Profesorica studentima: 'Krenite u rat protiv sponzoruša i tajkuna'

Ovo je već bilo na Politici mada smatram da joj je mjesto ovdje
Često se može čuti kako profesori svojim najboljim učenicima savjetuju da što prije odu iz zemlje... Ukažite najboljim učenicima na to kako trebaju ostati u Srbiji, jer će joj, kao najbolji, pomoći da se oporavi i postane bolje mjesto za život. Ne dozvolite im da odu i prepuste zemlju svakojakom ološu! Zacrtajte im kao životni zadatak da se bore protiv živog blata u koje tonemo. Usadite im osjećaj za društvenu odgovornost i objasnite im da ovu zemlju nitko ne može očistiti osim njih... Krenite u rat protiv svih starleta, sponzoruša, pjevačica, manekenki, tajkuna, biznismena i pobijedite ih", dio je govora profesorice Rajne Dragičević koji je održala na apsolventskoj večeri Filološkog fakulteta u Beogradu, a koji su studenti proslijedili Blicu.

To pričaj svojim istomišljenicima.Mene se to ne dotiče.Ja ostajem pri svojem pa te i dalje žalim.

Obicno ne tracim vreme na nista zamaskirano u svasta, ali si mi stvarno ulepsala dan... :udriglavu: Zvezdanka, mozda ce ti biti nakon toga lakse.
Bas se osecam "turobno" nakon visestrukog osporavanja mog lika i pisanja...valjda mi los horoskop ovih dana :rotf:

Obicno ne tracim vreme na nista zamaskirano u svasta, ali si mi stvarno ulepsala dan... :udriglavu: Zvezdanka, mozda ce ti biti nakon toga lakse.
Bas se osecam "turobno" nakon visestrukog osporavanja mog lika i pisanja...valjda mi los horoskop ovih dana :rotf:

Juffff a na što traćiš vrijeme Boga draga.A jel si ti klon ove što se zove The i nešto odnosno neko grčko ime ili naziv

Back