PROGNOZE REZULTATA PARLAMENTARNIH IZBORA

Sta je bilo Torrente, i tebe izgleda bili banovali ? :) Vidim nema Jerija, Eremite, Bilje, Samante itd. itd. Pa ostavise li ovi moderatori ista srpsko na ovom europsko-multinacionalnom forumu ;) :P

Па видиш по гласовима о рејтингу странака. Све сами ЛДПовце. БАНУЈ РАДИКАЛЕ! Еуропеско-крсташки поклич. Једноумље, КАКО ЈЕ ТО СЛАДАК ОСЕЋАЈ, којем се жути радо препуштају, све критикујући неко раније једноумље! И данас им је крив Слоба! А тек када буду одувани из власт? Кажу: ПАШЋЕ МРАК НА СРБИЈУ! А они су лучоноше еуропејства у борби против балканског мрака! Ишао боришко на семинар код Дракуле, али КАСНО СЕ СЕТИО! СРС и ДСС им спремили глогов колац! Не поможе им ни Солана, ни Рен, ни.....

paola, sećam se mnogo gadnih i poganih reči iz usta Nikolića za Koštunicu. Kako to sad SRS i DSS? I, da, neće imati dovoljno za vladu, jer politički pigmeji (SPS) ne prelaze cenzus.

Те речи су биле сува поезија за мржњу између министра војног и Алигрудића, па чедике и ДСоваца. Немој о томе. Радикали су најконстантнији у својој реторици и зато су и напредовали, а чим "углађени еуропејци" почну да се бацају "балканским блатом" једни на друге, онда кажу: ма, ми смо и даље фини, види радикале! А радикали остају непопустљиви и не праве непринципијелне коалиције, као прошли властодршци, зато им рејтинг и расте. Народ воли такву принципијелност. И Слоба је имао доста од такве принципијелности и тако је и остварио 1244, коју су жути подсмешљиво извртали подсмеху, а сада се држе ње ко пијан плота, али, пошто су дозволили да им "уђе", онда немају аргумената да је бране!

A je l` to tura sa odnosenjem slika i namestaja? Kad patike ne drze u skupstini...:cool:

Да ли је истинита прича да се неке слике из Скупштине налазе у Ђелићевој, Јелашићевој и Додиковој вили? И да се Џо багериста, који није добио ништа, спрема да руши те виле на Дедињу?

Да ли је истинита прича да се неке слике из Скупштине налазе у Ђелићевој, Јелашићевој и Додиковој вили? И да се Џо багериста, који није добио ништа, спрема да руши те виле на Дедињу?

Gde god da su mi cemo ih naci!!!:mrgreen:

Па видиш по гласовима о рејтингу странака. Све сами ЛДПовце. БАНУЈ РАДИКАЛЕ! Еуропеско-крсташки поклич. Једноумље, КАКО ЈЕ ТО СЛАДАК ОСЕЋАЈ, којем се жути радо препуштају, све критикујући неко раније једноумље! И данас им је крив Слоба! А тек када буду одувани из власт? Кажу: ПАШЋЕ МРАК НА СРБИЈУ! А они су лучоноше еуропејства у борби против балканског мрака! Ишао боришко на семинар код Дракуле, али КАСНО СЕ СЕТИО! СРС и ДСС им спремили глогов колац! Не поможе им ни Солана, ни Рен, ни.....

;-) :mrgreen: :mrgreen:

SPS ima vece sanse da predje cenzus nego LDP, pogledaj prethodne izbore, a prikljucili su im se penzosi sa 1-2% a ako se prikljuci i Palma imace veoma pristojan rezultat.
Kostunica ce po mojoj proceni imati izmedju 12 i 15% jer ne zaboravite da je na predsednickim izborima izasao Velja a najveci deo birackog tela se u prvom krugu rasuo na Tomu i Tadica. Samo Velja iz Sumadije vuce 6-8%+Kostunicini glasaci.
Radikali tesko mogu do 40%, realnije je da imaju oko 35%, a ovaj mini Dos sa Sandzaklijama, Hrvatima i G17+ ne moze da ima vise od radikala. Ako G17+ izadje sam ne prelazicenzus sigurno u ovako velikom odzivu biraca kakav ce biti, a to je razlog i zasto LDPu visi cenzus...
Ko god da pobedi opet, po mojoj proceni, nece moci da napravi vladu bez Voje!!!

Mislim da će SRS ovaj put preći broj od 100 poslanika i biće smešno i jadno ako ponovo neke kombi stranke formiraju vladu. Treći put za redom gaziti volju većine građana, mnogo brate. Onda treba menjati ustav i preći na predsednički, odnosno premijerski sistem. Neka narod izabere premijera, a on sebi formira kabinet. To bi i bilo najbolje, jer bi tada skupština stvarno bila najviše telo u ovoj zemlji i ne bi više bilo moguće silovanje građana od strane vlade preko skupštinske većine.

Back