Cuo sam da postoji program koji automatski brise viruse sa USB-a cim ga ubacimo pre otvaranja, koji program da koristim, hvala.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cuo sam da postoji program koji automatski brise viruse sa USB-a cim ga ubacimo pre otvaranja, koji program da koristim, hvala.
Ovaj ti je besplatan...Hvala svima, da li su ovo sve besplatni programi.
Ja sam namestio da mi KIS skenira sve sto prikacim.Jos ni jednom nije omanuo.
Znas li mozda moze li Avast to?
Ja kad npr. ubacim flash ne prikaze mi odmah virus,nego tek kad otvorim sadrzaj flasha...
Stvarno ne znam druze.Nikad nisam koristio Avast.Znas li mozda moze li Avast to?
Ja kad npr. ubacim flash ne prikaze mi odmah virus,nego tek kad otvorim sadrzaj flasha...
NOD prijavi virus čim gurneš fleš a Avast prvo pusti viruse unutra pa ih onda hvata.Nema tu podešavanja nego je takav program,malo kasni...
Stvarno ne znam druze.Nikad nisam koristio Avast.
Ljudi pod 1. obavezno iskljućite autorun opciju! To vas spašava od trenutnog aktiviranja virusa ako postoji
2. svaki antivirus može da se podesi da skenira USB čim ga ubacite u računar.
3. instalirajte antivirus na flesh ova opcija ima široku primenu!
Takav program ne posroji, Postoji Panda USB Vaccine koji napravi svoj autorun.inf koji sprecava crve da se upisu na USB. Mada ni on nije 100% siguran, ali trenutno mislim da je najbolji.
NOD prijavi virus čim gurneš fleš a Avast prvo pusti viruse unutra pa ih onda hvata.Nema tu podešavanja nego je takav program,malo kasni...
meni nod32 cim ubacim fles prijavi.
i meni eset prijavi odma cim ubacim flesku
Šta to nepostoji? Pa lepo piše par postova iznad da NOD automatski prijavi virus čim gurneš fleš,u računar, a ako nadje virus odma ga i obriše i samo izbaci prozorče da je virus detektovan i obrisan.
A znate sto vam nod odmah prijavi, zato sto je virus zakacen za autorun.inc, i odmah pokusa da vam predje na HD, i onda ga virus uoci i obavesti vas.
Medjutim ako je virus u nekom fajlu koji je u folderu (npr. crack), nod vam nece nista automatski prijaviti dok vi manuelno ne pokrenete skeniranje ili ukljucite opciju da vam svaki put odmah pokrene skeniranje celog USB sticka.....
Npr. meni kod Bit Defendera ima opcija automatic device scanning .
Jok, nije to bas tako.
A znate sto vam nod odmah prijavi, zato sto je virus zakacen za autorun.inc, i odmah pokusa da vam predje na HD, i onda ga virus uoci i obavesti vas.
Medjutim ako je virus u nekom fajlu koji je u folderu (npr. crack), nod vam nece nista automatski prijaviti dok vi manuelno ne pokrenete skeniranje ili ukljucite opciju da vam svaki put odmah pokrene skeniranje celog USB sticka.....
Npr. meni kod Bit Defendera ima opcija automatic device scanning .