Прогонитељи и како их се решити

електрика

Zaslužan član
Poruka
123.191
Да ли сте имали искуства са форумским ликовима којима сте из непознатих разлога стали на жуљ или чак ни то?

Нема теме на којој вас неће наћи и упутити злобан коментар или покоји подругљиви смајли.

Шта је лек против тога?

a bome nije ni normalno da za jace od godinu dana nabijes 11 ipo iljada postova. zapitaj se koji je tvoj problem :lol:

Имам вишак слободног времена али то није тема.

Шта још имаш да ми саопштиш, мислим на тему. :think:

Збиља питам за савет јер неке ствари већ почињу да ми иду на живце.

Да ли сте имали искуства са форумским ликовима којима сте из непознатих разлога стали на жуљ или чак ни то?

Нема теме на којој вас неће наћи и упутити злобан коментар или покоји подругљиви смајли.

Шта је лек против тога?

Porazgovaraj sa njim/njom putem poruka i upitaj ga/nju u cemu je problem.Prosto.
Razjasnite to kao sav normalan svet i to je to.

Шта је лек против тога?

Prijavi moderatoru :smeker:

Imas opciju ignore. Radi posao.

Шта је лек против тога?
pa sta znam ono prosetas im do gajbe i nahranis kucnog ljubimca njihovim prsticima

ae da se pita nesh iz rla
kad onomedzutim
1406533568340_Image_galleryImage_SAINT_TROPEZ_FRANCE_JULY_.JPG
:maramica::malav::mazi::amen:

Jesam.
Lek je ignore.

A kad preteraju - ne odgovarati, vec prijaviti.

Ne hrani trola, opcija ignore postoji za takve stvari.
Nemam iskustva sa time na forumu, ali prijaviti uznemiravanje i staviti te ljude na ignore listu i sve je cool.

Ili opet, jednostavno ignorisati prozivke.
prijavljivanje ne pomaze prodjes gore od progonitelja onda se iznerviras i sve ih nabacis na grbacu,mozda je nekom simpaticniji od vas i eto ti novih kucnih ljubimaca za nahraniti

Back