Profesorki Mili Alečković država otela dete

Нигде не каже који су разлог навели, зашто су одузели девојчицу, и још по хитном поступку

социјалним центрима је пружена могућност да ти ућу у кућу и ОТМУ РОЂЕНО ДЕТЕ . Мотив може бити било који , једноставно ућу и узму .

Био је пре пар дана текст о томе , где је наведено да је то урађено наводно да помаже породицама , али у пракси је нешто сасвим друго ......могу да раде шта хоће .

Мотив ових закона је уништавање породица , јер могу без судије и судске одлуке да ураде шта хоће .

Некада је добро одузети децу из породице која није здрава са тим се слажем јер је то у интересу детета али се не слажем са тим да се деца дају у интостранство у усвајање

за децу је добро да буду у дому за децу , не код хранитеља .

код хранизеља деа су често злостављана и налазе се у овисном положају ,њихов опстанак у кући зависи од милости хранитеља .док у дому имају осећај сигурности и смосталности

у дому им је сигуран кров над главом до 18

Рок за улагање жалбе[уреди]Ако су у питању кривична дела за која је прописана казна затвора преко 3 године, рок износи 15 дана који тече од дана достављања преписа првостепене пресуде, а ако је извршена материјална исправка пресуде рок почиње да тече од дана достављања исправљеног преписа пресуде.

https://sr.wikipedia.org/wiki/Жалба...B0.D1.9A.D0.B5_.D0.B6.D0.B0.D0.BB.D0.B1.D0.B5

Не знам шта си добио од суда. решење, пресуду, али рок УВЕК ТЕЧЕ ОД ДАНА ДОСТАВЉАЊА.

Jesi ti siguran za ovo?
Od kako su uveli one table u sudu za objave, da nije sve to postalo od trenutka kacenja objave na tabli...

код хранизеља деа су често злостављана и налазе се у овисном положају ,њихов опстанак у кући зависи од милости хранитеља .док у дому имају осећај сигурности и смосталности

kakva gomila sranja

Jesi ti siguran za ovo?
Od kako su uveli one table u sudu za objave, da nije sve to postalo od trenutka kacenja objave na tabli...

Па то ако те не нађу на пријављеној адреси, тј. ако достављање буде неуспешно. Онда се качи на огласну таблу, и после 8 дана се сматра да си примио и од тад тече тих 8- или 15 или колико већ дана постоји за ажлбу.

- - - - - - - - - -

Ми морамо да заштитимо нашу децу од разних иностраних манијака и болесника.

социјалним центрима је пружена могућност да ти ућу у кућу и ОТМУ РОЂЕНО ДЕТЕ . Мотив може бити било који , једноставно ућу и узму .

Био је пре пар дана текст о томе , где је наведено да је то урађено наводно да помаже породицама , али у пракси је нешто сасвим друго ......могу да раде шта хоће .

Мотив ових закона је уништавање породица , јер могу без судије и судске одлуке да ураде шта хоће .

Pa nije bas tako...
Ako zivis u Srbiji jasno ti je da je sve oportunisticko drustvo...
A onda budu medju englezima englez...
To znaci , budi i ti oportunista...

U prevodu za uslove Srbije, brate, prodaj jedno i izdrzavaj ostala 4 deteta, tako rade cigani sa 4+ dece, i nista im ne fali, ako ih ne uhvate...
Sta tu neko ima da se uzruja za jedno prodato dete....ima ih puno , ima ove godine cak i vise djaka nego prosle...

Umesto da se sacekuju ove sto bi da abortiraju u svojih 14 godina, pa da ti takva mladenka rodi zdravije dete, za prodaju ili za "tov" kako bi to strucno rekli, tj da ga malo postavis na noge, da prohoda, da dodje u godine kad je slatko , 2+ , kad prodju udarne pelene...
Ali polako , naucice , vlast je tu da nauci one koji hoce ili da opameti one koji nece..

Serbia+Announcement+%232.jpg

Заиста је жаосно шта им раде када усвоје .Овде можемо видети девојчицу Софију њени усвојени родитељи пишу блог о њој и њеном стању .

fullsizeoutput_2a88.jpeg

Девојчицу су сместила на психијатрију јер је наводно агресиван и тамо се тренутно налази .ово је блог који пишу од момента када су је усвојили до данас

https://bringinganahome.wordpress.com/

svaka im cast kad su usvojili dete sa posebnim potrebama...a ti bolestijo da se nosis sa svojim gadostima, silovanjima, belim robljem, pedofilijom...

