Професор Владимир Вулетић: „Власт нудила новац студентима да ме оптуже за педофилију“

.
.
Мсм, човек је други пут ишао да даје исказ СБПОК-у и једном је сам отишао у тужилаштво да тражи да се покрене поступак и утврде чињенице у вези са оптижбама највиших представника власти и њихових медија да је педофил.

Сада је и путем медија јавно позвао сваког да открије ту "јавну тајну".

Ја не знам шта би он више могао да учини.

Такође ми није јасно шта ови што тајну знају чекају...

.

Која љига "угледни професор" а шта се чека је да проговори Беливук .

Одгледала сам пар његових интервјуа и мислим да је у питању једфтина драматургија и лажи , специјално ми се згадио када је за Беливука рекао да је био насмејан током разговора са њим и срдачан јер је био тобоже уплашен ..том приликом је цитирао Дину Мерлина :"Смехом страх покријем" да би на тај начин приближо осећај страха који је имао док је срдачно разговоарао са Беливуком.

једна велика љига и педофил .

a šta si ti radio studentima?
ne moraš da odgovoriš ako ne želiš
.
Јбт, какво лудило.

Да смо ми такви јебачи било би нас педесет милиона, а не пет/шест...

.

Која љига "угледни професор" а шта се чека је да проговори Беливук .
.
Ценииш да је креснуо малог Беливука?

А можда и малог Данила???

Па јбт, господин Беливук је и даље, већ четврти месец у притвору, без подигнуте оптужнице.

Највероватније ће изаћи са неким минорним оптужбама да је тукао директора Партизана, Вазуру и давио новинаре на инаугурацији "председника" Србије.

Не зато што није починио оно за шта се у медијима оптужује, већ што Вучић нема никог да контролише навијаче Партизана.

Ту је стварни проблем.

Него, шта би са кумом Кокезом што је украо 640 милиона евра државног новца и планирао убиство Вучића?

Ништа. Па шта...

.

pa ne može u gau formi
mora muško-žensko ovo ono

.
Па колико процењујеш да на једног дерпеа има "правих" јебача?

Рецимо, на једног професора што гузи студенте има стотина који гузе студенткиње.

И сада је проблем тај један дерпе, а остали су ОК?

И још тај наводно дерпе оде право у тужилаштво и баци им рукавицу у лице и каже, позовите све које сам ја јебо да кажу све што има да кажу!

А на кичми му седе и Вучић и сва његова камарила, са све подгузним медијима типа Макс Лубурић-Вучићевић, Сарапа, Јована, Марић и остали смрадови медијског Јасеновца у којем нам пролази живот.

Прилично надреално чак и за Вучићеву Србију...

.

Back