Profesor Dr. Čedomir Antić: Plenumaši su totalitaristi koji ukidaju ljudske slobode u Srbiji!

Ali zanimljivo je da stariji to ocekuju od nas...zahtevaju...po logici , kad sam ja preziveo i postao mulac i jajara, mozes i ti...
Logika trpljenja ima samo jednu manu...objektivno , subjektivno ima vise..
Ali objektivno ima samo jednu manu , a to je da su sve jajare i ti kao trpezi ustvari radili ono sto im odgovara , jajarisanje im odgovara, klecanje i pushenje nekom iz ciste poniznosti im odgovara,a u odnosu na porodicu i decu i sve ostale kojima nesebicno i ostrasceno daju savete, ne da nisu trpeli nego su uvek izvukli svoje dupe i uvalili njihovo....

Tako da u tu pricu da oni koji promovisu najvise trpljenja i zrtvovanja jesu neko ko je navikao da trpi , u praksi to nije tako , samo izgleda po njihovom materijalnom statusu, ali uvek je neko vise trpeo od njihovih u okruzenju, uvek su se bahatili jer strascenost i pozivanje na trpljenje nepravde i bahatosti nije doslo od juce u psihu takvih...

Sociopatologija srpskog drustva se vekovima odrzava, tako da nije to bas slucajno izabrani model zaebi i ubedi dobre ovce da ti kao vuk moras da jedes, a one moraju da dodju na klanje...uredno izbrijane i depilirane...

Ko lesinari. Sad idu po vestima gde se neka slicna tragedija desila u svetu i to artikulisu kao jednoznacno.

Nivo branjenja okrivljenog bez dana skole pred sudijom sa odbranom, pa krao je i mile, sto niste i njega uapsili nego samo mene. A onda ima da krene da druka sve svoje.

To sto portugalci ne cene svoje ljude sto izginu zbog korupcije vrha drzave, ne znaci da smo mi isti strasljivi cutolozi. Ili treba da cutimo i trpimo kako vrli ceda mudruje.

Da trpimo, a da se oni nasladjuju i dalje bogate nasom trpnjom dok se mrtve glave kotrljaju srbijom.

Back