PROGNOZE REZULTATA PARLAMENTARNIH IZBORA

Kombi stranke nisu nikad bile u vladi, ako ne računamo JUL 90-tih.

Ma, daj... Ne samo što su bile u vladi, nego su imali i podpredsednička mesta i ozbiljna ministarstva. Nemoj da te podsećam na DOS-ovu vladu.

Šta je G17? Jesu li oni stranka sa ogromnim članstvom i još većim glasačkim telom. Svaki put iskoriste što niko od velikih ne prevagne pa se prišljamče sad ovom, sad onom.
U prošloj vladi su bili ljuti protivnici DS-u, a uz DSS, sad kontra.
Da se prisetimo da je prošla vlada bila manjinska koju je na vlasti održavao SPS.

Da, ali bez njih je imao 3,3%. Raspitaj se malo. Nisu svi penzioneri budale. I nisu svi iz tog vremena među živima. Znaš da se svake godine Srbija smanji za oko 20.000 stanovnika.

Koliko se ja secam imao je oko 2% 2003, ali potrazicu kasnije... Ja nisam rekao da su penzioneri budale, a tebe ne razumem kako mozes da smatras budalom nekog ko se politicki ne slaze sa tobom. To samo govori o tebi...

Koliko se secam, radikali se prosli put ubise od objasnjavanja da ne zele da udju u vladu ako moraju da prave koalicije, i da jedini sa kojima bi mogli da se udruze su stranke manjina.

Ovoga puta, en verujem da ce imati da oforme vecinu sami, tako da ce morati da dodje do koalicija, a onda(k) cemo konacno videti Kostunjavka na delu. Ako on udje u vladu sa vadikavima, pogazice mnogo toga, a bome ce i SRS jos vise, ako udje u vladu sa njim.

Pricam o tvojoj objektivnost, a ti vredjas... Odraz tvoje(siptarske) kulture...

gde ti vidis da sam te uvredio, ja sam samo pitao, a ti mozes kulturno odgovoriti na pitanje i....
ko sve posecuje ovaj forum, mom se pitanju ne treba cuditi

RebeccaBg
Е а да тебе питам јер ми се чини да грчевито навијаш за дс...лдп...свеједно је , чега се Тачи плаши уколико дођу на власт срс

davno, davno... nam je koristilo da pobedi SRS, indirektno, danas, ne verujem da neko zeli da on pobedi. mislim na albance. prvo ne verujem da vas toliko mrzimo, da vam to zelimo, drugo, to je vec vasa licna stvar, iliti vas izbor.

Back