Programi VS ljubav

• Začetnik teme Začetnik teme Butterflies And Hurricane
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nee, ovo nije nista licno, ne verujem, mada 'ajde, nikad se ne zna.
Kada se citaju neke knjige, nama koji ne studiramo, a volimo psihologiju, zaista se namece i to pitanje.
Tesko da ce se razviti tema, ako je ti malo ne razvijes... hehhe, pa pala nam je na drugu stranu.
Mozda da nam preporucis neku knjigu?

Pa ne znam , slab sam bibliotekar....Ne sećam se gde sam šta pročitao, letim na mnogo mesta, čitam brzo, i onda ko će ga znati....neke knjige slučajno zapišem, ali zaslužujem strogo kažnjavanje za oholost, jer mi mnogi sugerisani naslovi , ako ih ne ukebam odmah jednostavno izlete iz glave....Jednostavno , možda je to samozaštita, da malo vremena potrošim na zalaske sunca....Patak je stara garda, romantičan, ali u prirodi, ne ovo požrtvovanje, budi ono što nisi i isprsi se romantika....Meni je definicija romantike u neočekivanom zadovoljstvu, a to se postiže i rečima i humorom i dodirom i mirisom i vidom i sluhom , i tu nema ničeg retkog i hijararhijskog što drugi ne bi mogli (kao što su one društvene metode romantike).

Da, razumem te. I meni se to desava.

Kaznjavanje moze da bude i prijatno, kaznjavanje moze biti upotrebljeno i dvosmisleno, ovo vezano za ono sto ces mozda na nekoj temi procitati... i tako.

Definicija romantike nam je ista, al ista.

...подједнако волим обоје...иако обоје знају прилично да ме изнервирају...поготово кева са својим џвањкањем. Е кад ми каже нешто у фазону...напољу није више лето или...боље ти је то овако...или...лепо сам ти причала...а мени дође да прокључам...:lol: Са њом сам некако био ближи као клинац...

...сад ми је најближа сестра...она у равни са мном...па мнооого празних места...

Back