Profesor Dr. Čedomir Antić: Plenumaši su totalitaristi koji ukidaju ljudske slobode u Srbiji!

Teši se,
svi vi koji isto mislite po pitanju blokada jeste istomišljenici i po ostalim pitanjima

to su najobicnije lazi i gluposti

ja se sa tobom mogu sloziti u 1000 stvari u vezi muzike, kuhinje, pica a ne slagati se potpuno politicki ili se sloziti u 90% stvari politicki a ne sloziti se u ostalih 10%

previse ste vi blokaderi ostrasceni i iskljucivi

sad mi je jasno kako se zapatio komunizam kod vas

Teši se,
svi vi koji isto mislite po pitanju blokada jeste istomišljenici i po ostalim pitanjima

Ovu si zaboravio da mu pokazes:

1754067247983.png

ja nemam nameru da zamenim jednog diktatura drugim blokaderskim

ne znam za tebe

al hocu vise demokratije i slobode , manje korupcije a ocito da blokaderi nude samo vise jednoumlja sto primecuje i profesor Cedomir Antic stari opozicionar

Чеди Античу пленуми посебно режирају лажне седнице на којима лупетају јер знају да је Чеда због деце у обавези да Вучићу носи 'страшне вести'

Ко узима заозбиљно Чеду тај стварно има брвнару мањка у вугла

to su najobicnije lazi i gluposti

ja se sa tobom mogu sloziti u 1000 stvari u vezi muzike, kuhinje, pica a ne slagati se potpuno politicki ili se sloziti u 90% stvari politicki a ne sloziti se u ostalih 10%

previse ste vi blokaderi ostrasceni i iskljucivi

sad mi je jasno kako se zapatio komunizam kod vas

Ovu si zaboravio da mu pokazes:

Pogledajte prilog 1764551

Samo dozirano
@Тихи je čovek u godinama, hoćeš da ga nosiš na duši

danas mu uhapsili Tomu Monu,
Vesara morao pod nož da ne zaglavi opet aps,
njegova miljenica Zorana muče ko žedna krava, boji se da nije sledeća,
Dodi mu potvrdili osudu

Sve neki šokovi, još mu samo mi falimo da ga hebemo za Čedu Antića i eto kardioloških problema u najavi.

Samo dozirano
@Тихи je čovek u godinama, hoćeš da ga nosiš na duši

danas mu uhapsili Tomu Monu,
Vesara morao pod nož da ne zaglavi opet aps,
njegova miljenica Zorana muče ko žedna krava, boji se da nije sledeća,
Dodi mu potvrdili osudu

Sve neki šokovi, još mu samo mi falimo da ga hebemo za Čedu Antića i eto kardioloških problema u najavi.

njima sluzis

Чедомир Антић је један паметан и одмерен интелектуалац.Међу првима је указивао на праву природу пленумашког покрета, а сада се све Антићеве тврдње о овом екстремистичком покрету остварују пред очима на улицама српских градова.

Шта је Антић изјављивао пре 20 година, то није битно.Тада је био млад, а сада је зрео човек и интелектуалац који нам је међу првима рекао истину о пленумашким екстремистима.

Back