životu.
Šta na primer?Meni dolaze u firmu diplomci sa ETF-a, i uče posao od početka, isto kao i svi drugi.