ssmpmd
Elita
- Poruka
- 21.500
isto mislimo u vezi blokada
u vezi ostalih stvari, ocigledno ne
Teši se,
svi vi koji isto mislite po pitanju blokada jeste istomišljenici i po ostalim pitanjima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
isto mislimo u vezi blokada
u vezi ostalih stvari, ocigledno ne
Teši se,
svi vi koji isto mislite po pitanju blokada jeste istomišljenici i po ostalim pitanjima
Teši se,
ja nemam nameru da zamenim jednog diktatura drugim blokaderskim
ne znam za tebe
al hocu vise demokratije i slobode , manje korupcije a ocito da blokaderi nude samo vise jednoumlja sto primecuje i profesor Cedomir Antic stari opozicionar
to su najobicnije lazi i gluposti
ja se sa tobom mogu sloziti u 1000 stvari u vezi muzike, kuhinje, pica a ne slagati se potpuno politicki ili se sloziti u 90% stvari politicki a ne sloziti se u ostalih 10%
previse ste vi blokaderi ostrasceni i iskljucivi
sad mi je jasno kako se zapatio komunizam kod vas
Samo dozirano
@Тихи je čovek u godinama, hoćeš da ga nosiš na duši
danas mu uhapsili Tomu Monu,
Vesara morao pod nož da ne zaglavi opet aps,
njegova miljenica Zorana muče ko žedna krava, boji se da nije sledeća,
Dodi mu potvrdili osudu
Sve neki šokovi, još mu samo mi falimo da ga hebemo za Čedu Antića i eto kardioloških problema u najavi.
da imas mozga prekrstio bi se kad ona mora da spasava srbiju od zlikovaca kojima odajes pocast.
Ona nije mislila na nacionalizam i fasizam u Srbiji, nego onako, uopste. Niej nigde naglasila da se to odnosi na Srbiju, vec da je bila u vise zemalja.
Ma neka ga bre neko pobedi ovde iz Srbije i u Srbiji, ako treba iz inostranstva da dolaze (Greta je nesto drugo), onda bolje i da ne dolaze.Vucic i ekipa su prekaljeni asevi i mogu ih pobediti samo prekaljene ajkule iz inostranstva. Videcemo kako ce se situacija odvijati.
Чувени проф. Чедомир Антић, на платном списку ПОЛИТИКЕ.
Auuu kakvo mazanje katranom i perjem plenumaša.....
Kakvi su vaši stavovi jel podržavate ovo što Antić kaže ili ne
Још им је број мали, али Вучић их хвали.
sve vise pobunjenika medju profesorima protiv plenumasa totalitarista
Упућени?pa upuceni kazu da tampo vlada totalno jednoumlje na tim plenumima
Будале које СНС вода по митинзима су неупоредиво бројније.ih sad kad je isplivalo kakve budale vodaju sa sobom sad se satro ogradjuju
Njemo je prebijanje i ubijanje studenata totalno OK.
Auuu kakvo mazanje katranom i perjem plenumaša.....
Kakvi su vaši stavovi jel podržavate ovo što Antić kaže ili ne