Рок за улагање жалбе[уреди]Ако су у питању кривична дела за која је прописана казна затвора преко 3 године, рок износи 15 дана који тече од дана достављања преписа првостепене пресуде, а ако је извршена материјална исправка пресуде рок почиње да тече од дана достављања исправљеног преписа пресуде.

https://sr.wikipedia.org/wiki/Жалба...B0.D1.9A.D0.B5_.D0.B6.D0.B0.D0.BB.D0.B1.D0.B5

Не знам шта си добио од суда. решење, пресуду, али рок УВЕК ТЕЧЕ ОД ДАНА ДОСТАВЉАЊА.

To je tako na papiru, ali nije i u praksi.

- - - - - - - - - -

Део запослених у центрима за "социјални" рад, није само за полицијску истрагу и судско процесуирање,
већ за ПРЕКИ СУД! Прво јавно вешање, а потом јавно стрељање.

Препуна је Србија примера бандитизма "хуманиста" из центара за социјални рад, али ни овај
случај разбојништва не би видео светло дана да Мила Алечковић није јавна личност.

Apsolutno se slažem.

Pa vadi je to što je poznata.

Некада је добро одузети децу из породице која није здрава са тим се слажем јер је то у интересу детета али се не слажем са тим да се деца дају у интостранство у усвајање

jel ti nesreco znas koliki je procenat zlostavljane dece po domovima? zlostavljane od strane onih koji bi trebalo da ih stite, tj vaspitaca?

Poslednja izmena:
SNS i SPS kriminalci vode Centre za socijalni rad i za odgajanje siročadi ili dece date na usvojenje uzimaju reket.

Ua SPS (a i SNS) kriminalci.

Ko misli da je usrani SPS trebalo zabraniti 2000. godine kao NSDAP u Nemačkoj 1945. neka digne ruke gore.

●/
/▌
/ \

●/
/▌
/ \

●/
/▌
/ \

●/
/▌
/ \

●/
/▌
/ \

I to puta 1000000...

- - - - - - - - - -

Iv Bataj, zakon kaže da hraniteljska porodica mora da ima državljanstvo. Dakle, ne vidim kako je uopšte Mila Alečković došla do tog deteta.

Mila Alečković je rođena u Srbiji, dakle ima državljanstvo. Francusko je uzela paralelno sa našim.

Serbia+Announcement+%232.jpg

Заиста је жаосно шта им раде када усвоје .Овде можемо видети девојчицу Софију њени усвојени родитељи пишу блог о њој и њеном стању .

fullsizeoutput_2a88.jpeg

Девојчицу су сместила на психијатрију јер је наводно агресиван и тамо се тренутно налази .ово је блог који пишу од момента када су је усвојили до данас

https://bringinganahome.wordpress.com/

Bagra fašistička.

meni nije jasno kako je doticna pre dve godine dobila pravo na hranuteljstvo, s obzirom da je prestara za to, postoji starosna granica...ne moze baba da vaspitava maloletno dete...

Pa ne znam, ali kao psiholog i psihijatar, ne vidim da je lose potkovana za vaspitanje maloletnog deteta....cak kad pogledam sta radi moj komsiluk, pa to bukvalno odmah da dodjes sa autobusom i pregradis ulicu i odvedes svu decu od roditelja, i ne bi puno pogresio....

Јеси ли приметила да ти Французи имају посебан пик на децу са Косова и Метохије.

Случајност?

meni nije jasno kako je doticna pre dve godine dobila pravo na hranuteljstvo, s obzirom da je prestara za to, postoji starosna granica...ne moze baba da vaspitava maloletno dete...

Не бих рекао да за хранитељство постоји старосна граница.

То вероватно постоји за усвојење.

Јесте, него си ти мало непаметан. Ако тад ниси знао, то је ок. Али ако и даље инсистираш на томе онда си фију фију.

Ja sam inteligentniji i pametniji od većine vas ovde, ti kažeš da sam nepametan, pa kako ko pravo govorio u moje ime tako imao pameti i zfravlčja i on i njegova porodica, i on i celča njegova familija, i on i celo njegovo potomstvo. Pošteno? Zašto si fiju, fiju? Govori u svoje ime...

Питам за господина Батаја који се правомоћно појављује у трактату и неопходан је чинилац постојања хранитељске породице.

jel u srbiji vazi zakon da hranitelj mora da bude u bracnoj zajednici? na zapadu ne vazi, ne mora cak da bude ni u vezi...

Back