PROGNOZE REZULTATA PARLAMENTARNIH IZBORA

gde ti vidis da sam te uvredio, ja sam samo pitao, a ti mozes kulturno odgovoriti na pitanje i....
ko sve posecuje ovaj forum, mom se pitanju ne treba cuditi

Evo ti jos jedan odraz kulture. Recenicu "i ti lepo izgledas, ili ti je to idol na avataru."-nazivas kulturnim pitanjem. Evo da te nesto naucim. Prvo to nije pitanje nego rastavna, izjavna recenica posto si stavio tacku, a drugo mene su roditelji ucili da nije lepo reci recenicu tipa" I ti si budala ili ti je budala uzor".
Stvarno ko posecuje sve ovaj forum:confused::confused::confused:

Како реално ?????:shock:

Па јел' лдп овде лепо има преко 20% и овде кажу да ће њихов да нам буде и преседник...значи то је реално...немој да бркаш појмове.:confused:

Mozda i Ceda samostalno formira vladu, pa legalizuje travu, i onda ce cela Srbija biti u fully :whistling::whistling::whistling::whistling::whistling:

U mandatima, jeb'o procente:mrgreen:
SRS 95
DS i koalicija 85
DSS i ostala boranija 25
SPS 20
LDP 15
manjine 10

pa tako i ja kontam jedino sto mozda oduzmes DSu i Radikalima po 2 i SPSu jedan mandat pa Chobanska koalicija nagura do 30 i to je to ,madzari ce uzeti bar 5 ovog puta jer su ujedinjeni ,muje 3 i cigani 2 ili jedan, a sipci isto mozda 2 posto ce navodno svi izaci

pa tako i ja kontam jedino sto mozda oduzmes DSu i Radikalima po 2 i SPSu jedan mandat pa Chobanska koalicija nagura do 30 i to je to ,madzari ce uzeti bar 5 ovog puta jer su ujedinjeni ,muje 3 i cigani 2 ili jedan, a sipci isto mozda 2 posto ce navodno svi izaci

jel to ona chobanska u koju se kleo bokica na predizbornom... u rakiju, sljivike, guchu i kosovo.... :)

jel to ona chobanska u koju se kleo bokica na predizbornom... u rakiju, sljivike, guchu i kosovo.... :)
kakve to ima veze uprkos zustrim pokusajima grupa ruralnih spodoba i lopuza na celu sa laznim mesijom nije uspela uzme tapiju na rakiju , guchu, opanke i trube :roll: ima drugih koji to koji to vole samo sto je normalnim ljudima kao i nasim precima uostalom opanak deo obuce , a truba muzicki instrument sa razonodu ,a patoloskim slucajevima iz "narodnog" bloka su truba i opanak ideologija zato je i njihovo olicenje tako uspesno proslo na predsednickim izborima:D

kakve to ima veze uprkos zustrim pokusajima grupa ruralnih spodoba i lopuza na celu sa laznim mesijom nije uspela uzme tapiju na rakiju , guchu, opanke i trube :roll: ima drugih koji to koji to vole samo sto je normalnim ljudima kao i nasim precima uostalom opanak deo obuce , a truba muzicki instrument sa razonodu ,a patoloskim slucajevima iz "narodnog" bloka su truba i opanak ideologija zato je i njihovo olicenje tako uspesno proslo na predsednickim izborima:D

ako na ruralne spodobe mislis na sutanovca, miki mausa, duska petrovica ili pak olishku dulica.. pa cak i malog vuka, onda morash da poradish na image-u stranke.... oni su uzeli tapiju na onu promaju o kojoj sam govorio.

ne spomenuh lepu zenu nadu ... ali necemo o zenama....

Back