Strale1121
Početnik
- Poruka
- 9
Ово је само 1 од 10 ал нећу вас цимам, хвала и за ово
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postavis PSW I bit na 0
Ovo pod C moze da ti sluzi za selektivno maskiranje pomocu IMR registra. T bit ti je trap, on kad je ukljucen posle svake instrukcije ti se zove prekidna rutina za trap.
Bilo nekad, vise nije pouzdan resurs.
lose. ios vise ne koristi c. android java je outdated.
Onda preporuči ljudima ono što pravi pare.lose. ios vise ne koristi c. android java je outdated.
C++ ga nema nigde...Python nema koristi mnogo.
Java ne pravi pare. java pravi probleme
js/tsOnda preporuči ljudima ono što pravi pare.![]()
/to treba da mozhesh da podesish u property kontrole, ako mozhe u Win resource editoru gde ja radim onda sigurno mozhe u mnogoPozdrav, da li neko zna kako u C# Form Application da proverim ako je u textbox unet string a treba samo broj. Pocetnik sam u programiranju i pravim menjacnicu, pa mi treba ako korisnik u textbox unese neko slovo, rec bilo sta umesto broja da mu izbaci label da unese brojeve.
Hvala unapred.
Ako si slab sa slobodnim vremenom onda ti ni ne vredi da se upustas u ovu avanturu.Ovako, zivimo gde zivimo is stvari bas nisu blistave sto se posla tice. Tako i ko zna koliko dugo cu raditi to sto radim.
S' obzirom na to, koliko je realno da jedan potpuni laik se upusti u ucenje programiranja na svoju ruku, da li ima online kurseva, so u video formatu, sto u tekstu sto mogu skinuti. Trenutno zbog posla nisam u mogucnosti da idem na kurseve ili da gledam online kurseve jer u svako trenutku mogu dobiti neki posao da radim ili sam u procesu rada sa dokumentacijom ili necim trecim. Ukratko, slobodno vreme nije bas najbolje. Te sam mislio da ono slobodnog vremena sto imam uglavim ucenjem necega sto bi mi pomoglo u trazenju posla u neko blizoj ili daljoj buducnosti, posto i ovako zbog posla cesto sedim za svojim kompjuterom (posto radim od kuce).
Trazio sam na internetu i nasao neke clanke sa linkovima, ali to je obicno za zapad, pa ne znam koliko je realno. Kakvi su nasi uslovi po pitanju zaposlenja? Sta traze? Da li treba diploma ili mogu oni sto su naucili sami?
Onako, recite mi realno bez ustrucavanja.
web programiranje ne zahteva neko posebno znanje, a to se danas najvishe trazhi. Inatche da nautchish da programirash su potrebne godine.S' obzirom na to, koliko je realno da jedan potpuni laik se upusti u ucenje programiranja na svoju ruku, da li ima online kurseva, so u video formatu, sto u tekstu sto mogu skinuti.
Sve zavisi od toga koje je puno radno vreme ČPpitanje - da li stignete pored punog radnog vremena da radite na necem svom?
Jel mi mozes pomoci oko necega iz c#, ako mozes dodaj me na discordu Acika#6723/to treba da mozhesh da podesish u property kontrole, ako mozhe u Win resource editoru gde ja radim onda sigurno mozhe u mnogo
lakshem
Aj pa, taj C# mi nekako deluje da sve može da se završi sa par klikova. nisam na diskordu.Jel mi mozes pomoci oko necega iz c#, ako mozes dodaj me na discordu Acika#6723
radim neki projekat za skolu imam par nebuloza oko toga...
Znas kako sad moras da programiras ui u nekom jeziku, tako da je sql samo tu neki api...Ekipo, mali savet mi treba...Koji poslovi se mogu raditi sa poznavanjem SQL-a? Šta je pored SQL-a još potrebno znati?
Hm, toga sam se i plašio.Znas kako sad moras da programiras ui u nekom jeziku, tako da je sql samo tu neki api...
Nauči Python. Veoma je friendly za ljude koji nisu ranije programirali, ima ogromnu podršku zajednince i svakako je primenjiv i mnogim oblastima.Hm, toga sam se i plašio.
A kada je reč o automatskom testiranju softvera...koliko tu mora da se zna programiranje?
Ne moras da znas ali moras da znas te alate, a tu mu dodju i skripte za testiranja....Hm, toga sam se i plašio.
A kada je reč o automatskom testiranju softvera...koliko tu mora da se zna programiranje?
Problem sa pythonom je što nije mnogo tražen na domaćem tržištu a i kad ga traže to su većinom medior i senior pozicije.Nauči Python. Veoma je friendly za ljude koji nisu ranije programirali, ima ogromnu podršku zajednince i svakako je primenjiv i mnogim oblastima.
Radi kao freelancer.Problem sa pythonom je što nije mnogo tražen na domaćem tržištu a i kad ga traže to su većinom medior i senior pozicije.